Hi there gorgeous

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Neule Cubus (saatu)

Huivi Ginatricot

Nahkatakki Sheinside (saatu)

Housut Blingo

Kengät Ellos

Hanskat H&M

Mitäs tykkäätte edellispäivän asusta? Tai no asu nyt oli oikeastaan ihan vaan ”heitin päälle mitä käsiin osui” kun lähdettiin pyöräilemään, mutta mun oli pakko jakaa tämä kuva.  Tässä on mun todellinen luonto! 😀 Aina vähän awkward ja out of place mut silti ihan kiva.

Ps. Blogiani voi halutessaan käydä äänestämässä Vuoden viihdyttävimmäksi vielä hetken aikaa täällä! 🙂 Jos ansaitsisin mielestäsi tittelin, käy antamassa äänesi! Olen niin häkeltynyt jo pelkästä ehdokkuudesta, vitsi mikä kunnia olla edes mainittuna noin hienojen blogien keskuudessa, kiitos teille kun ehdotitte minua! 🙂

nimetönk

nimetön

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mäkin kiinnitin eka huomiota paljaisiin nilkkoihin 🙂 Mut se johtuu siitä, että olen ite todella, todella viluinen jaloista! Muuten saattaa olla kuuma, ja sit varpaita palelee. Villasukat on jalassa kesälläkin, paitsi ihan kovimmilla helteillä 🙂 Mun siskot aina nauraakin mulle 😀 Mutta kiva asu 🙂

Avatar

Sul on selkeesti jotkut robottitanssit menossa! :’D

Avatar

Vitsi noi blingon housut näyttää mukavilta, saako niitä muun värisenä? 🙂

Avatar

Ompa ihana 🙂 Nuo housut ♥ eikös tuu kylmä paljailla nilkoilla 😉

Avatar

Tosi nätti asu! 🙂 Aivan täydellisen näköiset nuo blingon housut!! Voisin kyllä ostaa heti samanmoiset 😀 Ovatko blingon tuotteet muuten kestäviä?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä