Köhköh

Enää vähän päälle kaksi viikkoa ensimmäiseen blogimiittiini! 15.2. mennään pienen lukijaporukan kanssa Turun Kellariravintolaan syömään ja sen jälkeen The Monkeyyn. Luvassa on varmasti aivan huikea ilta ja mulla on jo jos jonkunlaista suunnitelmaa pyörimässä päässäni. Jännittää hirveästi päästä tapaamaan teitä, mutta samalla en malttaisi odottaa! Tällä kertaa mukaan mahtui vain 17 lukijaa ja paikat ovat nyt täynnä, mutta muutama ei ole vielä vahvistanut, joten jos paikkoja vapautuukin niin mukaan saattaa vielä mahtua. Jos kiinnostaisi päästä tuulettumaan vielä isommassa porukassa ja viettämään mahtava ilta niin kannattaa ehkä jo valmiiksi merkkailla kalenteriin muistiin 22.3.2014, siitä lisää myöhemmin. Kannattaa seurailla myös siellä Facebookissa, jossa näistäkin on puhuttu, siellä onkin jo yli 7000 ihmistä tykkäilemässä, aika hurjaa!

Huomenna meille tulee taas sisustussuunnittelija ja sen jälkeen päästään varmaan aloittamaan uusi remppapostaussarja! Huomenna yritän muutenkin vetää pääni ylös täältä kipeyden keskeltä ja ottaa sen asenteen, että yritän saada ajatukset muualle ja nauttia vähän raikasta ilmaa, jos se häätäisi pöpöt lopullisesti pois. Tänään vietettiin päivä mun isoäidin luona ja hän hoiti Nomppua ja toi mulle sängyn pohjalle kuumaa mehua ja lääkkeitä, oon niin onnekas kun mulla on niin rakastava suku, etenkin meidän mamma on aina auttamassa. Ääni alkaa vähän palailla, vaikka edelleen meinaan yskiä keuhkotkin pihalle. En muista koska oisin ollut näin kovassa flunssassa! Mutta itseäni vaan on syyttäminen, oon ihan satavarma, että tä johtuu siitä, että olen tänä talvena laiminlyönyt D-vitamiinin ottamista. Nyt otan kiltisti vitamiinini ja yritän pysytellä terveenä.

Anteeksi kun näissä mun ”postauksissa” ei ole päätä eikä häntää, eikä mitään siltä väliltä, syytän nyt tätä kauheeta oloa ja ajatusjumia. Nomppu on tietenkin juuri samaa aikaa mun taudin kanssa taas taantunut tähän huutovaiheeseen, jonka ajattelin jo helpottaneen, joten ajatukset ei oikein surraa. Valivalivalivalivali vai miten se meni, suuret ongelmat 😀 jos tällä meiningillä mennään niin mainitaan nyt vielä loppuun, että mulla on varpaassa tosi ruma mustelma ollut jo yli kuukauden, eikä se näytä merkkiäkään katoamisesta, ja mun nilkka pahenee vaan ja kaikki korkkarit on jouduttu työntämään kaapin perälle. En ole myöskään päässyt _vieläkään_ kertaakaan salille tai muutenkaan liikkumaan, viimeksi taisin olla salilla marraskuussa. Kilot ei tällä menolla karise ja pää hajoaa ja blaablaablaa valivalivalivali 😀 Jos jaksoit lukea tämän valituslitanian loppuun asti, saat euron. Ei vaiskaan, ei mulla ole varaa valitettavasti! Jos mä vaikka piristyisin sisustussuunnittelijan tapaamisesta ja onnistuisin huomenna tulemaan tänne iloisten uutisten kera. Toivossa on ainakin hyvä elää. Nyt lukematta tätä edes läpi, etten joutuisi kokemaan tarvetta hakata päätä seinään täysillä häpeästä, hyvää yötä kaikille! (Kamera on taas lojunut suojassa aivastuksilta ja olen tainnut käyttää kaikki ”varakuvani” kameran hajoamisen jälkeen)

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Heimoi, Emilia! Kiitos ihanasta blogistasi 🙂 Yritän ehtiä kerran viikkoon tsekkaamaan paria blogia, yhtenä niistä sinun. Olet sivunnut aihetta, mutta vielä suora kysymys: onko kaksi lasta paljon rankempaa, kuin yksi? Meillä esikonen kohta 2, ja toinen houkuttaisi kovasti. Toisaalta on aika ihana nukkua taas täysiä öitä ja kiva kun toinen puuhailee jo itsekseen, eikä koko ajan ”roiku” lahkeessa kiinni jne. 🙂 tietänet mitä tarkoitan… Mulla kertyi kans raskauskiloja se 24, ja lähtivät muutamassa kuukaudessa mutta tokan kanssa sekin pelottaa. Jos eivät lähdekään sitten niin helposti. Väsymys myösin lisää suklaansyöntiä, joten paljonkohan sitä tuliskaan syötyä, jos olisi kaksi lasta….. 😉 Hehe! Mukavaa sunnuntaita teille!

Avatar

Koita apteekista c+ sinkki poretabletteja, itsellä ainkin vieneet kaikki flunssan oireet pois! 🙂 paranemisia sinne!

Emilia Huttunen

Kiitos! 🙂 mä en ikinä uskalla käyttää poretabletteja ku oon niin makuherkkä ja ne yleensä maistuu pahalta 🙁 miltä noi maistuu? 🙂

Avatar

Näillä sinkkitapleteilla myös meidän perheen flunssa on pidetty kurissa! Heti kun oireita tulee niin eikun vaan imeskelytabletit käyttöön 🙂 ja ei muuten oo flunssaa tänä talvena näkyny 🙂

Emilia Huttunen

Kiitos vinkistä! 🙂

Avatar

Minkäs ikänen toi Nomppu nyt jo on…? Ootteko varmoja, ettei oo reflukvivaivaa? Meillähän oli siis silent refluksi ja sitä kautta HUUTOAHUUTOAHUUTOA. Refluksi oireilee edelleen (9kk) ajoittain,väliin sen pystyy ennakoimaan, mutta suurimmaksi osaksi ei.. Voi tsemppiä sen pikkumiehen kanssa !!! Sitä Gavisconia nyt voi kokeilla ihan ”huvikseen”, on kuitenkin ihan reseptivapaa juttu.Mut se ei sitten heti kerrasta auta. Ottaa viikon.

Emilia Huttunen

Hän on 5kk 🙂 toi refluksi kuulostaa kyllä ihan mahdolliselta, meiän piti mennä lääkäriin mutta sit alko sujua vähän paremmin niin se jäi, ehkä nyt sitten pitäis kuitenkin varata se aika…

Avatar

Siis vie ihmeessä lääkäriin,minun nuorimmaisella ( 9kk) refluksi ollut laitokselta asti ja siihen tehokkaita lääkkeitä!Vauva itkee koska häntä sattuu ja hän kärsii ja lääkitys auttaa! Tuo valvominen just tyypillistä ja ne univaikeudet..ä

Avatar

Mä oikeesti tiedän lapsia, jotka on huutanu sinne vuoden ikään ja sitten tullu refluksidiagnoosi. Meillä menee suvussa(itsellänikin)refluksivaiva. Mutta en tiennyt tuosta silent- versiosta,mutta lastenlääkäri sen heti keksi. Siinähän ei puklu lennä tms.

Empatiat sulle!! <3

Avatar

Oon tulossa pe-la turus käymää hoitamas 8kk ikästä serkkua 🙂 Toivottavasti ollaan samaan aikaan kiertelemässä kaupoilla koska ois tooooosi kiva nähä sua! <3

Emilia Huttunen

Mä oon perjantaina just shoppailemassa varmaan Hansassa ja kopkolmiossa, ehkä törmätään niissä 😉

Avatar

Pitää olla tarkkana jos näkis sut sitte siel 😉 Oon kyl sen verran ujo et vaik näkisin sut en varmaa uskaltais tulla moikkaa 😀

Avatar

Mikä sun nilkassa on?

Emilia Huttunen

En tiedä, kaikki kovasti väittää, että kuulostaa et ois nivelsiteet mennyt, mutta en oo saanut aikaseksi mennä lääkäriin… En oikeen tykkää lääkäreistä niin oon huono hoidattamaan vaivoja 🙁

Avatar

kannattaa kyllä käydä, pikkuvaivasta saattaa tulla isompikin juttu. Mun nilkka vain nrjähti neljä vuotta sitten, ja juuri leikattiin toisen kerran kerran, kun siitä löytyi luupiikkejä, nivelkalvon ja jännetupin tulehdus tulehdus ja hajonnut jänne. Saa nähdä, juoksenko sillä enää ikinä. Vasta ensi jouluna ortopedi voi sanoa, onnistuiko leikkaus.

Avatar

Suosittelen mielummin syömään joka aamu muovilusikallisen hunajaa. Se vahvistaa ja parantaa immuniteettia. Nuo vitamiini valmisteet on täyttä humpuukia.

Avatar

Vähänkö kiva tuo sisustussuunnittelija! Mäki haluun 😀

Avatar

Paranemisia 🙂 Ja lapsosillekki terveitä kevätpäiviä 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä