10 asiaa, joita et olisi arvannut minusta ja 7 kuvaa, joita et odottanut minulta.

1. Mulla oli monen monta vuotta tosi hieno ”arpitatuointi”. Eli kaverin kanssa tehtiin neulalla ”tatuoinnit” itellemme, en enää muista oliko se jalassa vai kädessä. Mutta arvatkaas minkä muotoinen se oli! Se oli possun naama! Kyllä, ihoani koristi possun pää monen vuoden ajan. Kaunista!

2. Mulla on ollut pienestä asti tic -oireita ja saan niitä edelleen aina kun olen stressaantunut tai väsynyt. Ava on perinyt saman vaivan, aina väsyneenä hänelle iskee kauheat ticit päälle. Avan tic-oireet on tällä hetkellä vain silmissä, mutta mulla ne on koko kropassa.

3. Poltin joskus nuorena kulmakarvani kun pelleilin kynttilällä, niitä oli kiva kasvattaa takaisin. Ehkä se on osasyynä siihen, että mun kulmat on niin säälittävät, heh!

instamoth (4)

4. Lunttasin kerran ala-asteella kokeessa ja jäin kiinni, äiti ja iskä suuttui ihan hirveästi ja mulle jäi traumat, hyvä vaan! Siitä lähtien pidin naaman visusti siinä koepaperissa ja oikein liioitellusti varmistin, etten vaan näytä siltä, että lunttaisin. Vielä ylioppilaskokeissakin pelkäsin koko ajan, että mitä jos joku valvoja luulee, että lunttaan!

5. Lakkasin aina lukiossa kynsiä salaa tunnilla, tai no salaa ja salaa, kyllä varmaan kaikki opettajat näki, mutteivat välittäneet. Lakkasin kynnet joka päivä eri väreillä ja olin ihan pakkomielteinen niiden kanssa! Enää en jaksa sitten _yhtään_.

6. Naksauttelen aina kaikki mun nivelet tosi kovaäänisesti, etenkin mun niskan. Kaikki aina pelästyy sitä ääntä, eikä tajua miten voin naksua niin paljon! Se rentouttaa tosi hyvin.

7. Mun lempiohjelmani oli ala-asteella Passions, yläasteella Päivien viemää ja lukiossa Lemmen viemää. Tunnustan, oon ollut aika saippisfani! Vieläkin katselen Lemmen viemää:tä aina kun ehdin, terästää saksan taitoja. Itse asiassa aloitin sen katsomisen juurikin tosta syystä, mutta jäin koukkuun. Kaikkien aikojen paras ohjelma on kuitenkin Tuhkimotarina!! Onko mitään hauskempaa kuin tosi ylipainoinen tyttö, jota kaikki kiusaa ja sitten se laihtuu ja näyttää kaikille kiusaajille ja pukeutuu läskipukuun ja kaikki rakastuu siihen ja sitten se lihoaa taas. Mahtavaa!

instamoth1 (3)

8. Mä inhoan varpaita. Ne on ällöttäviä hyihyihyi! Vihaan omia varpaita, enkä oikein tykkää muitten varpaista. Mulla on meidän iskän varpaat, miehelle ne ois ihan kivat, mut mulle on kamalat ja miehekkäät. Simmoset kunnon isot perunat! Topias aina sanoo niitä uusiksi potuiksi. Yksi mun teiniaikojen ”poikaystävä” (alax olee, joo okei) joskus imi mun varvasta, oppinu varmaan jostain leffasta. Ei ollut järin innostavaa kun pelkään varpaita!

9. Olin äikän kanssa aika nörtti, kirjottelin opettajille aina välillä ylimääräsiä aineita ja pyysin niitä tarkistamaan ja pisteyttämään ne, heh. Kiitos ja anteeksi! Näköjään oon aina ollut kova kirjottamaan. Kaikki muut aina inhosi äikän esseitä, mulle se oli aina viikon kohokohta. Jee esseitä! Ylioppilaskirjotusten esseekoe oli ku hemmotteluloma kylpylässä! Menestyin siinä tekstitaidossa tosi huonosti, mutta mun essee oli niin hyvä, että sain silti E:n.

10. Ajattelen ja uneksin tosi usein englanniksi. Suunnittelin Avan raskausaikana, että puhuisin Avalle englantia, mutta se suunnitelma lopahti kun tajusin, ettei se oikein onnistu, kun mun lähipiirissä ei kukaan puhu englantia (paitsi Topiaksen isän vaimo), enkä halunnut hämmentää Avaa liikaa. Rakastan englantia, suomi on ihan typerä kieli, englanniksi kaikki kuulostaa fiksummalta! Oon miettinyt usein, että alkaisin kirjoittaa postauksiin englanniksi tiivistelmät loppuun, mutta en tiedä onko se ihan hölmö idea tän genren blogissa. Mitä mieltä olette?

Mitä paljastuksia teillä on itsestänne? Jakakaa!

 Ps. Viimeistään ensi viikolla saadaan netti ja pääsen vihdoin vastaamaan kommentteihin!

Kommentit

22 kommenttia
Avatar

Mitä on tic oireet? 🙂

Avatar

Hahaa! Mäki inhoon varpaita! Mul on nii rumat varpaat 😀 pottuvarvas on täsmällee samallaiset ku mun peukalot.. 😀 kyl usein kesälläkin pysyy sukat visusti jalassa!

Paljastus musta.. hmmh. Ku tapasin mun poikaystävän ekaa kertaa, mulle tuli sellanen olo et meen sen kans joskus naimisiin. Se ajatus ahdisti mua sillon. Mut ens kesänä sit vietetäänki jo häitä 🙂 ♡

Avatar

mäki inhoan varpaita! 😀 ja mul on sellain outo tapa et aina ku otan puhtaan mukin/lasin ni mä aina huuhtelen sen 3kertaa ennenkö juon siintä 😀

Avatar

Siis eikä! Sä näytät ihan multa tossa viimesessä kuvassa! 😀 Haha 😀

Avatar

Mä olen itsekkin ollut ihan koukussa tuhkimotarinaan, lemmen viemään ja päivien viemään :). Mutta tuhkimotarina on ehdottomasti paras ikinä!

Avatar

Tuhkimotarina oli niin paras sarja <3 tulispa uusintana vielä joskus… 😀

Avatar

Kirjoita kokeeksi yksi postaus englanniksi, minusta se ois ainaki hauska lukea! 😀

Avatar

Vihaan kans varpaita.. paitsi omam vauvan varpaita!:D

Avatar

Ah en oo siis yksin mun varvasinhoni kans!! :—D eniten inhoan sellaisia oikein pitkiä varpaita , jotka vois olla jo sormet yäk! Kaikki muut oudoksuu tätä ja tykkää sen takia kiusata mua tunkemalla esim. hikiset varpaansa mun lähettyville ja eilen kaverin piti näyttää mulle kuva mädäntyneistä varpaista, hyihyihyihyi!

Avatar

Heh löysin muutaman kohdan mikä sopii minuukin 😀

Mulle kaveri joskus teki myöskin noita ´´arpitatuointeja” tai no kyllä sinne lykättiin jotain mustettakin mutta mutta..

nuotit niskassa ovat säilyneet, vähän vaan tatuoija tummenteli niitä, tähdenmuotoisen päälle olkapäähän otin kokonaan uuden peittävän kuvan ja alaselässä mulla menee vieläkin erittäin epämääräinen arpi..

Itsekin katon lemmen viemää 😉 Ja tuhkimotarina on ihana! Osaatko sanoa, mistä sitä vielä näkisi/pystyis ostamaa boxia?

Avatar

Ihan hyvä ettet alkanu puhuu Avalle enkkua, lapselle pitäs puhua sitä omaa ”tunnekieltä”, jonka uskoisin sullakin kuitenkin olevan suomi.. 🙂 Sen sijaan esim joku englanninkielinen päiväkoti olis voinu olla hyvä idea, kunhan Ava vähän kasvaa.. 🙂

Avatar

Inhoan mun pottuvarpaan viereistä varvasta ku se on pitempi ku pottuvarvas! 😀 ajattelen myös monia asioita englanniksi nykyään sillä se on mun ja miehen yhteinen kieli kun tuo Ranska ei oikein taivu ja en osaa hänelle puhua suomeksi luonnollisesti. Opin englantia kunnolla vasta hänet tavattuaan ja muita vaihtareita. Tästä on olkut niin paljon hyötyä että uskalsin jopa lähtä Irlantiin työharjoitteluun. Tosin enkun kokeessa huomasin kirjoittelevani niin kuin netissä kavereiden kanssa ja sitten piti korjailla 😀 esim ”you” = u ”because” = cuz 😀

Avatar

Älä ainakaan kokonaan vaihda englantiin, mun taidoilla ei sellasta ymmärrä 😀 ihana lukee vähän uusia juttuja susta! 🙂

Avatar

Mitä sait yo-kirjotuksista? Täällä yks abi jännittelee 🙂

Avatar

voi jukra mä seurasin kans päivien viemää, edelleen seuraan lemmen viemää ja oon tuhkimotarinaa yrittäny ettii netistä vaikka miltä sivustoilta mut ei. Se oli niiiiiiin hyvä sarja! 🙂

Avatar

Älä aloita englanniksi kirjoittamaan, sitten jää koko blogin lukeminen kun en ymmärrä sanaakaan! :DD

Avatar

Harha ihania kuvia 😀 Tuli luettua sivusta tuota tietopalstaa ja huomasin että siellä ehkä olisi vähän päivittämistä nyt kun perheeseenne kuuluu jo toinen lapsi etkä odota enään 🙂 mahtava blogi!

Avatar

*haha

Avatar

Mulla on toi sama et ajattelen tosi usein enkuks ja joskus kirjottelen kaikkee ajatuksiani ylös enkuks ja joskus jopa runoilen 😀 ja uniaki tullu nähtyä enkuks.. Uuden bloginki alottaminen enkuks houkuttelis 🙂 tuntus vaan jotenki enemmän omalta ku se et kirjottais suomeks, en tiiä miks 😀

Avatar

Kai mäkin sitte paljastan nolon kohtani… Eli 14 vuotiaana kävin hammasröntkenissä, jossa selvisi, että mun yhen maitohampaan alta puuttuu rautahammas. Maitohammas on onneksi vieläki paikoillaan (sanottiin, että saattaa kestää 50-vuotiaaksi saakka). Joten siis sitten kun hampaani lähtee irti, niin mulla jää tyhjä kolo keskelle hammasrivistöä… 😀

Avatar

omasta mielestäni tiivistelmät enkuks postausten lopussa on blogeissa vähän… njääh? 😀 eli en kannata ideaa.

hauska postaus tämä! 🙂

Avatar

Miten et muista oliko se arpitatuointi kädessä vai jalassa? Aika iso ero kumminki 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä