Hyvästit lökäpöksysunnuntaille

hiukset

Täydellinen sunnuntaiasuni, eli Blingon ihanat pöksyt ja aina joku rento paita joutuu korvattavaksi, nyyh! Ostin syksyllä nuo housut (ja toiset samanlaiset eri värissä) koossa L, ja se on nyt auttamatta jäänyt liian isoksi. Napit loppuvat kesken ja housut putoavat yltä. Lisäksi näytän about 10 kiloa isommalta kun taiteilen liian isoissa vaatteissa. Tänään olin Blingo-kutsuilla ja kokeilin näitä housuja koossa M ja sain pakkomielteen hommata ne itselleni!! Nyt siis tulee nämä housut kahdessa värissä myyntiin ja sitten tilaan uudet pienempinä. Nämä pökät ovat niin parhaat, suosittelen hankkimaan, on kyllä sen vähäsen kovan hinnan arvoiset.

pökät 007

Paita Cubus (saatu)

Housut Blingo

Kengät Click

hiukset2

Mun teki mieli kokeilla jotain vähän erilaista, mutta Topias alko nauraa mulle ja ihmetteli mitä mä teen, joten kokeilu jäi siihen. Tästä sain kuitenkin inspiksen ottaa joku päivä aivan erilaisia asukuvia, kunhan saan jonkun muun kuvaamaan. Nyt kuitenkin yritän saada tämän kaatopaikan siivottua, sillä illalla on Nompun puolivuotissynttärit! Muistakaas tsekata eilinen synttäripostaus. Hauskaa päivää kaikille!

hiukset3

Ps. Täällä kun aina riittää näitä tissijuttuja…. 😀 oon nykyään luopunut kokonaan bombshelleista, sillä halleluja ja kiitos jeesus, hormonikierukka antoi mulle tissit takaisin! Lisäksi löysin maailman parhaat rintsikat ilman toppauksia, joita hehkutan myöhemmin.

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

minuakin kiinnostaisi, myytkö housut ja missä ? 🙂

Avatar

Mullekin kelpais tissit takaisin! 😀 Tosin oon vahvasti sitä mieltä, että mikään hormonaalinen ehkäisy ei vaan sovi mulle. :/ Ja siihen päälle vielä treenaan salilla suhteellisen rankasti, niin hyvästi vaan loputkit lerput mitä olikaan. 😀

Avatar

Nuo kengät ei tosi sovi yhtää noitte housujen kanssa … :/

Avatar

Samaa mieltä.. Kengät ei sovi todellakaan tän asun kanssa mikä muuten on kiva. 🙂

Avatar

Missä nuo housut myyt ja mikä on hinta? T: Raskauskilojen kanssa painiva 🙂

Avatar

kiva asu! mä rakastan mukavia vaatteita itse.

p.s. oot ihan hoikka!!! :O 🙂

Avatar

Postaathan sitten Nompun synttäreistä 🙂 🙂 kuvia tarjoiluista ja teistä kiitos 🙂

Avatar

Minusta taas näytät päinvastoin laihemmalta tuossa löysemmässä asukokonaisuudessa :O

Avatar

sähän vallan säteilet! :3 näytät niin laihalha ja hyvinvoivalta, kaunokainen ♡

Avatar

Mihin menossa housut myyntiin? Tää ostais ne 😉

Avatar

Oletpas laihtunut nopeasti! Kasvoistakin näkee.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä