Esittelyssä lukijoiden blogit 1

Sallan headeriVALMIS1leveävaalea

Aina huominen on lauantai

DSC_0173

”Aina huominen on lauantai on ei niin tavallinen lifestyle-blogi, jota kirjoittaa vähän höpsö, kello kaulassa kulkeva, teekuppeja ja liitutauluja keräilevä helsinkiläistyttö. Oleellista on Sallan ja Miron matka maailman ympäri -bändi, shoppailu, tyyli, kasvisruoka, ja do it yourself-meininki.”

MIK_0373-m

Copyrights https://www.facebook.com/mikididit.photography

Tutustuin ensimmäistä kertaa Sallan blogiin kun viime vuonna kerroin meneväni Logomoon PMMP:n keikalle. Salla tuli kommentoimaan postausta ja kertoi, että hänen bändinsä on keikalla lämppärinä ja kysyi, jos ehtisin paikalle katsomaan heidänkin settiä. Lähdin tietenkin innoissani katsomaan ja kuuntelemaan, enkä todellakaan joutunut pettymään! Tykästyttiin mukanani olleen Hennin kanssa molemmat hirveästi Sallan ja Miron matka maailman ympäri -bändin musiikkiin. Kannattaa tutustua ja mennä mahdollisuuksien mukaan keikalle 🙂 Huomasin, että bändi olisi loppukuusta taas Turussa, tällä kertaa Olavi Uusivirran lämppärinä. Pitääkin katsoa jos saisi aikaiseksi ostettua lipun ja menisi katsomaan!

puf1 (1)

Sallan blogissa mulle suurin houkutus on ihanat, isot ja hyvälaatuiset kuvat. Mua itseä harmittaa tosi paljon kun täällä Kaksplussalla kuvat on niin pieniä, niin nautin entistä enemmän nähdessäni kunnollisia kuvia. Sallan blogi on ihanan hyväntuulinen ja sisältö vaihtelee laidasta laitaan. Löytyy reseptejä, kauneusjuttuja, ihanaa höpötystä ja vaikka mitä.

puf1

Lempipostaukseni Sallan blogista: Ulkonäköpaineista

puf2

Kun multa kysytään, millaisia blogeja tykkään lukea, niin usein nousee pintaan se, että mä tykkään kun blogissa on joku juttu. Sallan blogissa tämä juttu on Sallan bändi ja pyrkimys kohti laulajan ammattia. Mun mielestä on tosi mielenkiintoista lukea vähän erilaista elämää elävän nuoren naisen juttuja, varsinkin kun kyseessä on näin ihanan oloinen tyttö, joka nimmareitten kirjoittamisen keskelläkin on pitänyt jalat maassa ja nauttii vain elämästä.

Kommentit

12 kommenttia
Avatar

Ma kylla sekoilin jotain, ei se nyt 26 voi olla??? XD

Avatar

Ihana idea sinulta tehdä postauksia muiden blogeista!

Propsit sulle ja ihanalle blogillesi. 🙂

Salla on todellakin aivan ihana tyttö!

Avatar

Oi vitsit mikä löytö! Ihana idea tää muiden blogien esittely, tää ainakin vaikutti tosi mielenkiintoiselta. 🙂

Avatar

Sinttisalla on paras! Mäkin aattelin mennä kattelee maailmanympäriä klubille kuun lopulla :))

Avatar

Jos et oo vie kuunnellu, niin suosittelen kuunteleen heiltä kappaleen; älä tartu mun siipiini. ihan mahtava!! voisin kuunnella sitä monta tuntia repeatilla 8)

Avatar

Oih, minunkin kuvaamani otos päässyt tänne 🙂

Olisiko ollut mahdollista että linkittäisit siihen tekijän, kun Sallalta oli epähuomiossa jäänyt unohtumaan.

Kiitos kovasti! Kiva blogi!

https://www.facebook.com/mikididit.photography

Emilia Huttunen

Tottakai, lisätään! 🙂

Avatar

Hupsii! Sori Miki, lisäsin itsekin!

Avatar

Kännykässä sun blogin kuvat muuten näyttää ihan samankokoisilta:)

Avatar

<3 <3 <3 <3 <3 Ihana Emilia, kiitos! En ees tiennyt että näit sitä mun kommenttia koskien tota Logomon keikkaa.. Mutta ihana kuulla että tulit kuuntelemaan ja tykkäsit! Jos vain saadaan nimiä listaan tonne Turun keikalle, niin olet ensimmäisenä mun listalla! Laitan sulle viestiä kun tiedän. 🙂

Avatar

Kappas, olen itse menossa olavin keikalle sillo 28.3. klubille .. en tiennyt tällasesta bändistä vaikka lipussa tosta jotain lukeekin 😀 nyt sain vastauksen. Eli kuuntelen tätä sitten klubilla :)!

Avatar

Siis ma luin jostain, etta taa Salla on 26-vuotias, onko totta? Ma luulin, etta se on jotain 19v :—DD Mutta kolahti kyl aika kovaa noi biisit!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä