Matkaan siis

messut 059

messut 062

Käväisin torstaina Helsingin Matkamessuilla ammattilaispäivänä Nompun kanssa samalla kun Topias vietti vähän laatuaikaa Avan kanssa. En ehtinyt tutkimaan läheskään kaikkea mitä halusin, mutta apua mikä matkakuume tuli! Ei mene yksiin nyt tän asuntotilanteen kanssa… Mennään kuitenkin huomenna sunnuntaina uudestaan koko perheen kesken messuille kiertelemään ja mua houkuttaa etenkin torstaina ihastelemani iso uima-allas, jossa on mahdollisuus testata sukellusvälineitä. Jos olette tulossa messuille niin ottakaa siis bikinit mukaan ja tulkaa moikkaamaan jos bongaatte meidät! 🙂

Onko joku lähdössä matkamessuille?

Kommentit

4 kommenttia
Emilia Huttunen

Onneksi teillä on jo remppa ohi, ansaitsette kyllä loman! 🙂 Ehkä mekin sit ens vuonna päästään 🙂

Avatar

Onko siellä matkamessuilla paljon halpoja matkoja myynnissä?

Emilia Huttunen

Oli kyllä! 🙂

Avatar

Me otettiin Thaimaan matka helmikuun alkuun, pariksi viikoksi sinne lepäilemään, tai no lepäilemään ja lepäilemään meidän 1veen kanssa 🙂 mutta onhan se kuitenkin erilaista kun ei ole normi kotiaskareita hoidettavana. 🙂 kun saatte kodin valmiiksi niin sitten palkinnoksi uurastuksesta reissuun! Meilläkin oli koko omakotitalon remontti, mutta se kun on nyt valmis niin voi hyvillä mielin lähteä relaamaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä