Osa perhettä

Sain tuossa joulukuun alussa testattavaksi uuden itkuhälyttimen nimeltään Nabby. Meillä on Philipsin itkuhälytin, johon ollaan oltu oikein tyytyväisiä, mutta mulla oli selkeä syy, miksi olin kiinnostunut kokeilemaan myös Nabbya. Nabby on nimittäin aivan uusi älypuhelimille tarkoitettu itkuhälytin! Kerron teille kohta muutamasta mahtavasta ominaisuudesta ja suosittelen todella lukemaan loppuun asti. Varoitus: saatat rakastua.

nabby 005

Nabby on kehitetty, suunniteltu ja valmistettu Tanskassa. Sen toiminta perustuu erityispitkän kantaman bluetooth-yhteyteen Nabbyn ja älypuhelimen välillä. Et tarvitse käyttöön siis edes nettiyhteyttä! Nabbyn kantama on jopa 340 metriä.

nabby 009

Nabbyn avulla vältyt signaalihäiriöiltä ja signaalien sekoittumiselta; tavallisessa itkupuhelimessa kun signaalit voivat mennä sekaisin ja hälyttimestä kuuluva itku saattaakin tulla naapurin lapsesta. Nabbyn akku kestää 3 kertaa pidempään kuin muiden itkuhälyttimien, kokonaiset 70 tuntia yhdellä latauksella. Voit ladata Nabbyn mukana tulevalla usb-johdolla joko tietokoneessa tai voit liittää usbin Iphonen laturiin. Nabbyn säteilytaso on maailman alhaisin.

nabby 014

Nabby sisältää kaiken oleellisen ilmaiseksi ladattavassa sovelluksessa, mutta voit myös ostaa siihen lisäpalveluita, kuten lämpömittarin, jolla voit tarkkailla lapsesi lämpötilaa vaunukopassa. Itse ajattelin ostaa tuon ominaisuuden, sillä se kuulostaa todella käytännölliseltä ja estää vauvan hikoilun. Nabby toimii Android-, Iphone- ja Ipad-laitteissa, sekä muissa taulutietokoneissa.

instamoth (3)

Sitten niihin omiin kokemuksiin. Nabby oli todella helppo ottaa käyttöön. Annoin sen vain ladata jonkin aikaa, latasin sillä aikaa Appstoresta Nabby-sovelluksen ja sitten laitoin Nabbyn päälle. Nimesin laitteen Nompun mukaan ja valmista tuli. Minulla kesti jonkun aikaa löytää käynnistysnappi, ohjeitahan ei siis voi lukea ensin… No se nappi löytyikin siitä vilkkuvasta valosta, joka kertoo Nabbyn toimivuudesta. Napista on tarkoituksella tehty vaikeasti painettava, ettei lapsi voi vahingossa sammuttaa sitä. Nabbyn herkkyyden voi säätää itse, eli voit siis valita, kuinka hiljaisiin ääniin haluat sen reagoivan. Nabbyn rekisteröidessä tason ylittävän äänen, puhelimesi alkaa hälyttää ensin joko värinällä tai äänimerkillä ja sitten itkuhälytin kytkeytyy päälle. Ja voit siis koko ajan käyttää puhelinta normaalisti, Nabby käynnistyy aina, vaikka mitä tekisit puhelimellasi. Nabby hälyttää myös, jos akku on lopussa tai olet poistumassa kantama-alueelta.

nabby 033

Nabbyn paras puoli on mielestäni sen helppokäyttöisyys ja pieni koko. Meillä Nabby löysi paikkansa hoitolaukusta, jossa se on aina mukana ja sen voi helpolla jättää vaunukoppaan, jos vauva sattuu nukahtamaan. Ihanaa kun ei tarvitse säätää johtojen tai minkään muunkaan kanssa. Avaat vain puhelimesta sovelluksen ja kytket Nabbyn päälle. Nabby on mielestäni ihana keksintö, jossa on kiinnitetty huomiota koko perheen tarpeisiin. Kannattaa tutustua Nabbyn suomenkielisiin sivuihin, ne ovat erittäin kattavat ja kertovat kaiken tarpeellisen. Meidän ”Nomppu’s Nabby” on kyllä ihana!

Millaista itkuhälytintä te käytätte? Mitä tykkäätte Nabbysta?

Ps. Topias nauroi tälle, mutta musta tää on tosi ihana. Nabbyn mukana tulevat käyttöohjeet ovat ekologista materiaalia, johon on upotettu siemeniä. Kun et tarvitse käyttöohjetta, voit repiä sen palasiksia ja istuttaa maahan, jolloin siitä kasvaa kukkia!

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Vastaanottimen akkua/paristoa tuskin voi vaihtaa. Siinä tapauksessa on kallis eikä välttämättä toimi lapselta toiselle (hiipuuhan kännykänkin akku ajan kuluessa eikä varmasti kestä niin kauan kuin luvattu on). Itse suosin kestävää jo ympäristönkin kannalta, kun varmasti tuossa hintaluokassa löytyy jo vaihtoehtoja.

Avatar

Wau! Minkä hintanen laite toi on? 🙂

Avatar

aika suolanen itkuhälytin… onks toi linkki nabbyn sivuille sellanen mistä saat provikkaa tms?

Avatar

Meillä on puhelimissa baby monitor ohjelma jonka päällä ollessa puhelin laittaa toiselle viestiä taikka soittaa kun äänet ylittää asetetun desibeliä rajan.Periaatteessa toimii samalla tavalla kuin tuo sinun testauksessa ollut laite paitsi ettet voi silloin puhelinta käyttää.On meillä kuitenkin toiminut sen ajan mitä hälytin tarvittiin käytössä. 🙂

Avatar

Tuo kukkajuttu rupes kyllä pikkuse naurattamaan 😀 kaikkea ne keksii! 🙂

Avatar

Voi apua, onneks ei ehditty hankkimaan itkuhälytintä vielä – koska tä on ihan pakko saada!!

Avatar

Kuulostaa kyllä tosi hyvältä ja näppärältä laitteelta! Meillä on Philipsin avent scd525. Ihan hyvä sekin, ainoa huono puoli taitaa löytyä tosta vauvan osasta joka kuluttaa ihan sikana pattereita, siksi pidänkin sitä johdon päässä…

Avatar

Mistä tuollaisen voi hankkia ja mihin hintaan? Kuulosti kyllä hyvältä 🙂 nyt ei ole itsellä käyttöä mutta lähipiiriin on vauvoja tulossa ja varmasti heille vinkkaan 🙂

Avatar

Heh vois käydä eka kotisivuilla lukees ja sitten avata suu vasta 😀

Avatar

Haluisin kyllä ton muttei mun puhelimella voi tota käyttää :/ voi tylsä.

Repesin itekki tolle viimeselle jutulle… 😀

Avatar

kaikista eniten kyllä ihastuin tuohon paperiin ! :DD

Avatar

Kuulostaa tosi hyvältä tuotteelta! Jos hinta olisi yhtään järkevämpi niin aivan taatusti tämmöinen meille tulisi 🙂 tosin voi olla että en nyt tästä tuotteesta kuultuani halua enää mitään muuta ja joudun tämmöisen hankkimaan hinnasta viis 😀

Avatar

Kuulostaa kyllä hyvältä 🙂 ja tuo kukkajuttu :DD

tosin oon jo aiemminki miettinyt lukiessani nabbystä, että varmaan kuluttaa iphonen akkua aika paljon? 😀 musta ku tuntuu että tuossa iphonessa on muuteki aika huono akku ni sit jos pitäs jossaki pitää kokoaja tota sovellusta päällä eikä olis mahollisuutta ladata puhelinta niin 😮

Avatar

Pakko saada! 🙂 rahaa menee turhempaankin.. 🙂

Avatar

Pakko saada! 🙂 menee sitä rahaa turhempaankin.. 😉

Avatar

Ilman itkuhälyytintäkin pärjää, ihan oikeasti. Eihän noita ennen käyttänyt kukaan. Säästöä joka minuutti 😉

Avatar

Pitääkin pistää harkintalistalle. Ois kuva jos kirjottelisit myöhemmin tästä kokemuksia sitten kun on ollut pidempään käytössä 🙂

Ja hinnan ihmettelijöille: 160€ ei ole ollenkaan suolanen hinta tän tyyppisestä itkuhälyttimestä. Niitä perusversioita saa 50-80€ hintaluokasta, jostain halvempiakin, mutta nää missä on erikoisominaisuuksia on väistämättä kalliimpia. Se on sitten vanhempien päätettävissä haluaako hifistellä ja katsoa esim kuvaa vauvasta vai tyytyykö siihen perinteiseen malliin.

Avatar

tää olis kyllä upee! Meillä ei ole itkuhälytintä ollenkaan tällä hetkellä joten täytyy varmaan vinkata vanhempia synttärilahja toiveesta;) ja kieltämättä mä haluan kokeilla tota paperi juttua 😀

Avatar

Vaikuttaa kyllä hyvältä keksinnöltä! Mitenhän lie pakkasessa nabbyn akun kestävyys? Kokemuksia kenelläkään?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä