Maailman epämääräisin tukkavideo

Kuvasin teille tänään videon tosta hiusten kihartamisesta, kun niin moni sitä toivoi! Siitä tuli niin pitkä kun Nomppu kiljui vieressä niin laitoin monta pätkää pikakelauksella, että sain vähän tiiviimmäksi. En todellakaan ole mikään ekspertti, mutta näin mä laitan tukan! Jos teillä on jotain hyviä vinkkejä niin jakakaa ihmeessä! 🙂 En ehtinyt katsoa tätä läpi kokonaan niin toivottavasti en kelannut minkään ”tärkeän” höpöttelyn yli. Nämä kysymykset tulee kuitenkin joten; kihartamisessa kesti 15 min jos jätetään pois Nompun ruokatauko ja kameran akun loppuminen välissä. Käyttämäni tuotteet löytyvät tästä postauksesta. Suoristusrauta on Remingtonin. Tässä vielä varmuuden vuoksi linkki.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Toi kihartaminen suoristusraudalla näyttää jotenkin niin yksinkertaiselta ja helpolta, mutta sitten kun itse yrittää samaa niin lopputuloksena on yleensä muutama kihara siellä täällä ja muuten suorat hiukset 😀 mitähän teen väärin. Mutta kaunis olet <3

Avatar

Mobiilitiedostona ei näy videota koko postauksessa 🙁

Avatar

Hahhaa, näytit hauskalta pikakelauksella 😀 no mutta ei, näytti helpolta ja näppärältä! Mun pitäis keksiä hiuksilleni joku melko helppo ja nopea niksi hiustenlaittoon arkena, ehkä otan tästä hieman oppia 😉

Pakko myös hieman nalkuttaa, onko Nomppu kovin lähellä sinua, kun suihkutat lakat ja kuivashampoot? ainakin videolla näyttää siltä… Tuntuu lapsen hengityksessä varmasti myös yhtä pahalta kuin itsellä, varmaan jopa kovemmin. Anteeksi että puutuin, tää on vaan asia josta kotonakin nalkutan miehelle hänen suihkutellessaan axea milloin missäkin

Emilia Huttunen

Ei haittaa, Nomppu on eteisessä ja mä kylppärissä, ilma virtaa eteisestä kylppäriin joten Nomppu säästyy kaasuilta 🙂 ite nalkutin tosta kans Avan aikoina Topiakselle 😀

Avatar

Hyvä video 🙂 hyviä vinkkejä, taidanpa hankkia itekki tota kuivashampoota, tuli nimittäin selkee ero :)vähän tuli mieleen omat hiustenlaitto tuokiot tosta Nompun metelistä :))

Avatar

Mun suoristusrauta on jostain syystä niin invalidi, että sillä ei onnistu. D-: Ja mä oon niin hurahtanut kiharoihin nyt, että ketuttaa! 😀 Toisilla raudoilla onnistuu, pitää kai ostaa uusi! Ootko muuten ollut tyytyväinen tohon Remingtoniin?

Avatar

Voi että sä oot niin kaunis <3

Avatar

Kun tupeeraat hiuksia, älä vedä edes takaisin vaan ota osio sormien väliin ja ”työnnä” sormin tai kammalla latvasta kohti tyveä! Pysyy paremmin, tulee tukevampi tupeeraus ja on nopeampaa!

Avatar

Ihan kiva video, mut enpä saanut mitään selvää, et miten kiharsit kun oli tehty pikakelauskella.. :/ :/

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä