Ikuisesti iholla

 

tatskat 004

tatskat 001

Blogeissa on usein paljon tatuointipostauksia, useista tatuoinneista, erilaisista merkityksistä ja tarinoista niiden takana. Mulla tämä toivottu postaus jää paljon paljon lyhyemmäksi 😀 tässä on kuvat, tarina taitaa olla aika selvä. Mä en ole ”satunnaisten” tatuointien ystävä, mun mielestä tatuoinnilla tulisi olla jokin merkitys, ettei siihen kyllästy myöhemmin. Mun mielestä tatuoinnit on ihania ja niitä saa olla niin paljon kuin kroppaan mahtuu, jos niin päättää, mutta mun mielestä pitää olla vastuuntuntoinen ja miettiä sitä päätöstä tarkkaan. Topiaksella on molempien lasten nimet tatuoituna, mutta myös monta erilaista tatuointia, joilla ei ole mitään tarinaa ja se on ihan ok, koska hän on ite niihin enemmän kuin tyytyväinen. Mä aikoinanin varottelin niistä ja jos joku päivä Topias niihin kyllästyy niin olen sitten vierellä lällättelemässä, mutta jos ei niin se saa lällätellä mulle 😀 Nämä lasten tatuoinnit ovat turvallinen valinta, koska miten omiin lapsiinsa voisi kyllästyä?

Otin molemmat tatuointini samassa paikassa, tavallaan. Otin ensimmäisen Turun Dog Bitessa ja varasin toiseen tatuointiin ajan samaan paikkaan, mutta siinä välissä Dog Bite lopetti ja sen toinen työntekijä otti paikan haltuunsa uudella henkilökunnalla ja nimellä varustettuna. Tämä lopettanut työntekijä teki ensimmäisen tatuointini ja koska hänelle ei enää aikaa saanut, ovat tatuoinnit nyt vähän erilaisia. Harmittaa se, ettei tatuointien tyyli ole nyt täysi samanlainen, mutta toisaalta tatuointi tulee vielä muuttumaan paljon ensimmäisten vuosien aikana, niinkuin ensimmäinenkin muuttui. Joten odottellaan nyt vielä, miten se tuosta muokkautuu lopulliseen muotoonsa!

Onko teillä paljon tatuointeja? 

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Olisimpa yhtä onnekas kuin sinä,jos ottaisin muiston mm omasta isästäni.. se olisi puukko sydämessäni.. :/ kurjat muistot.. vain minä olin se syyllinen kaikkeen ja loppujen lopuksi tulin pahoinpideltyksi.. kun poliisit tuli paikalle… tein tietty ilmoituksen… kostoksi jonkun ajan päästä isäni laittoi minut laitokseen. Pääsin kyllä nopeasti pois ja muutin äidileni.

Avatar

Mun mielstä tuo Avan jalanjälki on kauniimmin tehty ja enemmän musteella painetun näköinen. Ei sillä, että Nompun omassa mitään vikaa olisi, mutta minullakin heti pisti silmään tatuointien erilaisuus..

Avatar

Lasten nimet on kyllä aina ihania tatskoja 🙂

Itseltä löytyy vasemman jalan jalkapöydältä latinankielinen teksti ’Tempus omnia sed memorias privat’ (suom. Aika riistää kaiken paitsi muistot).

Seuraavan tatuoinnin otan aprillipäivänä. Oikean käden käsivarteen olisi tarkoitus tatuoida maatuska, koska rakastan maatuskoita ja venäläistä kulttuuria, mutta myös muistuttamaan äidistä 🙂

Avatar

On kyllä hienot nuo tatuoinnit 🙂 Itseltänikin löytyy tyttären nimi tatuoituna sekä sen lisäksi meidän edesmenneen koiran tassunjälki, kumpikin niistä on tuolla selkäpuolella.

http://i1246.photobucket.com/albums/gg614/tittelitei/tatska4_zps2b4d645d.jpg Tuossa se tyttäreen liittyvä tatska 🙂 Tähdet kuvastavat syntymäpäivää eli 16.9. (16 isoa tähteä, 9 pientä).

Minullekin on siis tärkeää, että tatuoinnilla on jokin merkitys ja tarina eli ihan heppoisin perustein en tatuointia menisi ottamaan. Kuitenkin jatkuvasti on tatuointikuume, mutta nyt minulla ei ole mitään ideaa tatuoinnille 😀 Noista kahdesta tykkään aivan valtavasti.

Avatar

Lapsiin voi kyllästyä. Eikö vaan?

Avatar

Joo näköjään, kun niitä suomessaki huostaanotetaan joka päivä.

Avatar

Kivat on molemmat. Mielestäni ei haittaa, vaikka ovat hiemat eri tyyliset, koska lapsissakin on varmasti eroavaisuuksia 😉 itsellä olisi myös tarkoitus oman lapsen nimi tatuoida, mutta en ole pystynyt, kun täytyy olla uimatta ja käydään viikoittain vauvauinnissa.. mutta jonain päivänä 🙂

Avatar

Tosi kiva on tuo uusikin tatuointi! Mulla vähän pistää silmään kun nuo tekstit on eri linjassa tuon Ava-tatskan tekstien kanssa.

Avatar

Mä tykkään molemmista. Lapsetkin on erilaisia.

Mulla ei ole vielä yhtään tatuointia, haluaisin kyllä. Itse pidän myös kuvista joilla on jokin tarina tai tarkoitus.

Avatar

Tykkään! Lapset ovat ikuisesti sydämmessä sekä iholla<3

Avatar

Ihania! Itsellä on oikean lavan päällä lumihiutale ja vasemmassa nilkassa tähtiä. Näiden tarina löytyy lapsuudesta kun isä puhui minusta lumihiutaleena ja äiti omana tähtenään.. <3 Toissa kesänä vasempaan kylkee laitatin mäkeä laskevan pikku myyn ihan vaan suuren muumi-faniuden vuoksi (joka tosin harmillisesti raskauden takia venahti vaikkei pitänyt). Vielä olis tarkoitus saada Oivan nimi ja syntymäaika jonnekin iholle.. 😉

Avatar

Olisimpa yhtä onnekas kuin sinä,jos ottaisin muiston mm omasta isästäni.. se olisi puukko sydämessäni.. :/ kurjat muistot.. vain minä olin se syyllinen kaikkeen ja loppujen lopuksi tulin pahoinpideltyksi.. kun poliisit tuli paikalle… tein tietty ilmoituksen… kostoksi jonkun ajan päästä isäni laittoi minut laitokseen. Pääsin kyllä nopeasti pois ja muutin äidileni.

Avatar

Ehkä tulevaisuudessa tatuointien erilaisuus heijastaa lasten persoonien erilaisuutta? Aika näyttää tuleeko Avasta huolellisempi ja Noah-Michaelista vauhdikkaampi 🙂

Avatar

Saanko Emilia udella mitä tautointi tuli maksamaan ? 🙂 mulla olis tarkotus ottaa myös samanlainen tautointi Elvirasta ja etsin hyvää ja kohtuu hintaista tautointi paikka turun alueelta! 🙂

Avatar

Minusta molemmat tatuoinnit on nättejä, eikä erilaisuus haittaa, koska Ava ja Noahkin ovat erilaisia keskenään 🙂

Avatar

Itselläni on 4 tatuointia ja kaikki ovat aika isoja. Oikeassa pohkeessa on 8 tassua jotka kertovat kaikista eläimistä mitkä perheellämme on ollut. Oikeassa kädessä on huonosti tehty lilja jolla itseasiassa ei ole mitään merkitystä. Vasemassa kädessä on teksti ”Always Laugh When You Can” joka kertoo lapsuudestani ja saman käden ranteessa on teksti ”lil sis” (isosiskollani lukee ”big sis”) jotka otimme ikäänkuin muistuttamaan sisarusrakkaudesta ja siitä ettei mikään erota meitä. 🙂

Avatar

Ihanat. Muistatko fonttien nimiä? 🙂

Emilia Huttunen

Mahtaisko olla se English wd, en oo ihan varma 🙂

Avatar

Olis kiva nähdä topiaksenkin tatuointeja 🙂 voisitko tehdä niistä postauksen, vai suostuuko topias siihen?

Avatar

Mäkään en voisi koskaan ottaa tatuointia jolla ei oo mitää merkitystä. Mutta mua ärsyttää se, jos tatuoinnin tarina vaikuttaa keksimällä keksityltä! Lapsitatuoinnit on ihania ja ois kiva nähdä Topiaksenkin lapsitatuoinnit 🙂

Avatar

Ihania 🙂 itsellä on viisi tatuointia (ja varmasti tulee lisää) , ja jokaisen takana joku tarina koska en itekkää tykkää ottaa mtn kuvaa vaa sillee tää on söpö otetaanpas se!

Avatar

Mulla on kuusi isoa ja värikästä kuvaa, ja yhdelläkään ei ole sen kummempaa syytä tai tarinaa, kuin että rakastan tatuointeja ja kyseisiä kuvia 🙂 Ei ole kaduttanut, ja miksi kaduttaisi? Uniikkeja ja ihania kuvia, joita rakastan koko ajan enemmän.

Avatar

Mihin Sami on menny?

Hienot tatskat kyllä 🙂

Avatar

Onko sulla/teillä ulkomaalaista sukua, vai mistä Noah’n nimi? Miten lausutte sen? Nouah-Maikköil? Nooa-Mikael? Nuua-Miikkael?

Emilia Huttunen

Ei ole, Noah oli meistä vaan kaunis nimi. Michel nimeä löytyy meidän suvusta. Lausutaan ihan Noah-Michel, Michel on enemmänkin Misel kuin Mishel

Avatar

munki silmään pistää kuin niin erinlaiset ovat… tummuus, tarkkuus, fontti ja miksi noahin nimi on vinossa kun avan nimi on suorassa? Avan tatuointi on paljon hienompi! Käy valittamassa ja vaadi korjausta jos et ole tyytyväinen, kyllähän tuosta huonompinäköinenkin huomaa että ”samaa sarjaa” tatointien kuuluisi olla mutta eivät kuitenkaan ole. ideana kuitenkin ihana tatuointi <3 ovatko jalat muuten oikeasti lastesi jalankuvat? 🙂

Avatar

Minullakin pisti silmään sama, että ”Ava” tatuointi on paljon huolellisempi ja tasapainoisempi, jalanjälki on sievä ja hyvin tehty, ja teksti on asetettu hyvin. ”Noah” tatuoinnin jalanjälki muistuttaa enemmän jonkin karhunpoikasen tai muun eläimen jalanjälkeä, ja teksti on asetettu tökerösti ja jalanjälkeen sopimattomasti.

Avatar

mutta eihän emilia ne lapsetkaan ole täysin samanlaisia, niin ei tatskojenkaan tarvi olla 😀 nuo on ihania!!!

Avatar

Minusta tatuointisi ovat kauniit. Erilaisuus kuvastaa varmasti myös sitä että lapset ovat eri sukupuolta ja tytöthän usein ovat poikia tarkempia kaikessa 😉 Minuakin kiinnostaa onko jalanjäljet oikeasti lastesi? Ja jos on niin miten ne on tehty?

Itselläni on yksi tatuointi johon ei niinkään liity mitään syytä tai tarinaa, vaan olen aina tykännyt liskoista 🙂 Olen haaveillut esikoisestani tatuointia ja tuollainen jalanjälki on ollut pitkään mielessä, mutta en ole onnistunut vielä saamaan poikani jalasta hyvää kuvaa.

Avatar

Minusta molemmat on kauniita, sopivan erilaisia niin kuin lapsetkin ovat erilaisia.

Mulla on tasan kaksi tatskaa, kolmas on suunnitelmissa ottaa tälle vuodelle ja sen otan tyttären kunniaksi. Siihen ei tosin tule nimeä, vaan eräs teksti ja mahdollisesti syntymäaika. Pidän tatuoinneista, paljonkin, mutta vaikka muuten olen aika impulsiivinen tuumasta toimeen-tyyppi niin tatuointien kanssa oon harkitseva. Molemmat kuvat on pitkään harkitut, kun näen miellyttävän kuvan, pohdin ainakin puoli vuotta ja tarkistan, että miellyttääkö se sama kuva vielä silloinkin. Jos, varaan ajan. Jos ei, etsitään uusi ja mietitään lisää. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä