Kurkistus Avan kenkäkaappiin

avankengät 021

avankengät 022

Avalla on ollut nyt talveksi kuudet kengät. Kahdet ulkoilukengät ja neljät ”kauppakengät”. Ulkoilukengät menevät myyntiin nyt talven jälkeen, koska nuo värit eivät oikein mene Nompulle, eikä välttämättä kokokaan, mutta näistä hienostelukengistä kolmet saa jäädä vielä kevääksi, koska niissä ei ole paksua vuorta. Halusin Avan kenkävarastoon talveksikin vähän vaihtelua, ettei pukeutuminen olisi niin yksitoikkoista. Yhdilläkin kengillä olisi pärjännyt ihan hyvin, mutta minkäs teet kun rakastaa kenkiä!

Avan tinttu

Vasemmalla näkyvät vähiten ulkoilmaa saaneet kengät, sillä en ole raaskinut viedä noita kaunokaisia tähän loskasäähän, pelkään että kauniit värit kärsivät! Ava sai nuo ihanat prinsessakengät tinttu.com:ista ja kävelee niiden kanssa vallan sisällä, mutta ulos ne pääsevät vasta vähän kuivemmalla säällä. Tuo kenkäpari tuo kyllä ihanan piristyksen Avan asuihin! OIkeanpuolimmaiset kengät on ostettu syksyllä Citymarketista, koska piti saada äkkiä jostain talveen sopivat kengät, mutta niistä tulikin talven käytetyimmät! Ne ovat mukavat, lämpimät ja söpöt.

Avan tinttu1

Söpöjen prinsessakenkien vastapainona sitten mustaa nahkaa. Vasemmalla Skopunktenista löydetyt mahtavat nilkkurit, joihin Ava on rakastunut myös. Mitä äiti edellä niin tytär perässä, vai miten se meni. Skopunktenissa on usein se ota 3 maksa 2 tarjous niin käydään Avan kanssa aina hamstraamassa kenkiä. Oikeanpuoleiset kengät löysin kirppikseltä kympillä ja oli kyllä aika nappiostos. Ne ovat jonkun aikaa odottelleet vuoroaan, mutta nyt ne ovat vihdoin sopivan kokoiset. Vähän asennetta kenkähyllyyn.

avankengät 003

Ulkoilukenkinä Avalla oli tänä vuonna Vikingin Goretexit ja nämä Crocsin bootsit. Niillä pärjättiin oikein hyvin, molemmat pitivät jalat lämpiminä, olivat mukavat ja helpot pukea ja riisua. Pysyivät hyvin jalassa ja oltiin oikein tyytyväisiä. Viime talvena Avalla oli Timberlandin goret ja siihen lisäksi perinteiset kuomat, mutta nämä Crocsit olivat kuomille tosi kiva korvike! Vähän vaihtelua siihen perinteisimpään malliin. Ne myös sopivat paljon paremmin tähän astetta vetisempään talveen.

Minkälaisilla kengillä teillä selvittiin tästä sään puolesta erittäin vaihtelevasta talvesta?

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Mä suosin vaan maihareita, ne on niin ihanat ja älyhyvät kengät jalassa! 🙂

Avatar

Ite oon niin harmillisen mukavuudenhaluinen, että kuljen vieläkin Converset jalassa. Välillä tullut toki vedet läpi, mutta kuivuu sentään nopeasti. Korkokengät mulla on ollut vaan kerran talven ajan jalassa, ja sekin oli juhlissa. Nyt Lapin reissua varten piti hommata uudet kengät, joten ostettiin kiireellä Stadiumista talvikengät.

Avatar

Itselläkin mukavuuden halu korkealla ja kuomissa kuljin koko talven.. Villasukat ja kengät jalkaan ja ulos.. 🙂 Oiva on viel niin pieni et se ei maassa möyri mut saas nähdä ostetaanko kesäks kummoisia kenkiä vai annanko viipottaa nurmikolla paljain jaloin.. Mut syksyllä viimeistään tarvii ostaa ne kengät.. 😀

Avatar

Nyt kun on alkanut vanhentua (okei, oon ihan pentu vielä, mutta joissain asioissa parantanut), niin on kyllä tullut tajuttua että vesiloskakurakelillä ei väkisin tallata kangastossuilla. Myös ergonomisuus ja vedenpitävyys ovat nousseet prioritylistalla korkeammalle. 🙂 eikä aina ole tärkeintä edes ulkonäkö, vaan nimenomaan edellämainitut.

Avatar

Meiän poika on pärjännyt koko talven lähestulkoon yksillä kengillä, Budget Sportista ostetuilla Haltin punamustilla talvisaappailla. Niissä kenkäosa kestää vettä ja varsi on pehmeämpää materiaalia. Tosi lämpimätkin ovat ja helposti puettavat. Kuomia meinasin ensin, mutta halusin kuitenkin jotain vaihtelua. Nyt vetisemmät kelit on menneet kirpparilta löydetyiltä lämminvuorisilla kumppareilla.

Avatar

Mä peukutan loskareiden puolesta 🙂 kivan näkösiä (ainakin osa), tosi helppo 2,5vuotiaan itse pukea ja pitää vettä! Ja tottakai lämmin vuori.. tykkään 🙂

Avatar

Meillä on pojalla Goretexit ja kuomat. Kuomat on ollut jalassa ehkä muutaman kerran ja muuten on koko talven ollut jalassa nuo goret. Ne istuu jalassa paljon paremmin ja me kävellään paljon niin on kiva, että on hyvä kävellä, eikä loska mee läpi. 🙂 Mitään hienostelukenkiä meillä oo, mutta ei pojat varmaan sellasia tarttekaan. 😀 Tyttö meillä on mennyt koko talven stonzeilla, vaikka oppi kävelemään jo ennen lumen tuloa. 🙂 Pitää nyt kevääksi ostaa varmaan jotkut goretexit. 🙂 Ja kesäksi hamstraan niitä h&m:n tennareita molemmille. 😀

Avatar

Voi ie, nuo värikkäät on niin hienot jotta voisin itekki haluta tommoset 🙂

Avatar

Nuo vikingin goretexit oli vissiin aikasta rumat ku piti piilotella niitä joka kuvassa :————–D

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä