Höpötihöpötihöp

Voi miten mua ärsyttääkään, että blogi on ollut niin retuperällä viime aikoina! Olen koko huhtikuun mennyt sieltä, mistä aita on matalin ja vältellyt vaivannäköä. Olen vaan koko ajan niin poikki ja kärsin ajoittain kamalista vatsakivuista ja inhottavasta pahoinvoinnista. Ja ei, en ole raskaana, mutta epäilen, että joko tämä johtuu tuosta kierukasta tai sitten mulla on jossain hormonitasapainoissa jotain häikkää. Lisäksi mulla on vitamiiniarvot nollissa ja ilmeisesti rautavarastot myös, pitäisi raahautua pääsiäisen jälkeen sairaalaan taas vitamiinipiikille. Jos olet ”uusi”, etkä tiennyt, sain syömishäiriön ikävänä jälkiseurauksena B-vitamiinin imeytymishäiriön, eli joudun käymään 2-3 kuukauden välein ottamassa vitamiinia suoraan suoneen ja vetämään rautakuurin, sillä häiriö estää myös raudan imeytymisen normaalisti.

10174924_10152422198984636_6642909560445873753_n

Tänään kärsin taas aamusta asti hirveästä pahoinvoinnista ja meninkin takaisin sänkyyn kun Topias heräsi ja heräsin vasta kolmelta. Koko päivän olen vain maannut sohvalla ja tuijottanut Netflixiä ja Viaplayta. Tälläkin hetkellä katselen samalla Buffy Vampyyrintappajaa, parasta! Tää oli mun lemppariohjelma pienenä, enkä voi ymmärtää, että oon päätynyt yhteen ihmisen kanssa, joka ei ymmärrä Buffyn päälle. Mutta anyways, nyt lauantai-iltana kun en saa unta, koska nukuin koko päivän, ajattelin kirjoittella ylös pitkästä aikaa tällaisen sekalaisen höpötyksen, jonka kylläkin ajastan julkaisuun sunnuntaiksi, koska ei kukaan oo tähän aikaan enää hereillä, tai jos on niin ei ainakaan kotona 😀

Mulla on aivan älyttömästi postauksia odottamassa tekemistä. Olen ottanut vähän liikaakin stressiä niiden tekemisestä, mutta en vain saa nyt mitään aikaiseksi ennen kuin käyn pumppaamassa itseeni energiaa sairaalassa. Ostin muistikirjan mieleni rauhoittamiseksi, jotta saan varmasti kaikki postauksen tehtyä. Pitäisi varmaan kirjoittaa kaikki sähköpostitkin ylös kun mulla on kansiot ihan tukossa, etenkin ton Lontoon reissun jälkeen. Yhteistöihin liittyviä postauksia on odottamassa aika monta, mutta en halua, että koko ajan jokainen postaus liittyy jotenkin mainonnalliseen sisältöön, joten olen antanut niidenkin nyt vähän odottaa ja toivon, että yhteistyökumppanini ymmärtävät. Muistikirjassa lukee kaikkea Zalandosta, ratasarvosteluista ja syöttötuolien noutamisesta kampauksien esittelyyn, blogigaaloihin ja laihdutusjuttuihin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nompun koliikki on vihdoin ohi! Eihän sitä kestänytkään kuin yli 7 kuukautta. Tai no nyt ainakin uskallan jo sanoa, että se on ohi, koputtaa puuta. Huutaminen ja valvominen ei kuitenkaan ole kadonnut arjesta, sillä nyt sitten tehdään urakalla hampaita. Nompulla on nyt kaksi hammasta, mikä tuntuu todella hassulta, koska Ava sai ensimmäisen hampaansa juuri kun täytti yksi. Nomppu myös ryömii kauheaa vauhtia ja kuten täälläkin arvelin, nyt ryömimisen myötä hän viihtyy lattialla paljon paremmin. On suuri helpotus kun saa kädet edes vähäksi aikaa tyhjiksi! Nomppu nukkuu yleensä päivisin vain yhdet päikkärit, mutta se on parempi kuin ei mitään. Ava nukkuin muistaakseni 1 -vuotiaaksi kahdet päikkärit.

Ava ja Nomppu ovat koko ajan enemmän ja enemmän ihan kuin kaksoset. Niillä on omat jutut ja omat leikit ja he juoksee/rullaa ympäri asuntoa ja nauraa ja pelleilee. Heitä on niin ihana seurata. Molemmat ovat kyllä aika mustasukkaisia toisistaan, mutta silti viihtyvät koko ajan yhdessä. Ava sai palmusunnuntaina ensimmäistä kertaa karkkia. Virpomispalkkiot maistuivat vähän turhankin hyvin ja Ava veti ihan hullun sokerihumalan 😀 nyt hän kyseleekin suklaan perään, mutta me päätettiin, ettei tämän ikäinen tarvitse vielä mitään karkkipäivää, satunnaiset ”merkkipäivien herkuttelut” saavat riittää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän arki on samaa vanhaa tylsyyttä kuin koliikin takia on ollut Nompun syntymästä asti. Nyt vaan tämä väsymys ei ole Nompun syytä 😀 Toisinsanoen ei tehdä ikinä mitään, eikä meille tapahdu mitään. Paitsi tietenkin nyt tämä loma, josta oma postaus myöhemmin! Tästä syystä postauksistakaan ei oikein löydy niitä arkisia juttuja, meillä kun ne sisältävät lähinnä koko päivän yökkärissä sohvalla hengailua. Remonttikin meillä on jäänyt täysin puolitiehen, koska ei vaan ole löytynyt aikaa ja voimia tehdä mitään. Seinät on revitty ja tapetit odottavat laittamista, jotta pääsisi sitten hommaamaan sisustusjuttuja ja huonekaluja, mutta voi kun saisi nyt aloitettua jotenkin. Topias on nyt isyyslomalla muutaman päivän ja toivottavasti hän saisi jonkun kaverin avuksi, jotta päästään aloittamaan, musta kun ei ole tapetoinnin kanssa mitään apua. Oon kaikissa remppahommissa lähinnä tilanhukkaa 😀

Meidän ensi viikko koostuu lähinnä remppaamisesta(toivottavasti!!!), Viaplaysta, ja no niin, siinä se varmaan olikin. Tiistaina yritän päästä lääkäriin piikitettäväksi ja haen rautakuurin niin saan taas itseni kuntoon. Pitää samalla kysyä tästä pahoinvoinnista, ehkä pääsen johonkin labroihin varmistamaan, että se on vain kierukan oire. Yrittäkää jaksaa tätä mun puolivillaista bloggaamista, aina mä vilauttelen, että kohta varmaan helpottaa, mutta ikinä ei helpota, pahoittelen! Aika kuitenkin kuluu loppujenlopuksi älyttömän nopeasti ja ennen kuin huomaattekaan niin päivittelen täällä, että muistatteko vielä sitä aikaa kun lapset oli ihan pieniä, enkä ikinä jaksanut vastata kommentteihin tai postata kunnolla. Muttamutta ajatukset kohti kirkkaampaa tulevaisuutta ja muistetaan nauttia niistä pienistä asioista, ihanaa uutta viikkoa kaikille ja nauttikaahan pääsiäisestä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

no juu siun blogi itte päätät

Avatar

voimia ny sulle, mua ei kyllä haittaa tää postauksien ”tylsyys” yhtään, kuhan jotaan kirjotat niin sen luen ja saan siihen kulutettua omaa aikaani hetken 😀 hiljaisuus täällä ois paljon pahempi

Avatar

Ihania kuvia! 🙂

Avatar

Ei toi teidän arki kovin tylsältä vaikuta, tuntuu että aina on jotain toimintaa ja reissuja, näkisitpä meidän arjen, tämä se vasta tylsyyttä on eikä kyllä viikonloput tee poikkeuksia. Onneks on tämä sun blogi mihin paeta. Ihanan usein postauksia tulee, kuvia on kiva kattella.

Avatar

Kiva kuulla että Nompulla menee paremmin, kädet ja hampaat ristissä että asia pysyy niin ja pikkuhiljaa vielä paranee koko ajan :-). Meillä esikoiselle tuli eka hammas siinä viiden kuukauden iässä, toisella puhkes jo hieman alle kolmen kuukauden iässä ja nyt sillä on jo vissiin kahdeksas tekeillä. Hieman rauhallisempaan tahtiin niitä toki olis voinut tehdä mut hittoiks siin sit :-D.

Avatar

mie en ymmärrä miksi haluut tuua syömishäiriös julki jokaises saumas ku mahollista. tuonki asian oisit voinnu esittää vaan sanomalla että siul on vitamiinien imeytymishäiriö sen kummemmin selittelemättä

Emilia Huttunen

Jokaisessa saumassa? 😀 Miksi sitä ei saisi kertoa, miksi mulla se häiriö on? Pitäisikö sitä sitten jotenkin piilotella? Tiedän, että mun blogia lukee monta nuorta tyttöä, jotka ihannoivat syömishäiriötä, joten musta on tärkeää tuoda esiin, että se ei ole mikään glamourjuttu, vaan oikea sairaus, jolla voi olla paljon tuhoisampiakin seurauksia kuin yksi vitamiinien imeytymishäiriö.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä