BOOTD

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

BOOTD = Baby’s outfit of the day

Body Lindex

Housut Blingo (saatu)

Sain Blingolle lahjakortin, jolla tilasin lapsille muutaman vaatteen ja valitsin taas nuo kuvassa näkyvät Saskia -housut. Nompulla oli ne ennestään koossa 62/68 ja nyt hän sai ne koossa 74/80. Avallahan on noita myös kahdessa eri värissä. Nuo housut ovat taaperolla parhaat ikinä, eivät tipu vaan roikkuvat söpösti vyötäröllä ja näyttävät joka pesun jälkeen kuin uusilta. Vauvalla ei tietenkään ole kaikilla noilla ominaisuuksilla niinkään väliä, koska vauva ei juokse ympäriinsä, mutta ovat ne olleet Nompunkin päällä todella hyvät. Ei tule painaumia ja näyttävät hyviltä. Päiväkotiin en laita noita yleensä Avalle mukaan, koska mä vähän säästelen aina Blingoja kun maksan niistä kuitenkin sen verran paljon (paitsi tällä kertaa tietenkin), mutta kotona Saskiat ovat ahkerasti päällä. Löytyykö teiltä kenties samoja housuja?

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Mä diggailen Blingoa! Pojalla on useempi Blingon vaate niin housuja kuin paitoja ja itseltä löytyy kans toppeja ja muita vaatteita. Ihan parhaita ja kestää kulutusta 🙂

Avatar

Itse en tuota hintaa suostuisi lasten collareista maksamaan. Vauvan housuista puhumattakaan! Meillä housut ovat polvissa puhki, olivatpa sitten halvat tai kalliimmat, muutamassa viikossa kuitenkin – pojilla kulutus on kovaa. Zaran collarihousuista pidän koululaisilla. Mallit ovat jotain muuta kuin ”perus citymarketit”, mutta käyttömukavuus ja huollettavuus samalla tasolla.

Avatar

Hei löysin tänään blogisi ja yritin koluta sitä läpi saadakseni vähän kiinni sun jutuista kun aijon jäädä seuraamaan. Sen verran toivomusta että puhelimella tää ei oikeen toimi ja käytän vain puhelinta lukiessani blogeja. Puolet teksteistä puuttuu ja osa kuvista vaikka kuinka latailis uudelleen. Muutenkin mobiilipuoli vois olla simppelimpi. Mutta sen verran minkä irti sain oli blogi juuri minulle sopivaa luettavaa, kiitos siitä:)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä