Sinkkuelämää

Meillä on ollut (hyvällä tapaa) älyttömän kiireinen viikonloppu ja tuli ihan huomaamatta pidettyä blogistakin lomaa, ehdin nyt vasta ensimmäistä kertaa koneelle! Nytkin olen edelleen hoitamassa vanhoja hoitolapsiani ja heidän mentyä nukkumaan päätin tulla nopeasti ilmoittamaan, että elossa ollaan ja huomenna kirjoittelen pitkästä aikaa kunnolla kuulumisia 🙂 Ja niitä onkin paljon!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAin

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Ehkä otsikon tarkoitus oli viitata siihen että Emilia on erossa perheestään, kun hoitaa muita lapsia. Topias on ollut paljon kuvioissa viime aikoina, enkä todellakaan usko että ero olisi käsillä.

Avatar

Mihin tuo otsikko viittaa? 😮

Avatar

Eilen oli vauva.fi aloitus että emilia olisi eroamassa topiaksesta ja siellä oli hyvinkin syvälliset puitsemiset miten paska heidän suhteensa on, joka tietenkin on valetta kun se oli taas sitä kusipää-mammojen tarinointia. Varmaan emilian tapa vaan ottaa kantaa tähän asiaan 🙂

Ja tsemppiä vaan emiliallekin kun tollasta joudut kattelee !

Avatar

Mietin kanssa tuota otsikkoa ?? 😮

Avatar

Mietin kans otsikon tarkoitusta 😀

Avatar

Eiköhän se ole vaan ihan vittuilua teille vauva-palstan idioottiluusereille, jotka uskotte kaikki perseestä reväistyt perättömät huhut erosta, ja mässäilette niillä siellä paskalaarissanne. Nyt ois korkea aika miettiä, mikä siellä päässä viiraa vai onko se vain lohduton pettymys omaan elämään ja siihen, että sinusta tulikin täysi nolla.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä