Lady in leather

Blogi vol 2

Blogi vol 21

Takki ja villapaita Sheinside*

Paita H&M

Farkut H&M

Kengät Skopunkten

Laukku Bebelane*

kaikki 030

kaikki 034

Oletteko huomanneet kuinka tylsiä mun tämän talven kuvat ovat olleet, kun mulla on aina vaan toi tismalleen sama kampaus? En vaan voi sille mitään, ettei yhtään huvita enää laittaa tukkaa kun se menee vaan lumisateessa ja tuulessa pilalle ja on koko ajan sähköinen. Tää kampaus on niin mahtava, ei tarvitse miettiä tukkaa yhtään ja se on ihan älyttömän helppo ja nopea. Talven paras keksintö! Ja se syntyi pikaisesta yrityksestä yrittää saada tukka piiloon kun mulla oli niin kauhea takku, jota en jaksanut selvittää, heh.

Mä jouduin tosiaan tämän mun nilkan takia hylkäämään kaikki korkokengät toistaiseksi ja tyytymään elämääni pätkänä, joten kävin ostamassa parit matalapohjaiset kengät, mulla kun ei oikein ole niitä. Nämä ovat täysintäysin erilaiset kuin mitkään kengät, mitä mulla on ikinä ollut, mutta tykkään niistä hirveästi. Yllätyin itsekin siitä, että ihastuin näihin heti Skopunktenissa! Mitä tykkäätte?

*giveaway

Kommentit

22 kommenttia
Emilia Huttunen

Haha! 😀 se on hyvä kauppa 😉

Avatar

Noi on kyllä kivat ;D t.omistan samanlaiset

Emilia Huttunen

Hyvät kengät 😉

Avatar

Kivat kengät! Onneks nykyään on paljonki kivoja matalapohjaisia kenkiä :)!!

Emilia Huttunen

Niinpä! 🙂

Avatar

Noi kengät on ihanat! Just semmoset mitä oon ettiny! Paljos hintaa? Ps. Takki on niin täydellinen<3

Emilia Huttunen

Makso kuules 14,90 😉

Avatar

Sulla on nykyään tosi synkän värisiä asukokonaisuuksia. Mitä väreille on tapahtunut?

Emilia Huttunen

Kilot 😀 mä automaattisesti pukeudun tummaan sillon kun en halua että mun vartaloon kiinnitetään huomiota 🙂 plus, en mahdu vielä mihinkään mun värikkäisiin vaatteisiin 😀

Avatar

Näytät ihan Avalta tossa ekassa kuvassa! 😀 ps. hymyilisit enemmän hampaat näkyen, olis vielä kauniimpi ko tollanen hymy missä kuitenki suupielet on alaspäin. Ei ne ’rumat’ hampaat näy nuin kaukaa.

Emilia Huttunen

Haha! 😀 en osaa ku oon niin tottunut peittelemään hampaita, sitten kun pääsen sinne nukutukseen korjaamaan hampaat niin alkaa hymyilyttää 😉

Avatar

Kengät on tosi kivat! Vastaako tuo takki muuten kokoaan? 🙂

Emilia Huttunen

Mun mielestä vastas just oikein! 🙂 Se on mulle just passeli, tai no vois olla vähän isompi, ja se on kokoa M, ja mä oon just simmonen just ja just M, joissain L 😀

Avatar

Onko tuo ihana neule nukkaantunut? Kun se on sheinsiden sivujen mukaan 100% akryylia. Entä onko se kovin sähkönen? Himottaisi tilata, mutta arveluttaa vielä nämä asiat..:)

Emilia Huttunen

Ei oo mulla ainakaan kumpaakaan 🙂 Mutta mä en oo tainnu pitää kertaakaan sen kanssa hiuksia auki, joten en sit tiiä sähkösyydestä…. Se vaikuttaa kyllä simmoselta et vois tulla sähköseksi, se on vähän simmonen ”kutiseva”

Avatar

Laitoin siihen viimeisempäänkin postaukseen tosta sun nilkasta että ehdottomasti kannattaa mennä lääkäriin! Sieltä voi olla ihan tosi vaikka nivelsiteet poikki ja ne on juurtunu väärin. Ja huoma, vaikka olis nivelsiteet poikki ni pystyy kävellä 🙂 ja just mulle lääkäri on sanonu et aika usein jos ei korkkiksil voi kävellä ni just jotain ton tyyppistä on nilkassa :/

Emilia Huttunen

Joo pitää mennä 🙁

Avatar

Kuka nämä sun kuvat ottaa? 🙂

Emilia Huttunen

Yleensä Topias 🙂

Avatar

Iiih, me pöllähdettiin mun miehen kaa Louheen parkkiin just kun olitte ottamassa näitä kuvia! Mun teki niin mieli hihkaista että sulla on ihana blogi, mutta en kehdannut 🙂 Mut sulla on! Ja nää vaatteetkin on tyylikkäät, näytät hyvältä ja onnelliselta!

Emilia Huttunen

Haha voi vitsi! 😀 Aina saa tulla moikkaamaan 😉

Avatar

Mun oli pakko ettii skopunkten, ku aina sulla näkyy sen kenkiä jalassa, nooo huonosti kävi.. Tilasin itselleni kolmet kengät sieltä 😀 haha ja tais tulla matkaan samanlaiset kengät mitkä sulla on kuvassa jalassa 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä