The bileet 1/2

Kaikki kuvat © Joonas Rådland http://500px.com/jkr

Vieraille; saatte vapaasti kopioida tästä kuvia omiin blogeihinne ja Facebookkiin, mutta muistakaa laittaa kuvien yhteyteen ©Joonas Rådland http://500px.com/jkr 🙂

Bileet-3

Bileet-4

Bileet-5

Bileet-6

Bileet-7

Bileet-8

Bileet-9

Bileet-10

Bileet-11

Bileet-12

Bileet-13

Mulla oli tosiaan lauantaina 22. syntymäpäiväni ja juhlistin niitä Turun The Monkeyssa, mistä oli koko yläkerta varattu vain meille kahteentoista asti. Ensimmäiset 40 vierasta saivat arvat mahtaviin palkintoihin, mutta ylimääräisiä arpoja sai myös osallistumalla ohjelmanumeroihin. Ihana ystäväni Veera riensi avuksi ja veti illan, jotta mä sain keskittyä vain hauskanpitoon. Oli hauskoja leikkejä ja ihania onnittelupuheita. Useamman kerran purskahdin itkuun ja olin niin otettu siitä, kuinka moni uskaltautui puhumaan. Niin perhe, ystävät kuin lukijat. Olen kyllä niin onnellinen, että päätin pitää nämä synttärit, sillä oli upeaa viettää niitä teidän lukijoiden kanssa! Tästä pitää varmaan tehdä perinne! Suuri kiitos vielä kaikille vieraille, teitte illasta ikimuistoisen! Ja vielä suurempi kiitos kaikkien teidän kauniista sanoista, olen vieläkin ihan häkeltynyt siitä, miten ihanasti puhuitte minusta.

Bileet-14

Bileet-15

Bileet-16

Bileet-17

Bileet-18

Bileet-20

Bileet-21

Bileet-22

Bileet-23

Bileet-24

Bileet-25

Bileet-26

Bileet-27

Bileet-28

Bileet-29

Bileet-30

Bileet-31

Bileet-32

Bileet-33

Bileet-34

Bileet-35

Bileet-36

Bileet-37

Bileet-38

Bileet-39

Bileet-40

Bileet-41

Bileet-42

Bileet-43

Bileet-44

Bileet-45

Bileet-46

Bileet-47

Bileet-49

Bileet-50

Bileet-51

Bileet-52

Bileet-53

Bileet-54

Bileet-55

Bileet-56

Bileet-57

Bileet-58

Ja erittäin suuri kiitos vielä lahjakkaalle Joonakselle illan ikuistamisesta!

Kommentit

19 kommenttia
Avatar

Mulla on näköjään nää bailu kuvat menny kokonaan ohi vaikka näitä odottelinkin! 😀

Kivan näköset juhlat, ja ennenkaikkea hyvä että oli onnistuneet juhlat! 🙂

Aivan ihana mekko sulla!

Avatar

Näyttää hyviltä kemuilta! :> Kiva, että ne olivat onnistuneet ja ikimuistoiset.

Avatar

Paljon Onnea Emilia :). Näyttä että on ollut ihanaa ja hauskaa :). Paljonko synttäreilläsi oli vieraita ja minkä verran tuttujasi ja minkä verran lukijoita?

Avatar

Aaa, oli niin ihana ilta! En malta odottaa bilepostausta 2/2 🙂 !

Avatar

oi henni t. ja jarno <3 reeta ja joni <3

Avatar

Olisi ollut mukava saada kuvatekstejä ainaski osaan kuvista, että esim ketä (edes etunimeltä) niissä on! Nyt jäi tällaselle joka ei paikalla ollut vähän epäselväksi ketä kuvissa on ja mitä niissä tapahtuu 😀

Avatar

Sun täytyy todellakin tehä perinne noista synttäreistä! 🙂 Oi jospa oisin saanut olla mukana…

Avatar

Miksi Iina muuten eile ollut synttäreilläsi? Tai sinä hänen ja oton häissä? Kun ettekö joskus ollut kolmen blogitytön poppoo?

Avatar

Samaa ihmettelin minäkin! Tai juuri tuota, ettei Iina tullut synttäreillesi. Toivottavasti ette ole riidoissa, Iina on niin ihana ihminen!

Hauskoja kuvia!:)

Avatar

Minulla ei näy kun yksi kuva noista 🙁

Avatar

No hei, sun pitää ehkä mennä seukille sivulle. siin lopus on et seuraava sivu. paina sitä. tää on tosi tyhmä uudistus, täskin postaukses piti vaihtaa 19 kertaa sivua!! Ja kokonaiskuva postauksesta jäi kyl niin hajanaiseks, kun jatkuvasti piti vaihtaa sivua. blaah, kaksplus, oikeesti..

Avatar

Tää häiritsi muaki paljo 🙁

Avatar

Äh mä en oo ees tajunnu tota seuraava sivu juttua, oonki ihmetelly jo muutamassa postauksessa, että miksi ei oo kun kaks kuvaa ja puhutaan ´´monista” kuvista

Avatar

Jooo muaki rasittaa niin pal KOKO AJAN klikata tota seuraava-painiketta etten jaksanu kattoo ku pari sivuu 😀 Kyllä yhelle sivulle vois laittaa ees vähän enemmän kuvii ku vaan 3? :/

Avatar

Joo, muakin häiritsee. Ei jaksa katsoa kun pitää painaa seuraava sivu..:D ja se ettei blogia oi selata vaan jokainen postaus erikseen katsoa.

Avatar

*voi

Avatar

Kuvatekstit olisi mukavat.

Avatar

Varmaan ihan kivoja kattoa sellaisen joka oli paikalla, mut tällaselle joka ei ketään sieltä tuntenu, niin vähän tylsää. Muutenkin tää blogi on mennyt enemmän sellaiseen suuntaan, ettei se enää mua niin kiinnosta, kun enemmän tulee vaan asu- ja hiuskuvia. Mutta jota kiinnostaa, niin hyvä niin. Hyvää kevättä.

Avatar

Miksi nään vaan kaksi kuvaa?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä