Tyngät kuosiin

Olen nyt ollut kuukauden verran ilman ripsienpidennyksiä kun ajattelin pitää välillä vähän taukoa, jotta ripset saa kerran uusiutua rauhassa. Kuukausikin oli mulle ihan liikaa, oon niiiiin koukussa! Tunsin oloni todella epänaiselliseksi, koska en jaksanut laittautua ikinä, kun olin niin tottunut siihen, että jo herätessä näyttää huolitellulta. Tuntuu ihanalta saada ripset takaisin, lähteminen on niin helppoa kun ei tarvitse meikata silmiä.

Tiedän, että ei se ole se meikki, joka tekee ihmisestä naisellisen, mutta kun on tottunut pitkiin ja näyttäviin ripsiin niin tunsin kieltämättä oloni aika ”poikamaiseksi” ilman. Pikkujouluihin laitoin irtoripset ja se oli niin raivostuttavaa, että siihen pariin kertaan niiden käyttö jäikin. Ennen käytin irtoripsiä päivittäin ja sain ne nopeasti paikoilleen, mutta nyt kun en ollut pitkään aikaan niiden kanssa säätänyt niin se laittaminen oli nimenomaan sitä; säätämistä.

Kävin tuttuun tapaan Kauneushoitola Melonissa ja Enni nappasi mun ripsistä ennen-jälkeen -kuvat mun kameralla, koska halusin nähdä itse ja näyttää teille kunnolla sen eron! Joka on aikamoinen, eikös vain? Kävin muuten Melonissa poistattamassa ripset, enkä antanut niiden vain kasvaa pois, koska se on niin ärsyttävän näköistä kun silmässä on yksi tai kaksi ripseä siellä täällä. Enni laitto ripsille jotain ihmeellistä ainetta, joka vain irrotti ripset. Mä räpyttelin vahingossa silmiä ja sitä ainetta pääsi vähän silmään, mutta pyyhittiin se pois kostealla paperilla ja olin hetken aikaa silmät kiinni niin kirveli helpotti heti.

uv

Heh, mulle on tullut kauheet pullaposket tästä jouluherkuttelusta.

Mulle laitettiin 13 millistä pidennystä, kuten aina ennenkin ja mun mielestä se on juuri täydellinen pituus. Sopivan näyttävät, mutta kuitenkaan ei niin överit, että niitä jäisi tuijottamaan. Kävin uudenvuodenaattona laittamassa ripset ja mulla on nyt jo melkeen puolet lähtenyt, koska nukuin kaksi yötä naamallani ja aamulla herätessä oli tyynyliina täynnä ripsiä 😀 Tiedän onneksi, että siihen tottuu taas nopeasti, ettei hankaa silmiä ja nuku naamallaan. Kuka edes nukkuu naamallaan, en ymmärrä yhtään, miten saan edes hengitettyä siinä? Oon vaan aina ollut tämmönen naamanukkuja! No, huollon jälkeen pysyy sitten pidempään ja paremmin, kun on taas tottunut pidennyksiin. Mulle ainakin viimeksi tuli tosi nopeasti ihan refleksinomaisesti se varominen, ettei suihkussa hangannut vahingossa silmiä ja öisin ei unissaankaan onnistunut irrottamaan ripsiä.

Löytyykö lukijoistani muita ripsienpidennysriippuvuuden uhreja?

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Mä oon pariin otteeseen koklannu noita mut silmät aina allergituu ja ne rupee kutisee tosi nopsaan 🙁 plus nukun aina naamallani ja se yhdistelmä ei oikeen vaa toimi 😀

Avatar

Jep koukussa ollaan täälläkin suunnalla noihin pitkiin räpsyihin!! Tiistaina pitäis mennä ottamaan pois ja pitää vähän taukoa, enkä millään haluais 🙁

Avatar

Täällä kanssa ollaan riippuvaisia irtoripsistä. Itellä ollut vuoden verran enkä todellakaan enää halua palata käyttänään ripsaria! Nää on kätevät ja nätin näköiset! 🙂

Avatar

Ähhh, valitettavasti.. opiskelijabudjetilla on kyllä inhottava näitä huoltaa. Mut just se, näytän itteni mielestä niiin pojalta ilman. Ja just se, että aamulla herätessä niin on jo huolitellut näköinen!

Avatar

Mä otin ennen pikkujouluja (3.12) ekat ripset koskaan ja oon ollut niin tyytyväinen! Ripsienlaittajalla oli tässä nyt loma ja mulla huolto vasta 10.1, mutta ei silti ole lähtenyt mitenkään häiritsevän paljoa ja nää on sentäs ollut jo kuukaden verran 😀 oon niin koukussa!

Avatar

Miulla ollu ripset reilun vuoden enkä enää osaa olla ilman ! 🙂 Huippukeksintö nuo pidennykset, vaikka kalliikshan se tulee kuukauden välein käydä. Mutta on ne kyllä hintansa väärdit ! <3

Avatar

On aina niin outoa miten ihmisten ihonkin väri muuttuu yhtäkkiä ennen-jälkeen kuten sullakin noissa kuvissa.. Ymmärrän kyllä että valotus yms seikat vaikuttavat paljon enkä halua loukata (tuskin noin vahva nainen loukkaantuiskaan tämmösestä!) mutta niin käy AINA 😀 en tiiä huomaako muut sitä ikinä..

Avatar

Itse kun halusin ottaa irtoripset pois en raaskinut mennä poistattamaan niitä vaan leikkasin ne tekoripset omanripsen pituisiksi nii ei näyttäny tyhmältä kun muutama vaa siel tääl 😀 hätä keinot keksii

Avatar

Mä en ymmärrä tota että näyttää muka pojalta jos on lyhyet ripset… mistä lähtien pojilla on ollut lyhyemmät ripset kuin tytöillä?

Avatar

se vaan on tää mihin on totuttu, miehet harvemmin käyttää meikkiä? 😀 moni vaan kokee itsensä naisellisemmaks näin ja kyllä mäkin koen ilman ripsienpidennyksiä (tai tekoripsiä tai ripsiväriä, eli toisin sanoen lyhyillä ripsillä) näyttäväni jokseenkin miehiseltä :–D

Avatar

Jep ripsenpidennksii ilman on niin orpo olo kuten ilman hiustenpidennyksiäkin oon hurahtanut molempiin 😀 Onneksi ihana naikkonen tulee piakkoin laittelee molempia 🙂

Avatar

Mulla kävi niin, että kävin viimeksi äitiyslomalla ollessa laittamassa täällä Dublinissa yhdessä paikassa. Ajatuksena oli juuri tuo, ettei tarttisi niin paljon meikkailuun käyttää aikaa niin pääsisi nopeammin ulos. Noh, niinhän siinä kävi että mimmi joka teki ripset ei ehkä ollut ihan samalla aaltopituudella mun kanssa, näytin mielestäni paikalliselta pissikseltä vaikka piti olla ”mediumit”… Niinhän siinä sitten kävi, että samana päivänä lähti ripset kiitää!

Oon kyllä niin paljon kuullut hyvää, että melkein himottaisi jossain hyvässä paikassa käydä Suomessa vieraillessa testaamassa josko sieltä saisi hieman ”maltillisemmat” 😉 Tosin missäs ne sitten kävisi huoltamassa?!

Avatar

Onneks on pitkät ripset omasta takaa nii ei tartte tuommosesta maksaa 😀

Avatar

Niina: niin on mullakin pitkät ripset omasta takaa, mut silti oon kesästä asti pitänyt ripsienpidennyksiä. Niin helpot ja kätevät! Ja näyttää nää superpaljon kauniimmilta kuin omat ripset, vaikka pitkät ja tuuheet omatkin on. Eipähän tarvi meikata, ja aamuisin näyttää hyvältä 😉

Avatar

Tekis mieli ottaa just ton helppouden takia mut en oo uskaltanu ku pelkään et omat ripset kärsii. Mulla on omat ripset tosi pitkät et pelottaa just et sit ku pidennykset ottais pois et mitä olis jäljellä..

Avatar

Oon kanssa ollu jo 2011-vuodesta koukussa. Sillon kesällä laitoin ekat ja pisin tauko on varmaan ollu sen 2-3kk. Tosi nopeesti omat ripset nousee ja kasvaa (mulla omat ripset on pitkät ja tuuheat) mut silti miten helppoa ku meikkaamiseen menee sen 5-10 min ihan minne vaan menee 🙂 ja yhdyn samaan, sanon aina mun miehelle et näytän ihan mieheltä kun mulla ei oo ripsiä!! 😀 meneehän noihin rahaa aika paljon, mut mäki harjoittelin laittaa itse itelleni ja liima maksaa sen 9.80€ ja ripsipaketti 6€ joten en tuhlaa. Ja monet lässyttää että on pinnallista ja feikkiä laittaa ripsiä mut jopa monet eläkkeellä olevat laittaa ripset plus saahan niitä ihan vaikka kuin ohuena tai lyhyenä jos niin haluaa. Joten mutisiat lopettaa mutinan ja menee laittamaan itelleen ripset! Ps. Nä en ole pinnalliset ja turhat vaan perus arkea ja juhlaa helpottavat mukavuudet <3

Avatar

Mulla on itelläni sama pidennyksien kanssa, mulla aina ollu omat hiukset tosi lyhyet ja ne ei ole kasvanu 3 vuoteen erään tapahtuneen asian takia oikein… no laitoin vuos sitten ekat pidennykset siskoni luona ja aivan kamala olo ilman pidennyksiä! 😀 olin 2 kk ilman ja nyt on taas ollut lokakuun lopusta asti ja olen tyytyväinen, tosin omat hiukseni ovat alkaneet kasvaa hurjaa vauhtia kummasti kun pidennykset laitettiin :o! Ajattelin piakoin tilata uudet ja vaihtaa taas. Vaikka aidot ovatkin niin silti vaihtelu virkistää sillä haluan pidemmät :3

Avatar

Mulla oli melkeein vuoden ripsienpidennykset ja olin niihin ihan rakastunut, edelleenkin kyllä vaikkei niitä enää ookkaan 😀 meillä on tässä ollut nyt lähiaikoina niin paljon rahan menoa että jostain piti karsia.. 🙁

Avatar

Itse laitoin viikko sitten, ja nää on niiiiin ihanat! Ainoa huono puoli vain se, että nyt kun on joutunut kastelemaan naaman pari kertaa niin voi sitä kirvelyn määrää! Varmaan siitä liimasta.. Väheneekö se kirvely?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä