Kaipaako blogisi lukijoita?

Blogin alkuaikoina tein näitä linkitä blogisi -postauksia, jossa esittelin linkitetyt blogit. Nyt kuitenkin kun kävijämäärä on kasvanut niin hurjasti, luulen että blogeja tällaiseen tulisi niin paljon, että se olisi ihan mission impossible. Kun nyt kummiskin kaipailisin uusia mielenkiintoisia blogeja ja iltaisin selaan Bloglovinia niitä etsiskellen, ajattelin tehdä jotain sen suuntaista. Linkitä siis blogisi tähän postauksen kommenttikenttään. Kirjoita linkin perään esittely blogistasi/itsestäsi, jotta linkkejä selaavat ihmiset tietävät, onko blogisi sellainen, jota he haluavat käydä katsomassa. Linkkejä voi laittaa ihan niin kauan kun haluaa, koska näitä postauksia kuitenkin aina nousee esiin Googlen kautta. En lupaa mitään päivämäärää, johon mennessä tutustun blogeihin tms, mutta käyn katsomassa kaikkia blogeja, jotka kiinnostavat minua, kun minulla vaan on aikaa ja jos löytyy uusia suosikkeja, esittelen ne sitten blogissani. Ainakin mulle tulee jatkuvasti niin ihania kommentteja, että jos teillä on yhtä ihania blogeja niin varmasti löytyy vaikka mitä! Olisin kiitollinen, jos kiinnitätte huomiota siihen esittelyyn, sillä jos blogeja tulee ihan älyttömästi niin kaikkiin ei ehdi millään tutustua niin tarkkaan 🙂 Eli ei muuta kuin linkitä blogisi!

 

20140306-201255.jpg

Ps. Miksiköhän kaikki aina kehuu, miten kauniit tytöt meillä on?

Kommentit

149 kommenttia
Avatar

http://suloista.blogspot.fi/

Näppäimistön takana on 21-vuotias kahden lapsen äiti, Etelä-Karjalasta. Blogi sisältää ajatuksia ja päivityksiä lapsiperheen arjesta, ripauksella elämän iloja ja inspiraatioita, kamera kaulassa kuljeskelen pitkin pieniä polkuja.

Avatar

http://pikkuseikkailija.blogspot.fi/

Nuoren äidin blogi arjesta ja mietteistä. Meiltä löytyy poika pian 3v ja tyttö 1v, joiden kanssa pyöritään tällä hetkellä kolmistaan. Valokuvaaminen on sellainen asia, johon tykkään panostaa, joten blogi sujahtaa välillä hyvinkin kuvapainotteiseksi. 🙂

Avatar

http://perheojr.blogspot.com parikymppinen tamperelaistunut 10/13 syntyneen pojan äiti. Blogi sisältää kaikkea sisustamisesta hiusjuttuihin ja kakkavaipoista tatuointeihin.

Avatar

http://suvicaritakristiina.blogspot.fi

18v abiturientin blogi, jossa kirjoittelen elämästäni milloin mitäkin. Tällä hetkellä pinnalla ”elämäntapamuutos” joka alkoi tammikuun lopulla. Blogissa vilahtaa sillointällöin islanninhevosia ja kaikenlaisia juttuja, esimerkiksi pian on tulossa lempijogurttivertailu sekä pluskokoisten vaatteiden esittelyä!

Blogin takana siis hieman pyöreä tyttö, joka yrittää nyt päästä pyöreydestään eroon. 🙂

Avatar

http://jenskunvauva.blogspot.fi/

22-vuotias äiti ja vaimo. Arkea, liikuntaa, ruokajuttuja, shoppailua, lasten kuulumisia. Pojat 4/2011 ja 6/2012, raskausjuttuja LA 10/14.

Avatar

http://mammavaara.blogspot.fi/

Tuossa osoitteessa kirjoittelee 28-vuotias, pian neljän lapsen äiti.

Blogi keskittyy nuorimman, nyt 10kk ikäisen Lina-tytön kanssa touhuamiseen ja luonnollisesti kesällä syntyvän, perheen neljännen tytön, odotusaikaan. Vanhemmat lapset eivät juurikaan blogissa vilahtele.

Mukana lastenvaatehömpötystä, muuttotouhuja(sisustusta) ja ihan tavallista perhe-elämää.

Avatar

vauvarallia.blogspot.fi 18 vuotiaan blogi jossa mukana 8/13 syntynyt Netta tyttö.

Avatar

Ihhihi, ihana kuva! ;D

http://haaveissaomapieni.blogspot.fi/ Blogi kertoo meidän elämästä, jota rikastutti kauan odotettu ja toivottu 8/2013 syntynyt poikalapsi. Meillä oli kanssasi melko samanlaiset lähtökohdat – raskauden alulle saamisessa kesti ja meillä lapsi sai vihdoin alkunsa clomifen -hoidoista, kärsin myös raskauden aikana ennenaikaisista supisteluista ja olin sohvan pohjalla melko aikaisessa vaiheessa. Eino syntyi elokuun 13. päivä käynnistyksellä raskausviikolla 41+4 🙂

Avatar

http://jeninanni.blogspot.fi/ ;);)

”Äiti yhdelle vuodesta 2012, kahdelle huhtikuussa 2014. Yhden avovaimo. Unelma-ammattina kampaaja, kiinnostuksen kohteina kirjallisuus, kauneus, reissaus ja milloin mikäkin. Nopeasti innostuva ja maailmalle avoin nuori nainen!”

Avatar

Mimin Tarina

24 vuotias nuori vaimo kirjoittelee perhe-elämästä vaaleanpunaisessa omakotitalossa meren rannalla. Sisustusta, vauva-arkea, kauneudenhoitoa, urheilua, ruokaohjeita ja mielipiteitä laidasta laitaan. Pääosin hyvänmielen blogi. Hulluna maalaisromanttiseen sisustustyyliin, höystettynä moderneilla ratkaisuilla.

Tervetuloa kurkkamaan äidin ja Mimin (8kk) arkea.

Avatar

20-vuotias, pitkäaikaisesta syömishäiriöstä ja masennuksesta parantunut pienen poikavauvan äiti. Raskauden jälkeen sairastuin rankkaan kilpirauhassairauteen. Kirjoitan kauniin kuvailevasti elämästäni, niin iloista kuin suruista.

Blogiini pääsee nopeiten tutustumalla oikeassa palkissa olevaan ”katso nämä”-linkkeihin, jossa löytyy tarinaa mm. syömishäiriöstäni, kropasta raskauden jälkeen ja muita toivepostauksia. 🙂

Avatar

Lifestyle blogia kirjoittelee 17-vuotias lähihoitaja opiskelija. Blogi sisältää vaate, kauneus, sisustus ja urheilu juttuja. Tykkään valokuvata ja videoitakin tulee tehtyä aina sillon tällöin. 🙂

Avatar

Aina huominen on lauantai on ei niin tavallinen lifestyle-blogi, jota kirjoittaa vähän höpsö, kello kaulassa kulkeva, teekuppeja ja liitutauluja keräilevä helsinkiläistyttö. Oleellista on Sallan ja Miron matka maailman ympäri -bändi, shoppailu, tyyli, kasvisruoka, ja do it yourself-meininki.

Avatar

http://pipsasstuff.blogspot.fi/

Elikkäs, oon 18vuotias ja kirjoittelen lifestyle -tyylistä blogia täällä Pohjois-Savossa. Blogissa suurena valokuvaus, perhe ja muut läheiset sekä koirani, ruoka ja mietiskelyt. Oon vielä aika hakusessa mimmosta tekstiä haluan tuottaa joten jokanen postaus on vähäsen erilainen. Lisää infoo tuolta blogista sivupalkista 🙂

Avatar

http://www.synteettinensivellin.blogspot.fi

Synteettinen Sivellin on taideblogi, johon postailen kaikkea taiteeseen liittyvää, kuten töitäni, luonnoksiani ja pohdintojani. Tällä hetkellä käynnissä on myös sarja ”The Lööv Story”, johon kuvitan minunn ja poikaystäväni yhteistä taivalta aina silloin tällöin 🙂

Tervetuloa tutustumaan!

Avatar

http://nicoletahtoo.blogspot.fi/

Kuukauden sisään syntyvän poikavauvan tulevan äidin mietteitä elämästä, omasta itsestään, äitiydestä ja perhe-elämästä. Hyvin sekalaisia palasia sieltä täältä, jos haluat tietää elämästäni kaiken mahdollisen, ei tämä välttämättä ole sinua varten. Jos taas haluat satunnaista luettavaa silloin tällöin, niin blogistani saattaa löytyä mielenkiintoisia hetkiä ihan vaan tavallisen nuoren naisen elämästä (:

Avatar

http://kiiltokuvamaailmani.blogspot.fi/

Olen 27-vuotias kahden tytön äiti, vanhempi täyttää kesällä kuusi vuotta ja nuorempi on nyt nelikuinen. Kirjoitan lifestyle-blogia meidän elämästä, koirasta, arjesta, lasten (ja omista) vaatteista, ja kaikesta mahdollisesta mikä tulee mieleen.

<3 Tuulia

Avatar

Heippa!:) Tarjoituipa huikean hieno mahdollisuus, kiitos Emilia!

Rakkaudesta lapsiin -blogia kirjoittaa Satu, turkulainen kätilöopiskelija ja 1/13 syntyneen Ellen -tytön äippä. Blogi istuisi ehkä parhaiten kategoriaan lifestyle: höpinää riittää koulusta, vaatteista ja totta kai lapsista – kaikesta elämänmakuisesta! Tervetuloa lukemaan. 🙂

http://rakkaudestalapsiin.blogspot.com

Avatar

http://parempiayhdes.blogspot.fi/

Olen -95 syntynyt nainen, kihlattu sekä äiti.

Blogini pääaiheet on taaperoarki sellaisenaan, kuin se on, sekä oma laihdutus/kiinteytys urakkani, jolle löytyy myös oma välisivu blogin bannerin alta (sieltä löytyy mm. aiheen jo kirjoitetut postaukset + kuvia ja mittoja)

Arjessani pyörii Kevin niminen poika, joka on iältään 1v.7kk, mies vm. -93 sekä kaksi kissaa (Ragdoll Lola ja bengali Dita).

Muita aiheita, jotka vilkkuvat teksteissäni on koti ja sisustus jutut, omia ja lapsen asukuvia, mielipidekirjoituksia, pohdintoja, kaikkea mitä milloinkin mieleen tulee 🙂

Avatar

http://syyttasuotta.wordpress.com

Sporttisen ja menevän mamman blogi, jossa pohditaan äitiyttä (se tuli vähän puskista, suunnittelematta) ja siinä samalla kaikkea arkista (terveys, kauneus, liikunta,tankotanssi, kädentaidot, koirat…).

En kuvaile blogissa kovinkaan tarkasti mitä olemme päivänmittaan tehneet, vaan tartun useammin johonkin tietyyn aiheeseen josta jaan kokemukseni. Esim. tilanne, kun koiratalouteen tulee vauva, raskaudesta palautuminen tai kuinka paljon on sopivasti leluja vauvalle. Muutaman mainitakseni 🙂

Avatar

Oon 09/13 syntyneen pienen pojan 24v äiti.Eli kirjottelen juttuja vauvasta, kodista, kauneudesta ja vähän oikeestaa kaikesta mitä keksin, blogi on viel aika tuore mut kehittyy kokoajan 🙂

Avatar

”Australia, youtuberit, One Direction, Antti Tuisku ja jääkiekko. Siinä muutama niistä asioista, joista puhumista en osaa lopettaa kun innostun aloittamaan. Puhun aika paljon. Joidenkin mielestä ehkä vähän liikaa, mutta tykkään puhua. Ja sitähän pitää tehdä mistä tykkää. Nauraminen ja muu kovaääninen äänenkäyttö luonnistuu myös paremmin kuin hyvin, mutta mitään järkevää en osaa äänelläni tehdä. Kuten vaikka laulaa, niin ihanaa kuin se olisikin.

Opiskelen toista vuotta Koulutuskeskus Salpauksessa Asikkalassa eläintenhoitajaksi. Tuo ala on unelmani, ja siksipä ”eläimet on elämä” on mottoni. Okei, ei ole. Mutta vois ihan hyvin olla. Luulen että miun motto on Life is better when you’re laughing, tai nothing is impossible, the word itself says ”I’m possible”. Tai ehkä live the life you love, love the life you live. Joku vois sanoa, että kliseitä. Ehkä ovatkin, mutta täyttä totta. Elämä on paljon mukavampaa jos jättää turhat surut surematta ja keskittyy niihin iloisiin asioihin. Ja niitähän on, roppakaupalla. Täällä maan päällä ollaan vaan kerran, joten siitä täytyy ottaa kaikki ilo irti. Optimistin elämänasenteella pärjää pitkälle.

Olen koko 17-vuotisen elämäni ajan ollut unelmoija. Äiti aina käskee palaamaan takaisin maan pinnalle. Eikö se tajua, että pilvilinnoissa on paljon mukavampaa? Tällä hetkellä unelmoin kesästä, siitä päivästä kun saan jalkani uudelleen Australian maan kamaralle, stetsonista ja cowboybootseista. Unelmoinnin lisäksi olen toivoton romantikko, en tykkää muista kuin romanttisista komedioista ja itken aina onnesta telkkaria katsellessa onnellisten loppujen kohdalla. Itken kyllä aina muutenkin, koska olen aika herkkä, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Lempieläimiäni ovat kissat ja lehmät, rakastan kesää, olen maalaistyttö henkeen ja vereen,parasta maailmassa ovat 2 kissaani, ja olen koukussa youtubeen. Ja musiikkiin. Ja elämään.”

Blogissani puran mieleni sisältöä vaihtelevalla menestyksellä, kerron elämäni risuista ja ruusuista, ja hehkutan milloin mitäkin, useimmiten elämää. Tervetuloa! 🙂

http://roosa-ruusunkukka.blogspot.fi/

Avatar

25-vuotias vuoden ikäisen pojan äiti pohjoisesta. Fiilistelyä esikoisen kanssa elämisestä ja inspiroitumista näteistä jutuista. Myös painavaa sanaa elämän nurjasta puolesta ja neuvottomuudesta uuden tilanteen edessä, joka antoi raskaan muistutuksen siitä, että elämä ei ole pelkkää hattaraa ja sateenkaarisiltoja.

http://little-things-with-hope.blogspot.fi

Avatar

Oon 19 vuotias ja mulla on 4kk ikänen poika nimeltä Koda. En oo mikään superbloggaaja, mutta tykkään tästä touhusta ja musta on kiva kirjottaa ylös kaikkia asioita. Kirjotan aikalailla mistä vaan (painonpudotus, sisustus, vauva, raskausaika, mahakuvia, seksistä raskausaikana ja ties mistä)

omaan mielipiteitä enkä pelkää kirjottaa niistä, vaikka muut eivät ajattelisi samalla tavalla 😀 Musta on vaan kivaa jos saa lukijalta erilaisia näkökulmia aiheisiin, vaikka ne olis ihan omieni vastakohtia 😀

kerron meijän elämästä musta aika avoimesti ja kuvittelen ainaki, että muhun on helppo samaistua, koska en esitä mitään täydellistä, vaan oon ihan samanlainen hömppä kirjottaessani kun livenäkin.:)

Avatar

http://millonsiitatuli.blogspot.fi

Blogi missä ikuinen sohvaperuna löytääkin elämän urheilun parissa. Paljon matkaa takana, mutta sitäkin enemmän edessä. Arjen perus höpinää kolmekymppisen äidin elämäntapamuutoksesta. Mun elämä <3

Avatar

16-vuotias tyttönen kertoo elämästään koiran kera. Blogissa meidän puuhia ja mielipiteitä asioihin. tuiskuttaja.blogspot.fi

Avatar

http://haaveistatottayhdessa.blogspot.fi/

24-vuotias äiti ja vaimo, 2 tyttöä ja 1 poika. Kirjoittelen meidän arjesta, siitä mitä päivämme ja viikkomme ovat pitäneet sisällään ja mitä ikinä onkaan mieleen juolahtanut.

Avatar

http://jetaimemapetitepuce.blogspot.fi/?m=1 tässä ois mun blogi, eli oon 24-vuotias suloisen pienen tyttären äiti ja ranskalaisen miehen avopuoliso =) blogissa meidän arkea ja minun omia juttuja. Sellanen sekalainen, ei ole minkään tietyn tyylinen 😀

Avatar

http://jepsy-onni.blogspot.fi/?m=1 // Blogini kertoo 19-vuotiaan äidin vahvoista mielipiteistä ja elämästä kohta 7kk pojan kanssa. Siitä kuinka kaikki muuttui kun kuvioihin tuli mies viimeisillä raskaus kuukausilla. Haaveena tulevaisuudess pikkukakkonen ja oma talo.

Avatar

Kaipaa! Ehkä just sua ei kiinnosta, mutta ajattelin nyt linkata, koska mulla on niin vähän lukijoita 😀

Eli olen 17-vuotias lähihoitaja-opiskelija Emilia ja kirjoitan sellaista perusblogia mun elämän hyvistä ja huonoista hetkistä. Blogissa suuressa osassa ovat myös mielipidepostaukset, joita olen kirjoittanut muun muassa työpaikalla tupakoimisesta, huumeiden käytöstä ja siitä miksi elämä pyörii nykyään niin paljon ulkonäön ympärillä. Luonteeltani en ole oikein koskaan ollut mikään sellainen ”perusteini” ja toivoisin pystyväni antamaan blogini avulla tukea niille, jotka mahdollisesti kamppailevat sen kanssa, uskaltavatko he olla omia itsejään.

http://emppuhetkessa.blogspot.fi

Avatar

http://ida-emilias.blogspot.fi/

20v masennusta ja skitsoreniaa sairasta tyttö.

Tähän blogiin kirjotan elämän pieniä iloja 🙂

Avatar

Anteeksi pieni virhe.. masennusta ja skisofreniaa sairastava 20v tyttö satakunnasta. Tähän blogiin kirjoitan elämän pieniä iloja.

Mulla on toinenkin blogi mutta se on salainen, siellä kerron enemmän masennuksesta ja skitsofreniasta 🙂

Avatar

http://irisnewwayhome.blogspot.fi

Tämä blogi kertoo nuoren 19-vuotiaan elämästä. Blogissa pyörii asiat opiskelujen aloituksesta, omaan kotiin muuttamisesta ja yksin asumisesta. Myös poikaystävä E ja toyvillakoira Unna pysyvät vauhdissa mukana. Aika lailla kaikenlaisia asioita Savonlinnassa asumisesta ja opiskelujen etenemisestä. Myös uudet kaverisuhteet pyörivät mukana uuden asuinpaikkakunnan myötä. Kotipaikkakunnalle on noin 300km ja poikaystävä asuu 350km päässä. Ikävä on kova, mutta tarkoitus olisi kestää. Syksyllä poikaystävä muuttaa Poriin opiskelemaan lentäjäksi, jolloin välimatka suurenee. Jos tämänlaisen elämän seuraaminen kiinnostaa, liity lukijaksi! 🙂

Avatar

Ja opiskelen alaa fysioterapia 🙂

Avatar

hennaana.blogspot.fi

Olen parikymppinen nainen ja kirjoittelen suurimmaksi osaksi elämästäni, johon kuuluu vuoden ikäinen näkövammainen/lyhytkasvuinen poika. Sairauksista huolimatta elämämme on kuitenkin hyvin paljon perus vauva-arkea. 🙂

Avatar

http://kahdestakuudeksi.blogspot.fi/

23 vuotias vaimo. Kahden pienen pojan äiti (2v ja 3v) ja loppukesästä suur perheen toinen vanhempi osapuoli, kaksosten laskettuaika 09/2014. Blogissa höpistään arjesta ja odotuksesta. Välillä mietitään syntejä syviä tai ollaan vaan hiljaa! 🙂

Avatar

http://vauvatoiveena.blogspot.fi

22-vuotiaan blogi lapsettomuudesta ja painonpudotuksesta. Lapsettomuutta kestänyt neljä vuotta, johon on mahtunut keskeytynyt keskenmeno rv11+2.

Nyt olemme miehen kanssa jonossa lapsettomuushoitoihin, jota ennen yritän laihduttaa 10-15kiloa.

Avatar

http://yksipienielefantti.blogspot.fi/

Olen (parin viikon päästä) 20 vuotias nuori nainen. Annoimme aviomieheni kanssa vauvalle luvan tulla kaksi vuotta sitten, mutta vielä ei ole kuulunut. Käymme lapsettomuushoidoissa ja samalla yritän muuttaa elämäntapojani parempaan. Harrastan lenkkeilyä, kahvakuulaamista ja kotonatreenaamista ja askartelua. Opiskelen lukiossa ja aloitan kirjoitukset ensi syksynä.

Kirjoitan blogissani lapsettomuushoidoista, lapsettomuudesta, elämäntapamuutoksesta, laihdutuksesta, arjesta ja kaikesta mitä elämässäni tapahtuu (sisustuksesta, kauneudenhoitoa/ulkonäköhömpötyksiä, lemmikkieläimiä, opiskelua, jne.) Kirjoitan laajasti kaikesta.

Avatar

Kiva kun teit tälläsen ja kiitti niistä aikaisemmista blogi vinkeistä ryhmän puolella :).

Miepä kopsaan tähän osan blogin esittelytekstistä:

Rautaa rakastava pieni ja pippurinen hölösuu joka on myös 09/2013 syntyneen minimiehen Äiti ja elokuun Bridezilla.

Muskeleitten tavoittelua, mimmijuttuja, mielipiteitä, mukavaa -ja ei aina niin mukavaa arkea.

Love, Life and Training.

http://fitfatmamatiina.blogspot.fi/

Avatar

http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi

Heippa!

Olen 22-vuotias Suvi, 1½-vuotiaan Tomaksen äiti ja kesän 2014 morsian. Kirjoittelen Pieni perhe-blogiini Tomaksesta, omista jutuistani, häistä ja tulevaisuudessa hieman muustakin.

Välillä postauksissa näkyy vilauksia kodistamme ja itseasiassa ”virtuaalituparit” odottelevat vielä viimeisiä postauksia aiheesta.

Pyrin pitämään blogini positiivisena, mutta kyllä sinne on tullut avauduttuakin. Nautin kirjoittamisesta oli aihe sitten ihan jotain liibalaabaa tai oikeasti vakavasti otettavaa asiaa.

Blogi on kesän aikana oletettavasti kokemassa ainakin pieniä muutoksia.

Tervetuloa tutustumaan 🙂

http://live-enjoy-and-love2.blogspot.fi

Avatar

http://elamastajamuustakin.blogspot.fi/

Kirjoittelijana 24-vuotias äiti, sairaanhoitajaopiskelija ja tuleva vaimo. Blogi sisältää arkisia asioita ja touhuja, sekä myös tulevia hääjuttuja. Tervetuloa lukemaan!

Avatar

Jaan blogissani onnenpilkahduksia luonnosta, elämästä ja kauniista asioista. Aloitin blogini kuukausi sitten, mutta innostuin bloggaamisesta niin paljon, että uusia postauksia on kertynyt lähes päivittäin. Eli jos luonto, hipahtava tyyli ja elämän kommellukset kiinnostavat, niin käy kurkkaamassa:

http://metsalintu.blogspot.fi

Avatar

http://embbu-myperfectlife.blogspot.fi/ 21v nuori nainen ja tällä hetkellä rv29+2 ja blogini kertoo yksinodotuksesta, sen tuomista haasteista ja ajatuksista, arjesta ja harrastuksista (esim. undulaattien kasvatus)… ja tietty sitten vauva arjesta kunhan pieni syntyy. 🙂 Nyt ollut päivitystiheys aika väljä muuttokiireiden takia

Avatar

Moikka 🙂

Onpa kiva idea – kiitos!

Pidän blogia vähän omaksi huvikseni (kun kerkeen, välillä on pitkiäkin taukoja työkiireiden takia!), aloitin oikeastaan sillä idealla et raapustelen sinne kuulumisia perheelle ja ystäville Suomessa. Asun siis Dublinissa, Irlannissa ja täällä on kyllä perheellisellä melkolailla erilainen meno. Siitä on itseasiassa seuraavaksi aloittaa postaus! Niin, muuten siis kuvaan blogiin meidän perheen elämää, omaa treenaamista (juoksin viime vuonna ekan maratonin, siitä on oma postaus sarjansa), joskus asuja ja mielitekoja ja vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä. Osoite on: naturallychicdiy.blogspot.ie

Postaukset on englanniksi, pariin postaukseen oon tehnyt suomennokset ja oon pyöritellyt ajatusta kokonaan suomenkielisestä blogista. Siitä on aloitteleva viritelmä lilyssä: lily.fi/blogit/naturally-chic

Avatar

Aloitteleva kirjoittaja, 19-vuotias ihan pian tuore äiti, hurahtanut bloggaamiseen ja yrittää kovasti treenata kirjottaan/kasaamaan yhtä mielenkiintoista ja kivaa blogia, kun MUTSIS ON (minätäälläsuurifani!!!). Kirjoitan tällähetkellä raskausajan iloista ja suruista, pian vauva-arjesta ja raskauskilojen karistamisesta. Yritys kymppi pitää postaukset rehellisinä ja mielenkiintoisina.

Avatar

http://mmustikassa.blogspot.fi/

Olen 22-vuotias 2,5v pojan äiti ja toinen lapsi tulossa huhtikuussa. Blogissani ihanaa arkea, ajatuksia ja kaikenlaisia askarteluja ja tuunauksia.

Avatar

http://www.mylifegoesbaby.blogspot.fi 19-vuotias kirjoittamista rakastava, aloitteleva bloggaaja kirjoittaa raskausajasta, pian vauva-arjesta (6 päivää laskettuun!), perhe-elämästä avomiehen kanssa ja synnytyksen jälkeen urakasta karistaa raskauskilot. Tavoite saada vuosien kuluessa blogista ns. kertomus elämästä, ja siitä, kuinka normaalin nuoren naisen elämä muuttuu lapsensaannin myötä. Salainen haave saada bloggaamisesta jonkinlainen ”työ”…. 🙂

Avatar

Hah, nyt näitä kommentteja tulikin kaksin kappalein, kun netti lopetti kesken kaiken toimimisen! 😀

Avatar

http://rakkaudestasinuun.blogspot.fi/

Oon aloittanut blogin kirjoittamisen hetki sitten eikä lukijoita ole kamalasti. Kirjoitan lähinnä 9/13 syntyneestä esikoispojastamme. Hänellä on synnynnäinen sydänvika ja kärsii tällä hetkellä tuon lisäksi suolioireisesta maitoallergiasta. Arki ei aina ole helppoa, mutta kirjoitan myös mukavista arjen hetkistä. 🙂 Olen itse -93 syntynyt naisen alku ja projektina on tällä hetkellä saada litteä vatsa ensi syksyyn mennessä.

Avatar

Finnish mum of three little kids (5years, 2years and 4months) is writing about exercising and losing weight. Goal is to fit into old wedding dress in the beginning of 2015.

http://sportterfly.blogspot.fi

Avatar

http://trinalaura.blogspot.fi/

Täällä olis 22-vuotias, 5/13 syntyneen tyllerön äiti. Tämän osoitteen äippä nauttii täydellisestä irtokarkkipussin sisällöstä, punaisesta huulipunasta huulilla ja tietenkin pusuttelutuokioista nakeron kanssa! Tervetuloa seurailemaan meidän elämää tarkemmin 🙂

Avatar

http://dayswithannie.blogspot.fi/

Pian 22v. tuleva mamma Jyväskylästä. Tällä hetkellä äitiyslomalla ja esikoisemme laskettu aika on 26.3.14.

Tällä hetkellä blogi käsittelee raskautta, mutta vauvan syntymän jälkeen myös erilaisia vauva-juttuja.

Avatar

Tuore bloggaaja, parikymppinen naisenalku. Kahden ihanan tytön äiti (9/12 & 1/14) ja yhden avopuoliso. Blogi sisältää meidän prinsessavaltaisaa elämää ja tämän mamman aatteita. Epätoivoista laihdutusoperaatiota, yliväsymystä ja toivotonta materialismia luvassa runsaalla kuvamateriaalilla höystettynä.

Tervetuloa lukemaan! 🙂

http://kaattri.blogspot.fi

Avatar

http://vaahteranlehdet.blogspot.fi/ ei ole mun blogi, mutta olen ollut tämän blogin lukija jo jonkun aikaa, todella mielenkiintoisia postauksia ja kirjoittaja kirjoittaa todella henkilökohtaisista ja herkistä asioista kauniisti, vaatii kyllä todellista rohkeutta tämän blogin pito! Tähän jää koukkuun! 🙂

Avatar

Milfblogi.blogspot.fi

20 vuotias äiti 10/13 syntyneelle Elvira tytölle. Rehellinen blogi vauva arjen ylä- ja alamäistä, rehellistä tekstiä äitiyden opettelusta. Elämä kaukana kiiltokuvista ja se saa näkyä myös blogissa! Asiaa ja liipalaapaa, sopiva sekoitus molempia. Huumoria unohtamatta!

Avatar

24-vuotias äitee, baarimirkku ja urheiluhullu cheerleading valmentaja yrittää pysyä elämänsä perässä ja kirjoitella siitä blogia! Juttuja aivan tavallisen ihmisen tavallisesta arjesta 🙂

Avatar

http://maaranpaanaelama.blogspot.fi/

23-vuotias vaimo ja puolivuotiaan tytön äiti. Blogissa kirjoittelen aiheista äitiys, perhe, ruoka, liikunta, muoti… Ja oikeastaan kaikesta mitä elämässä tapahtuu, mutta pääaiheita varmasti nuo edellä mainitut.

Avatar

http://millamainen.blogspot.fi

25-vuotiaan luokanopeopiskelijan tyylipainotteinen lifestyle-blogi. Millamaisessa on kaikkea ”millamaista”; tyyliä, inspiraatiota ja elämää.

Avatar

http://yhteenkasvettu.blogspot.fi/

24-vuotias vaimo, 04/14 tuleva äiti ja lastentarhanopettajaopiskelija. Blogissa kirjoittelen raskaudesta ja tulevasta elämänmuutoksesta sekä pian myös perhe-elämästä pienen vauvan kanssa. Tärkeitä asioita lisäksi mm. kodin sisustaminen ja pian mammamahan kadottua myös liikunta ja pukeutuminen (joista aletaankin nyt viimeisillään raskaana jo haaveilemaan kovasti!)

Avatar

http://pikkuloikka.blogspot.fi/

Kirjoitan melkeinpä kaikesta, eli arjestatoisin sanoen. Omapieni 3 vuotias on tähtenä aika usein, mutta myös sisustaminen ja muu siihen liittyvä on aika voimakkaana blogissani sillä opiskelen sisustajaksi parhaillaan 🙂 Mitään muotia ei valttämättä mun blogista löydy kun olen ehkä oman tieni kulkija, mutta lastenvaatteet on aika tärkeitä 😀 varotuksen sananen, saattaa mun blogi olla hieman vaaleanpunainen ja ehkä joskus vähän vaahtokarkin makuinen 🙂

Avatar

hitaastimuttatodellavarmasti.blogspot.com

Kotiäiti joka tavoittelee parempaa terveyttä,kuntoa ja hoikempaa vartaloa. Projekti -30kg.

Avatar

26 vuotiaan äidin ja vaimon lifestyle blogi käsitöistä, leipomisesta, arjesta 2 lapsen kanssa sekä koiranomistajan mietteitä ja mitä ikinä ajatuksissa pyörii.

Avatar

http://diary-emilia.blogspot.fi/

18 vuotiaan merkonomiksi keväällä valmistuvan lifestyle blogi, missä paljon valkoista ja vanhaa sisustamista, tuunailua, vaatteita ja sitä tavallista arkea 🙂

Avatar

http://kaem-life.blogspot.fi/

22-vuotias kahden tytön äiti kirjoittelee arkihöpinöitä sekä viime aikoina vähän elämäntapamuutoksista ja laihdutuksestakin. Esikoinen täyttää ensi kuussa 5 ja kuopus on 2,5-vuotias. Menossa mukana tietty myös aviopuoliso. 🙂

Avatar

Booberry, 22 v, äiti 02/14 ja tuore vaimo. Newbie bloggaaja. Ikuinen inttileski. Ajatuksen virtaa raskaudesta, äitiydestä, inttileskeilystä ja kaikesta muusta ajankohtaisesta.

Avatar

http://tuplaunelmia.blogspot.fi/

Kahden parikymppisen naisen matka kohti yhteisiä haaveita; korkkarit lenkkareihin ja puolimaratonilta vauhtia kohti kauppista! Maratonviestejä niin pituutensa kuin sisältönsä puolestakin 😉

Avatar

http://aliveforthejourney.blogspot.fi

Olen 27-vuotias nainen, joka odottaa esikoistaan syntyväksi tämän vuoden syyskuussa. Tiedossa siis odotukseen liittyviä juttuja, jotka toivottavasti vaihtuvat syksyllä vauva-arjeksi.

Avatar

http://oonas-world.blogspot.fi/ < oonas-world eli Unwritten life on 18 – vuotiaan oonan blogi 🙂 Kirjotan lifestyle tyylistä blogia johon sisältyy ruokaa , urheilua , muotia , kavereita ja elämääkin suurempia mietintöjä ! :-))

Avatar

http://bloggertytti-tytti.blogspot.fi/

Olen nuori nainen joka kirjoittelee enimmäkseen lifestyle blogia. Minulla on kohta 3-vuotias ihana neiti mutta en ole osannut koskaan oikein kirjoittaa äitilapsiblogia vaan lifestyle on minun omaa osaamistani. Olen vasta alussa bloggauksen kanssa mutta eiköhän se siitä parannu kun saa lukijoitakin enemmän kenelle kirjoittaa! Tällä hetkellä tuntuu kuin kirjoittaisi vaan itselleni. 😀 Olen luonteeltani perusiloinen, aina hymyileväinen ihminen. Lapseni on tullut todella paljon äitiinsä koska hän on myös sellainen ilopilleri! 🙂

Harrastan valokuvausta, tykkään leipoa ja laittaa ruokaa. Liikunnan harrastus useammin on alkanut kiinnostaa minua. Toivon kovasti että blogini olisi kiinnostava! Ja perusblogiaiheita esim. kysely- ja videpostaus jne olisi tiedossa kunhan lukijoita alkaisi kerääntyä useempia! 🙂

Avatar

http://pienihento.blogspot.fi/ Blogi kertoo 16-vuotiaan äidin ja 5kk pojan elämästä. Äidin aikuiseksi kasvamista ja pojan kehitystä. Arjen tavallisia iloja sekä suruja.

Avatar

Lifestyle tyylinen blogi joka sisältää 22 vuotiaan naisen arkielämää sekä välillä muutakin höpinää kera hyvänlaatuisten kuvien 🙂

Avatar

Blogi alkaa olla loppusuoralla, kun kotiinpaluu on huomenna, mutta jos kiinnostaa lukea läpi: ) eli 19v tyttö, vapaaehtoisena kahdessa tansanialaisessa orpokodissa viiden kk ajan 🙂

Avatar

20vuotoas tyttö lahdesta, viime toukokuussa menin naimisiin & pian aloitan kokopäiväisenä äitinä tytölle jonka laskettu aika on aivan nurkilla. Kirjoittelin aluksi työharjoittelusta Espanjassa mutta blogin sisältö vaihtui kaiken muutoksen myötä. Blogi sisältää siis ihan kaikkea aina urheilusta, sisustamisesta, raskauden ihanuudesta ja ärsyttävyydestä, masu kuvista, kavereista & elämästäni ylipäätänsä. Nyt mamma-lomalla on aikaa kirjoitella! Jos kiinnostaa nuoren tulevan äidin elämä ja äidiksi kasvaminen, tuu katsomaan ihmeessä!

Rennosti reissussa on blogin nimi ja löytyy ihan googlettamalla 🙂

Avatar

http://meidanelamaaa.blogspot.fi 2 lapsen äiti, ja toivottavasti parinvuoden sisällä myös kolmannen 🙂 Blogini käsittelee meidän arkea, ja välillä tulee mielipidepostauksia 🙂

Avatar

juliaeveliiina.blogspot.com

Olen 19 vuotias kaksiviikkoisen poikalapsen tuore äiti Pohjois-Pohjanmaalta. Blogini painottuu tällä hetkellä vauva-arkeen, mutta pyrin kirjoittelemaan monipuolisesti omasta elämästä, että muidenkin kuin vauvaihmisten olisi mukava lukea blogiani (:

Avatar

http://oonaelinav.blogspot.fi – Mamá te Ama

22-vuotias, turkulainen, kahden lapsen äiti, joka pääosaksi kirjoittelee perhearjesta. Pitkän odotusajan päätyttyä nyt kuitenkin tekee mieli keskittyä enemmän myös itseensä, joten samalla, kun alan päivittää ulkonäköäni niin eiköhän se jollain tavalla välity myös blogin sivuille! 🙂 Tykkään enemmän kirjoittaa jostain tietystä aiheesta (enkä nyt meinaa kuitenkaan mitään luonnonkatastrofeja vaan lähinnä että postauksella on punainen lanka) enkä niistä ainaisista kuulumisista. Toki niitäkin joskus tarvitaan. Mun blogin juttu on ehkä lässynlää-rakkaus maustettuna vähän raakahuumorilla.

Welcome! :-D<3

Avatar

http://twistedbigmind.blogspot.fi/

21- vuotiaan nuoren naisen elämää. Elämää kokemusta on enemmän kuin monella 4-kymppisellä. Olen tehnyt myös elämäntapamuutoksen -61kiloa. Kirjoittelen elämästä, nykyisestä treenauksesta ruuasta ja menneisyydestä välillä. Kaikesta mikä kuuluu elämääni!

Avatar

http://themomentofourlove.blogspot.fi/ 20 vuotias helsinkiläinen ihanan prinsessan äiti ja kuorma-auto kuljettajan vaimo kirjoittelee elämästä vauvan kanssa. Blogi käsittelee myös kaikkea maan ja taivaan väliltä. 🙂

Avatar

adgra.wordpress.com

Blogia kirjoittaa 16, kohta 17v tyttö. Tällä hetkellä blogi painoittuu viikottaiseen terveysvinkkiin, joka tulee aina maanantaisin tai tiistai aamulla Viikon Terveysvinkki -tagilla. Terveysvinkit itse suomennetut, mutta alkuperältään Cherie Calbomin.

Paljon hyviä ja helppoja vinkkejä terveyteen ja terveelliseen elämäntapaan!

Avatar

http://www.fitkrista.blogspot.fi Yli kakskymppinen äiti kirjoittelee sekalaista fitness/lifestyle blogia. Blogiin on tulossa kevään aikana uutuuksia, kuten treenivideoita, yhteistyökumppaneita ym. 🙂

Avatar

mystrawberrykiss.com Kakskielinen 23 vuotias äiti, tuleva vaimo joka kirjottaa ruotsinkielistä lifestyle blogia. Vaikka ei kielestä mitään ymmärtäisikään voi aina kuvia katsella 🙂 Yritän aina panostaa niihiin 🙂

Avatar

http://rosa-madlyinlovewithyou.blogspot.fi kertoo pian 19 – vuotiaan abivuodesta, tulevasta välivuodesta ja tulevaisuudensuunnitelmista. Pienen tauon jälkeen pää täynnä uusia postausideoita niin lempparituotteista kuin ruoastakin.

Avatar

http://www.helmihytti.fi

Alle parikymppisen ensimmäisen vuoden arkkitehtiopiskelijan arkea, inspiraatiovirtaa, jotain taiteen tapaista, monipuolisesti käsityöharrastelua ja diy-juttuja ja oman pienen opiskelijaluukun sisustamista, sekä ihan vain ajatuksia, tekstiä ja kuvia ohitse viilettävästä elämästä.

Avatar

http://onlygirlintheworld-blog.blogspot.fi/

Olen siis huhtikuussa 17 vuotta täyttävä tyttö, ja kirjoitan valokuvapainotteista lifestyleblogia. 🙂 Tällä hetkellä opiskelen liiketaloutta sekä lukiota, eli suoritan kaksoistutkintoa. Lisäksi rakastan ruuanlaittoa sekä leipomista, ja se myös näkyy blogissani! 😀

Avatar

http://sokerikuningatar.blogspot.fi/

24-vuotiaan kahden lapsen äidin juttuja arjesta ja yrittäjäksi ryhtymisestä. Mukana huiskii kiinanharjakoira, ja pian meille on tulossa oma pieni devon rex 🙂

Avatar

http://16092011.blogspot.fi/ Piakkoin 26 vuotta täyttävän savolaisen äiti-ihmisen blogi, joka on ollut nyt jonkin aikaa ”lomalla”, mutta mahdollisesti aktivoituu jälleen. 2,5-vuotias tytär pääosassa ja muutenkin blogi keskittyy ihan tavalliseen perhe-elämään.

Avatar

Olen Keravalla poikaystävän kanssa asuva lähes valmis lastenohjaaja. Kirjoittelen blogissani valmistumiseen liittyvistä asioista, kuntoiluprojektista, ostoksista ja ihan tavallisesta elämästä. Kahden viikon päästä lähden työssäoppimaan päiväkotiin Saksaan, joten silloin tulen kirjoittelemaan paljon Saksassa asumisesta ja sen haasteista ja iloista! http://life-like-rc.blogspot.fi/

Avatar

http://mbabysteps.blogspot.fi

Elämää yllätysvauvan jälkeen. Blogin takana räväkkä 21-vuotias yhden lapsen äiti, kenellä riittää mielipiteitä ja unelmia. Blogi on perhepainotteinen lifestyleblogi, jossa aiheet vaihtelevat ajanjaksoittain. Tällä hetkellä heilutaan salilla hiki hatussa ja uudistetaan vaatekaapin sisältöä kotona. Sisustetaan vuokrakolmiota minimibudjetilla ja yritetään etsiä sitä omaa kotia! Saarnausta tervellisten elämäntapojen puolesta. 🙂

Avatar

http://jennisfashion.blogspot.fi/

pari kymppisen naisen alun lifestyle blogi. blogissani on höpöttelyjä mun päivistäni, välillä videopostauksia, ostoksien esittelyjä ja päivän asuja sekä muuta hömppää 🙂

Avatar

http://vauvakuumeilua.blogspot.fi/ 24vuotiaan helsinkiläisen äidin juttuja vauvakuumeesta, odotusajasta ja elämästä -12 syntyneen tytön kanssa. Pientä lastenvaatefriikkeilyäkin ilmassa 😉

Avatar

Miks siulla ei oo enää askia :(((?

Avatar

Äiti pienelle pojalle, vaimo isolle miehelle, emäntä karvaiselle koiralle. Äitiyden ihmettelyä, arkista aherrusta, sisustusintoilua ja elämästä nauttimista. Pieni poikani syntyi 14.10.2013.

Avatar

http://missmutsi.blogspot.fi

Oon vantaalainen 20-vuotias yksinhuoltaja äiti Hugolle (02/13), ja kirjoittelenkin lähinnä meidän elämästä sellaisenaan 🙂 Nyt olisi tulossa luultavammin vähän jotakin kesäkuntoon juttujakin kun aloitin Fitmom-valmennuksessa 🙂 Saa nähä miten tulee toimimaan tai saanko tuloksia, mulla on nimittäin ehkä maailman huonoin itsekuri 😀 Ja tykkään syyä! Tarkotus olis myös syksyllä laittaa poika hoitoon ja ite mennä töihin/kouluun, joten niistäkin tulee varmasti olemaan blogissa juttua.

Avatar

clarahappilyeverafter.blogspot.com

-01 syntyneen tyttösen lifestyleblogi. Valokuvausta, vaatteita, ostoksia, heppoja ja perus kuulumisia 😉

Avatar

20vuotias äiti 1v3kk pojalle.. Lifestyle tyylinen, tykkään shoppailla, kuvailla jne nyt ollu vähä hiljaista ku muutto kesken 🙂

Avatar

http://memmmeli.blogspot.fi

Anonyymin elämä

Blogin nimen mukaisesti kirjoitan elämästäni anonyymina. Olen -94 syntynyt kahden oikein toivotun lapsen äiti.

Kirjotan tunteella, joskus ajatuksella ja suoraan sydämmestä.

Teksti on milloin mitäkin, kunnon sekameteli soppa ainakin.

Hyvin tekstipainotteinen blogi!

Avatar

http://pienikeittiopariisissa.blogspot.fr/

Ranskassa asuvan, kohta äidiksi tulevan, hyvää ruokaa rakastavan naisen blogi. Ajatuksia vanhemmuudesta, elämästä ja reseptejä meidän keittiöstä joka muutti Pariisista maaseudun rauhaan.

Avatar

aaltoillen.blogspot.fi kertoo elämästä vauva- ja taaperoarjen keskellä. Sisaruksilla ikäeroa 1v 4kk, äidillä kakkostyypin kaksisuuntainen mielialahäiriö ja mies muuten vaan insinööri. Blogi sisältää lapsiin liittyviä ja liittymättömiä ”ekohörhöjuttuja”, kuten kestovaipat, luomukosmetiikka, homeopatia…

Avatar

http://Www.withlovelauraliam.blogspot.com

Blogia kirjoittaa 23-vuotias Porvoolainen äiti pienelle Liam pojalle (2/12). Kirjoittelen kaikesta maan ja taivaan välillä, lähinnä kuitenkin meidän arjesta, minun lähihoitaja opinnoista, lastenvaatehankinnoista, sisustamisesta ja blogissa näkyy usein asukuvia ja ruokajuttuja. Rakastan valokuvaamista ja sen ehkä huomaa blogistani 😀

Avatar

http://askeleitahiekassa.blogspot.fi/ blogia kirjoittaa 21-vuotias Helsinkiläinen nainen. Esikois tytön odootusta yhdessä avomiehen kanssa. Vauva juttujen lisäksi paloja arjesta, kodin sisustamista ja omia ajatuksia. Raskauden jälkeen alkaa myös armoton kesäkuntoon pyrkiminen ja vaatekaapin päivitys mammavaatteista naiselliseen ja ajattomaan vaatetyyliin. Koko ajan yritän myös kehittyä valokuvaamisessa ja blogissani onkin hyvin harvoin täysin kuvattomia postauksia.

Avatar

http://www.iinamaria-blogi.blogspot.fi

Kohta 17-vuotias, lukiolaistyttö kirjoittaa lifestyle-blogia, jossa pääsee lukemaan niin asupostauksia, meikkipostauksia kuin matkapostauksiakin. Myös luksuslaukut ja garderobin ainainen kokoaminen pääsevät postauksien aiheiksi!

Avatar

http://siljasofia.blogspot.fi/

22v. nainen, jolla on pieni, ihana perhe ja koti. Joka on onnellinen jokaisesta päivästä, ja jolla on paljon ihania ihmisiä ympärillä. Ja joka yrittää pitää huolta itsestään ja muista.

Avatar

http://stay-home-mommy-me.blogspot.fi/ 25 vuotias Kotkalainen 1,5 pojan äiti kirjoittaa blogia From party girl to stay home mommy… Uusien asioiden opettelua pienen lapsen kanssa. Tällä hetkellä pinnalla uhma ikä. perhe, parisuhde, lapsi asioiden ohella höpöttelen vaatteista ja muusta tän ikäisen tytön elämään kuuluvista asioista…

Avatar

Ei ole yks ja puolikas lapsi vaan 1,5vuotias! ;D

Avatar

Blogi edelleen alkutekijöissä. Muutaman kuukauden vasta kirjoitellut, mutta hyvällä vauhdilla eteenpäin ollaan menossa!

astakoo.blogspot.fi

”Kultasen 80-luvun loppupuolella syntynyt perheen pää…noh, ainakin perheen äiti! Tyttären, avomiehen ja kolmen koiran palvelija. Tekstiä tulee siis (suht) tavallisen nuoren naisen elämästä, mietteistä ja välillä ehkä jopa turhanpäiväisestä peenjauhannasta”

Avatar

Tamperelainen kätilöopiskelija kirjoittelee elämästään. Aihepiirit pyörii laidasta laitaan opiskelun, hiljalleen etenevän elämäntapamuutoksen ja treenaamisen, sekä kodin ja perheen ympärillä. Blogin ilmapiiri rento ja vähän rosoinen 🙂

Avatar

21v kahden lapsen kotiäiti, joka rakastaa kirjoittamista. Kertoo arjen helmistä, äitinä olemisesta, lasten puuhista ja samalla remppaa rivarikolmiota pikkuhiljaa, minimibudjetilla.

Avatar

27-vuotias 06/13 tyttölapsen äiti kirjoittelee arjestaan monipuolisesti, sisältäen mm. vauvajuttuja, liikuntaa&hyvinvointia, ruokajuttuja sekä muita elämän pieniä aarteita – sivuosissa seikkailee Leevi-kissa sekä ulkomailta Suomeeen muuttanut isi.

Avatar

http://pienetvarpaat.vuodatus.net/

Olen 22vuotias aloitteleva kirjoittelija. Blogini on perheblogi ja kirjoitukset koostuvat meidän (minun, mieheni, esikoisemme ja tulevan pikkukakkosen) arjesta. Tällä hetkellä en hirveän aktiivisesti jaksa kirjoitella, mutta eiköhän se asia korjaannu, kun tää raskaus-väsymys lähtee (ellei tilalle sitten tule muuta väsymystä).. 🙂 saa lueskella ja kommentteja kaipailen, ei sitä muuten voi kehittyä..

Avatar

Kiva postausidea – täytyykin vilkaista tästä näitä jo linkitettyjä blogeja!

Mun blogi löytyy tästä http://suklaatajakahvia.blogspot.co.uk/

Asun Lontoossa englantilaisen mieheni ja 06/13 syntyneen tyttöni kanssa. Kirjoittelen elämästä Lontoossa, vauvasta, äitiydestä ja äitimaailmasta Englannissa, kulttuurieroista, ja eksyypi mukaan aina silloin tällöin päivänasuja, ruokaohjeita ja vähän jotain muita vinkkipostauksia. Ihan ehtaa lifestyle-hömppää siis 🙂 Pian on tarkoitus siirtyä taas työelämään ja perheen elättäjäksi miehen jäädessä kotiin, saa nähdä miten siitä selvitään!

Avatar

Blogi, jota kirjoittelee v.90 syntynyt 2013 syntyneen ensimmäisen lapsen äiti. Kirjoittelen useinmiten vauva-arjesta ja lapsen kasvusta ja uusista oppimisen aiheista plus lisäksi myös mielipiteitä/avautumista, askartelua jne. Uutena aiheena tulee jossakin kohtaa kesää hääaiheita (koska naimisiin 2015). 🙂

Avatar

http://dreamonmiretta.blogspot.com/

Blogia kirjoittelee parikymppinen nuori, joka valmistui viime keväänä lukiosta ja päätti pitää välivuoden. Vaihto-oppilasvuoden jälkeen Yhdysvalloissa matkustelu jäi sydämeen ja täällä sitä ollaan taas, Yhdysvalloissa Wisconsinissa huhtikuuhun saakka. Mukana kulkee myös brasilialainen poikaystävä, joka haki Suomeen kouluun. Toukokuun lopussa saadaan tietää, saanko hänet Suomeen pysyvästi. Juttua siis myös kaukosuhteessa elämisestä ja kulttuurieroista.

Avatar

http://nettalife.blogspot.fi/ Blogi jonka alun perin tein vain näkyväksi itselleni. Päätin kumminkin laittaa sen julkiseksi:) Olen 18 vuotias tyttö ja kirjoittelen arjestani, leipomisesta ja kaikenlaiseta. Valmistun merkonomiksi keväällä. Tällä hetkellä työharjoittelua.

Avatar

http://kaksiviivaaa.blogspot.fi. Olen 20-vuotias naisenalku Tampereelta, joka odottaa kihlattunsa kanssa heidän ensimmäistä lastaan syntyväksi Heinäkuussa. Suurimmaksi osaksi kerron blogissani raskauden kulusta kaikkine iloine ja suruineen mukaan lukien mua innoittavat asiat kuten kauneus ja terveys, muoti, sisustaminen, ystävät ja perhe. Tervetuloa tutustumaan ja lukemaan! :))

Avatar

Blogini on erittäin kuvapainotteinen ja aiheet pyörivät ihan arkipäivisissä jutuissa. Matkailua Iso-Britanniassa aupair ajalta, kuvia eläimistä, ostoksista, kokkailuista ja ostoksista. oddteahouse.blogspot.com

Avatar

Upsista, tuli kaksi kertaa nuo ostokset 😀

Avatar

Pikku naisia blogissa seurataan pian puoli vuotiaiden identtisten kaksosten Alinan & Vilman elämää. Blogin takana häärii pian 25-vuotias äiti Iina, Etelä-Pohjanmaalta Seinäjoelta. Blogissa eletään kaikki tunteet laidasta laitaan, kaikki onnen tunteet omista lapsista ja se suuri huoli, kun toinen lapsista sairastuu vakavasti (aivokasvain löydös tammikuussa -14) ja pelko siitä, että oma pieni tytär menehtyy leikkauksessa.

Pikku naisia blogi on arkea yhden sairaan ja yhden terveen lapsen kanssa. Kaiken arjen onnen ja tuskan painimisen ohella, blogissa jaetaan tasaiseen tahtiin ruokareseptejä, kukkaron tyhjennys vinkkejä ja seurataan äidin taivalta parempaan hyvinvointiin ja kuntoon (tulossa mutsi treenaa osioon).

Suuria tunteita, voi lukea osoitteessa http://vauvaodotus.blogspot.fi/

Avatar

Perheentuvalla blogissa seurataan 26-vuotiaan, neljän lapsen äidin perheen arkea. Kokataan, leivotaan, sisustetaan ja jaetaan ajatuksia ”suurperheen” elämästä. http://perheentuvalla.blogspot.fi/?m=0

Avatar

Kotiäiti sisustaa blogi, Facebookissa. Noin kolmekymppinen, äiti, avopuoliso. Arjen pieninä iloina sisustaminen, rakentaminen, perhe ja kauniit asiat – sisustusneuvoja opintoja unohtamatta.

Avatar

http://mommydiariesbysusan.blogspot.fi/

Tämän sisustuksella ja vaatteilla höystetyn mammablogin takana on 19-vuotias pikkukaupungin kotiäiti ! Toisena päätähtenä on 2/13 syntynyt poikani Viljami, menossa mukana myös avopuoliso ja koiramme Myrsky !

Avatar

http://thebernardandbianca.blogspot.fi

Kolmekymppinen nainen sanailee ja räpsii kännykuvia siitä sun tästä, elämästä. Hykertelee perheen parissa ja hypettää sitä omaakin aikaa 🙂

Avatar

http://punaistalankaaetsimassa.blogspot.fi/

Olen 19-vuotias paineidenkin alla oleskeleva tuleva ylioppilas. Kirjoitan blogia paniikkihäiriöstä (ja siitä toipumisesta), laihdutuksesta (sen onnistumisesta ja EPÄonnistumisesta), minkä lisäksi kuvaan rennosti mutta sujuvasti arkea, tunteita ja kokemuksiani. Tervetuloa 🙂

Avatar

http://hopsoapientaelamaa.blogspot.fi

Odotan esikoistani, jonka maailmaantulopäiväksi on arvioitu 4.7. Kirjoitan tällä hetkellä lähinnä raskaudestani ja arjen pienistä iloista, ja vauvan synnyttyä laajennan aihealuettani koskemaan toki vauvajuttuja, mutta myös itseeni, kauneuteen, vaatteisiin, urheiluun ja terveyteen liittyviä mielenkiintoisia asioita. Tervetuloa tsekkaamaan!

Avatar

http://ajahiljaaisi.blogspot.fi/?m=1

Blogia kirjoittaa 21-vuotias nainen pääkaupunkiseudulta. Elämässä mukana 09/13 syntynyt poika ja avomies. Meidän arkea, shoppailua ja sisustusta.. 🙂

Avatar

18 vuotias äiti kirjoittelee suurimmaksi osaksi 9 kuukautisesta Noah pojasta ja heidän päivistään, mutta myös avomiehestään ja tämän pojasta. Eli näin helposti sanottuna uusio perheen elämästä. Hieman afrikkalaisista jutuista höpötystä. No kaikesta mielenkiintosesta(ainakin minun mielestä) ja kaikesta mikä tulee mieleen 😀

Avatar

Nimimerkkiä klikkaamalla löytyy mun blogi, jossa siis kerron meidän perheen arjesta kahden pojan kanssa, taloremontista ym. Kiinnostuksen kohteina sisustus, leipominen, vaatteet, kirpparit jne.

Avatar

http://www.minajamuud.blogspot.fi

Kirjoitan viroksi, mutta sivulla onnistu Google Translate, vaikka se nyt ei olekaan ihan hyvä tulkintajuttu.

Olen ollut Suomessa 7v, kirjoitan blogissani arjesta, lapsista, ruuasta, liikunnasta, askarteluista, ja muista asioista josta haluan 🙂

Avatar

http://meandmybabygir.blogspot.fi/

24 -vuotiaan äidin kirjoittelua kotona olosta vauvan kanssa, kodin sisustamisesta ja omasta ulkonäköprojektista. Syksyllä paluu opiskelemaan, jolloin kirjoitan myös opiskelusta yhdistettynä perhe-elämään.

Avatar

http://arjenmiljonaari.blogspot.fi/

Heippa! Olen 28-vuotias nainen, joka odottaa esikoistaan syntyväksi tässä kuukauden sisään (tietenkin menee kaksi viikkoa yli ja on juhannus 😀 ). Kirjoittelen luonnollisesti vauvan odotuksesta, mutta lisäksi arjesta yleensäkin, kirppistelystä, shoppailusta ja sisustuksesta. Blogissani on myös arvontoja melko usein.

Avatar

30-kymppinen ensisynnyttäjä aloittelee raskausajan blogia. LA 8.1.3015. Tarkoituksena kirjoitella laajasti ajatuksia kaikesta raskauteen liittyvästä, myös mm. työelämästä poisjäämisestä (miltä tuntuu jäädä kotiin pitkän työputken jälkeen), vatsakuvia tiedossa 🙂 ja pieniä tunnelmapaloja arjesta. Toivottavasti ihmiset uskaltautuvat kommentoimaan tekstejäni! Tervetuloa tutustumaan.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä