Need I say more?

kaikki 010

kaikki 011

Meinasin tehdä eilen ristiäisiin mennessä meikkipostauksen, mutta siitä olisi tullut maailman tylsin. Näiden ihanienihanien ripsien ansiosta, en laita nykyään mitään muuta meikkiä kuin sutaisun kulmaväriä. Kulmaosastollakin olen tottunut tähän luonnollisempaan ei niin näyttävään meininkiin. Normaalioloissa laittaisin kyllä vähän mineraalimeikkivoidetta ja aurinkopuuteria, mutta nyt mulla on alkanut tämä ihottuma levitä kasvoihin, joten pidän kasvot jatkuvasti puhtaina ja rasvaan niitä parin tunnin välein tällä Melonista saamallani Sesderma Atopises -voiteella.

Olin siis  tosiaan perjantaina ripsihuollossa ja hämmästyn joka kerta sitä, kuinka suuren eron se aina tekee. Mulla tosin oli lähtenyt ripsiä niin paljon, että ei ihmekään. Nyt talvella mulla lähtee ripset paljon nopeammin ja moni on sanonut samaa, oletteko te huomanneet? Tulin ripsihuoltoon tyylikkäästi melkein tunnin myöhässä, onneksi Enni on mun ystävä! Topiaksella oli näyttö ja hän pääsi sieltä niin myöhään, etten sitten ehtinytkään ajoissa paikalle. En normaalisti sentään ihan _noin_ myöhässä ole! 😀 Mentiin huollon jälkeen Ennin kanssa shoppailemaan kaupungille. Meidän piti etsiä itellemme vaatteita meidän laivareissua varten, mutta ei me päästy kuin pariin kauppaan kun jo tuli niin kauhea nälkä, että loppuaika istuttiin Fontanassa syömässä maailman herkullisimmat vuohenjuusto-pesto -paahdetut focacciat. Siis aivan taivaallista.

Laivavaatteet jäi ostamatta, mutta Avalle löysin Zarasta pari kivaa tunikaa alesta. En ole käynyt Zarassa pitkään aikaan kun jotenkin tulee aina mentyä vaan noihin lapsiystävällisiin paikkoihin, Hansassa kun on aika hankala kulkea. On tosin lasten kanssa shoppailussa puolensakin; oli tosi ärsyttävää kun piti kantaa kädessä kassia, eikä ollut mitään paikkaa, mihin voisi heittää takin. En ole ollut ikuisuuksiin ilman lapsia shoppailemassa niin tuntui tosi hassulta! Jospa me tällä viikolla löydettäis jotain laivalle kun otetaan uusi yritys ton shoppailun kanssa. Mennään tosiaan perjantaina Viking Gracelle Ennin kanssa ja mä oon niin innoissani! Oon ollut viimeksi laivareissulla 18 -vuotiaana, ennen Avaa. Nyt olen käynyt vain lasten kanssa piknikristeilyillä. Ja ollaan etenkin innoissamme siitä, että päästään Gracelle, se tuo vähän ylellisemmän olon kun vertaa noihin vanhoihin aluksiin. Rakastan asua täällä eteläisessä Suomessa kun pääsee aina tosta noin vaan laivalle, eikä tarvitse suunnitella niitä reissuja sen enempää, kuten pitäisi tehdä jos asuttaisiin jossain ylempänä. Sainpas paljon höpötystä aikaan ei mistään, taitolaji!’

Kuten ehkä höpötyksen määrästäkin huomaa niin mä olen taas terve! Tai no vielä on yskä ja nuha, mutta ne on vaan tätä jälkitautia. Toivottavasti nyt pysyn terveenä. Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille teille! Ja kiitos kun jaksoitte tsempata ja lohduttaa tätä pikkulapseksi heittäytynyttä bloggaajaa läpi flunssan 😉

Kommentit

8 kommenttia
Emilia Huttunen

13mm 🙂

Avatar

Ihanat räpsyttimet! Grasella kannataa varata aika kylpylään sieltä porealtaasta on ihana katsoa maisemia laivan ikkunasta, muutenkin tosi kiva ja uusi laiva:) pitäkääpä hauska matka!!!

Emilia Huttunen

Oi, kiitos vinkistä! 🙂

Avatar

Noi räpsyt ei tosiaan tykkää tosta pakkasesta minkä takia tipahtaa helpommin talvella. Saattaa myös olla että jos rasvailet paljon naamaa tai silmien aluetta ni ne myös sitäkin arastaa! Mulla sama vika, huomaa eron kyllä kesän ja talven välillä.

Emilia Huttunen

On kyl niin pyllystä, mulla on nyt jo taas melkeen puolet pudonnu! 🙁

Avatar

Suosittelen ripsiin Oriflamen ripsiseerumia. Mulla on sen käytön jälkeen ripset vahvistunu ja kasvaneet aivan älyttömästi 🙂 Ja se seerumi on öljyinen joten ei pitäis kuivattaa ihoakaan. !

Emilia Huttunen

Kiitti vinkistä! 🙂

Avatar

Minkä pituiset noi sun ripset on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä