Söpikset

Mulla ei ole ikinä ollut tätä perinteistä nahkatakkia, mikä viimeisen vähän alle 10 vuoden aikana on löytynyt lähes jokaisen nuoren naisen vaatekaapista. Jotenkin oon aina ajatellut, että nahkatakit ei sovi mulle, vaikka ovatkin tosi hienoja. Mutta nyt kun olen tutustunut pikkuhiljaa nahkaan hameiden, kenkien ja takkien nahkaosien muodossa, ajattelin vihdoin kokeilla! Ja tykkään kyllä älyttömästi. Viihdyin nahkatakissa tosi hyvin ja en kokenut oloani mitenkään hölmöksi, kuten vähän odotin. Mitä mieltä olette, sopiiko nahkatakki mulle?

Huomasin muuten näistä kuvista, miten hyvin tää pieni punaisuus piristää lookkia, hiuksissa siis. Mähän kävin tossa viime kuussa Hair Mondossa, jossa ihana Annakaisa sai ideaksi laittaa mulle kuparia tukkaan sen entisen vaalean tilalle. Oli kyllä mahtava idea, sillä tää on piristänyt hirveästi kaikkia kampauksiakin! Ainut ongelma on, että kun mulla oli ennestään sitä vaaleata, enkä tietenkään hankkinut mitään värin säilyttävää shampoota, niin se vaalea puskee tuolta aika vahvasti vielä läpi. Mullahan oli kesällä se liukuvärjäys ja se tulee aina vaan läpi latvoista. Tähänkin sain kuitenkin ehkä ratkaisun, jota testailen piakkoin ja katsotaan miltä sitten näyttää!

myllynasu 023

myllynasu 024

myllynasu 034

Nahkatakki Sheinside (saatu)

Huivi Kappahl

nahkatakki

 Ps. aika masentavaa, nää kuvat on lauantailta kun oli aamulla ihanan lämmin sää, mutta illalla tulikin taas taivaantäydeltä loskaa…

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Hieno takki ja oot kaunis 🙂

Avatar

Hyvin sopii nahkatakki ja vielä on erittäin hieno sellainen! 🙂 Saako udella mistä takki on?

Avatar

Takki on Sheinside :lta

Avatar

sopii älyttömän hyvin ! 🙂

Avatar

Sopii hyvin nahkatakki ! :))

Avatar

Hyvin sopii 🙂

Avatar

Tosi hieno! Harmi ku minun kylillä ei oo vielä nahkatakkikelit :/

Avatar

Peefect! 🙂 niinku sulle tehty!!

Avatar

Puhelin.. Niii siis perfect 🙂

Avatar

Pisteet uusille poseerauksille. Nättejä kuvia. Itse en tykkää sellaisista kuvista joissa jalkaterät pistetään outoihin asentoihin. En sano ketään loukatakseni. Ja takki sopii sulle iha älyhyvin 🙂

Avatar

Hei! Saiskos udella mikä tuon sun takin koko on? Tilasin nimittäin viime kuussa tuon samaisen takin koon suurempana kuin kokoni normaalisti, ja siltikin se on niin pieni että juuri ja juuri menee kiinni 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä