Hassut

Mä oon niin mallibloggaaja ollut nyt keväällä, että oksat pois 😀 Just kirjoitin vapusta niin nyt mennään vielä kauemmas, nimittäin ennen vappua kävin Porvoossa. Muistattekin varmaan syyn siellä vierailuuni, mutta sen lisäksi kävin moikkaamassa ihania ystäviäni Lauraa ja Karoliina! Meillä oli niin hauska päivä kun tytöt esitteli mulle Porvoota, johon rakastuinkin ihan täysin! Yllätyin siitä, kuinka kaunis vanha kaupunki Porvoo on. Käveltiin ympäriinsä ja kuvailtiin ja kahviteltiin ja syötiin, paljon. Pitää ehdottomasti mennä Porvooseen uudestaan ja tytöt lupasi tulla seuraavaksi Turkuun, jotta mä voin vuorostani esitellä Turkua heille!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

On aina niin ihanaa löytää ystäviä, joiden kanssa voi olla ihan oma itsensä ja hassutella sydämensä kyllyydestä. Harmittaa kun niin moni teistä ihanista ystävistäni asuu niin kaukana! Mutta ei se näkeminen vaan se yhteys 😉 Silti kaikkien kauempana asuvien ystävien kanssa nähdessä tuntuu kuin nähtäisiin joka päivä, se on vaan niin luonnollista kun sopii yhteen.

Onko teillä kaukana asuvia ystäviä? Miten se vaikuttaa ystävyyteen?

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Moi. Mä näin sut yks päivä kaupungilla kävelemässä ja oot mun mielestä livenä vielä kauniimpi kuin kuvissa! sulla on persoonalliset kasvot jotka erottaa sut muista. Sulla on myös persoonallinen tyyli etkä kulje massan mukana! ihan parasta miten voit olla niin rohkea ja pää pystyssä kulkeva nainen. oo ylpeä itsestäs.

Avatar

Ihana postaus ♥♥ mä oon kyllä niiiin edukseni noissa kuvissa :’DD ”mitä löytyykään haaroista” 😀 ahahahhahah en kestä!

Avatar

Mistä tuo sun ihana mekko on?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä