Joka naisen unelma

Mulla on ollut nyt sinettipidennykset maaliskuusta asti ja kohta pitäisi alkaa huoltaa, joten on täydellinen kohta kertoa teille kokemuksia ja näyttää vähän havainnollistavia esimerkkejä. Kävin siis ottamassa maaliskuussa pidennykset monesti hehkuttamassani Hair Mondossa. Ensimmäisellä kerralla värjättiin omat hiukset ja lopputuloksen mukaan lahjakas Annakaisa valitsi pidennysten värit ja tilasi hiukset odottamaan seuraavaa viikkoa. Seuraavalla viikolla oli sitten aika laittaa pidennykset päähän ja sävy oli täysin oikea, joten pidennyksiä ei ole tarvinnut värjätä ollenkaan. Laittaminen oli todella nopeaa ja hiuksista tuli aivan ihanat. Annakaisan käsittelyssä ei tarvitse ikinä jännittää lopputulosta! Todella moni mun ystävistä on käynyt Annakaisalla mun suosituksen jälkeen ja kertoneet, että lopputulos on jokaisella ollut upeampi kuin mitä he ikinä osasivat odottaa. Jos ette ole lukeneet niin kannattaa lukea myös mun postaus eräästä epätoivoisesta korjauksesta, jonka Annakaisa suoritti ystävälleni.

assuu 014

press 025

Tällaisilta mun hiukseni näyttivät ennen pidennyksiä. Näissä kuvissa olen siis kihartanut hiukset suoristusraudalla, tupeerannut ne joka puolelta ja käyttänyt puoli purkkia lakkaa ja silti tukka lätistyi aina jossain kohtaa päivää. Mulla on paljon tukkaa, mutta se on luonnostaan sellainen kolmion muotoinen; latvat on tuuheat, mutta päälaelta tukka nuolee ihoa. En löytänyt yhtään kuvaa tukastani sillaisenaan, koska en ikinä voinut mennä mihinkään laittamatta hiuksia vähintään 30 minuuttia. Jos en jaksanut kihartaa ja tupeerata tukkaa, mulla oli aina vaan hätänuttura. Mun tukka on lisäksi luonnostaan todella pörröinen, mihin ei pidennykset tietenkään auttaneet, mutta niiden myötä löysin uuden tuotteen, joka auttaa, siitä postauksen lopussa. Nyt niihin kuviin hiuksista pidennysten kanssa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Viihdyn parhaiten hiukset kiharrettuina ja pyrinkin yleensä johonkin kauppareissua pidemmälle mennessä kihartamaan aina tukan ja onneksi se onkin nyt paljon paljon helpompaa kuin ennen pidennyksiä. Harjaan hiukset aina vähintään sen kaksi kertaa päivässä (okei, joskus en jaksa illalla…) ja joskus useamminkin ja hiukset on sillaisenaankin hyvät, mutta tykkään kiharoiden tuomasta tyttömäisestä tunteesta. Kiharran hiuksia suoristusraudalla noin hiuksen puolivälistä alkaen loivasti ja annan kiharan jäähtyä paikoilleen. Hommassa kestää noin 10 minuuttia, eikä pidennysten ansiosta tarvitse enää tupeerata. Mulla oli ennenkin aika samanpituinen tukka ja pidennyksillä haettiinkin mulle enemmän sitä tuuheutta ja ns aina valmista kampausta ja juuri sen Annakaisa onnistui mun hiuksille antamaan. Varmaan jokainen nainen unelmoi hiuksista, jotka näyttävät aina hyviltä ja ovat helppo laittaa ja mä olen omalla mittapuullani nyt saavuttanut sen. Pidennysten ansiosta mun tukka on aina näyttävä ja asettuu ihan eri tavalla.

Näissä seuraavissa kuvissa mun tukka on ihan luonnontilassa, sillaisena kun se aina on. Ennen en voinut ikinä pitää tukkaa auki, jos en joko kihartanut tai suoristanut sitä. Nyt mulla on yleensä aina hiukset näin, koska ne näyttävät silti hyvältä. Laitan vaan vähän hoitoöljyä ja voila, tukka on valmis lähtöön. En ole suoristanut näitä pidennyksiä kertaakaan, koska ei mun vain tarvitse. Se on tosi outoa, kun ottaa huomioon, että olen noin 13 -vuotiaasta asti suoristanut hiukset melkein joka päivä. Nämä pidennykset ovat myös aivan uskomattoman luonnollisen näköiset, yksikään ihminen ei ole tajunnut, että mulla on pidennykset. Olin maaliskuussa Glitterin Hiusoppaan julkaisussa ja Swarzkopf Professionalin koulutuspäällikkö kehui hiuksiani ja sitä, kuinka kauniit ja terveet ne ovat. Kiitin kauniisti ja sanoin, että rakastan kyllä näitä pidennyksiä ja hän hämmentyi hirveästi, koska ei yhtään ollut tajunnut, että mulla on pidennykset! Hän tutki hiuksiani vähän tarkemmin ja kehui, että on kyllä ollut uskomattoman taitava kampaaja laittamassa kun on saanut hiuksista näin luonnolliset, ettei pidennyksiä näy lainkaan, varsinkin kun niitä ei ole edes värjätty. Joten kiitos taas Annakaisalle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun tukka voi nykyään paljon paremmin, Annakaisa oli oikeassa! Kyselin Annakaisalta kaikenlaista pidennyksistä ja kysyin muunmuassa, että meneekö niistä oma tukka huonoon kuntoon, mutta Annakaisa sanoi, että usein hiukset voi paljon paremmin pidennysten jälkeen, koska niistä tulee pidettyä paremmin huolta. Tämä pitää ainakin mun kohdalla paikkansa! Tukka on kasvanut paljon nopeammin ja on paljon kiiltävämpi ja paremminvoiva kuin ennen, koska haluan pitää pidennykset kunnossa. Osa kunniasta menee tietenkin myös hoitotuotteille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harjaan hiukset aina tangle teezerillä, koska se ei revi tukkaa, eikä vahingoita pidennystä ja kulkee niin kätevästi mukana. Pidennyksiä laittaessa kyselin Annakaisalta oikeaista tuotteista ja ostin Hair Mondosta KMS:n Tame Frizz shampoon ja hoitoaineen, sekä Lorealin Mythic Oilin. Shampoo ja hoitoaine ovat olleet todella hyvät, etenkin hoitoaine kosteuttaa ja selvittää hiukset ihan älyttömän tehokkaasti. Huomasin taannoin, että mun tukka, etenkin pidennykset, olivat alkaneet takkuuntua hirveästi tuolta niskasta ja tajusin, etten varmaan levitä hoitoainetta sinne asti. Sen jälkeen aloin laittaa hoitoainetta eri tavalla, jotta se menee joka puolelle ja hiukset alkoivat heti taas ”parantua”. Toi Mythic Oil on maailman paras hiustuote, joka jokaisella naisella pitäis olla. Kun mä pesen hiukset ja annan niiden vain kuivua (tai vaikka föönaisin), niistä tulee tollaiset loivasti kihartuvat, mitä ne ovat luonnostaan, mutta valitettavasti ne ovat pörröiset ja ärsyttävän näköiset. Ne ei laskeudu nätisti ja hiusosiot vaan takertuvat toisiinsa ja antavat siivottoman vaikutelman. Mutta kun otan yhden pumppauksen Mythic Oilia käsiin ja levitän sen hiuksiin, ne näyttävät heti kiiltäviltä ja terveiltä, eivätkä enää takerru toisiinsa ja vaikuttavat sileiltä. Näitä kaikkia saa siis ostettua Hair Mondosta Hämeenkadulla. Tässä seuraavassa kuvassa laitoin hiukset Indiedaysin awardseihin mennessä ja kun levitin toiselle puolelle ensin Mythic Oilia, huomasin peilissä niin hurjan eron, että piti ottaa kuva ennen kuin levitin toisellekkin puolelle. Kuvassa oikealla puolella on siis jo öljyä ja sen puolen kiharat näyttivät heti kiiltäviltä ja laskeutuivat kauniisti, kun taas vasemmalla puolella näkyy kuitenkin joten kuten, että kiharat näyttävät kuivilta ja takkuisilta. Mythic Oil on todellakin aina maagista tavaraa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinettipidennykset ovat olleet mulla aivan täydellinen valinta. Ensin tuntui tosi oudolta kun hiuksia pestessä päässä tuntui ne sinetit, mutta jo viikossa niihin tottui täysin, enkä muista miltä tuntuu ilman. Niitä ei ole joutunut varomaan mitenkään, eikä multa ole irronnut yhtäkään pidennystä. Sen jälkeen kun hiukset kasvoivat niin, että sinetit eivät enää olleet ihan päänahassa kiinni, hiusten pesemisestä tuli helpompaa, ihan alussa pelkäsin aina, että hankaan päänahkaa liian kovaa ja vahingoitan sinettejä, mutta tuskin se on kovin realistista. Sinetit eivät ole mitenkään rajoitaneet elämää, eivätkä sattuneet alussa lähes yhtään, vaikka Annakaisa varoitti, että jotkut eivät saa ensimmäisenä yönä nukuttua, kun sinetit ovat alussa niin kireällä. Nyt kun tukka on kasvanut niin paljon, että sinetit roikkuvat jo aika alhaalla niin välillä oon onnistunut saamaan kynnen kiinni siihen väliin, mutta siltikään ei ole mitään hullua kiirettä huoltaa, näillä menee vielä ihan hyvin. Sanoisin, että kestäisin näillä samoilla vielä toiset kolme kuukautta, mutta mukavuusyistä olisi kyllä hyvä vaikka ensi kuussa huoltaa, ettei sinetit pääse hurjan alas. Huoltoa ei siis tarvitse tehdä hirveän usein ja monesti kuulemma näitä hiusosioita voi käyttää uudestaan, jos ne ovat hyvässä kunnossa. Mulla ei ole näistä pidennyksistä mitään pahaa sanottavaa, ei yhtäkään miinusta. Olen aivan totaalisen rakastunut, enkä ikinä halua enää olla ilman pidennyksiä. Elämä on niin paljon helpompaa kun tukka näyttää aina hyvältä, kunhan vain pesen sen säännöllisesti siis… 😉

Löytyykö teiltä monelta pidennyksiä? Suositteko teippejä vai sinettejä ja miksi? Innoistuiko joku tämän postauksen jälkeen harkitsemaan pidennysten hankkimista?

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Videota hiusten kihartamisesta suoristusraudalla! Aivan upeen näköset! Itellä tulee aina tosi epäsiistit jos teen suoritusraudalla 🙁

Avatar

Pidennykset ei oo yhtään mun juttu. En oo tosin kokeillut, mutta omaakin tukkaa riittää niin pituudelta kuin paksuudeltakin, etten kaipaa kyllä yhtään enempää. Sulla ei kyllä yhtään huomaa, että ois pidennykset!

Niin ja mä niiiiiiin käyn ostaa tota mömmöä ja kokeilen. Siis miten sitä laitetaan ja missä välissä? Ku jos säkin oot laittanu valmiiden kiharoiden päälle, niin onko se ihan joku suihke vai miten? Mulla on samanlainen typerä pörrötukka varmaan osin siksi, että hiukset katkeilee helposti sieltä täältä, kun on muutenkin niin kuivat, mutta ehkä tosta ois apua.

Avatar

On kyllä aivan ihanat! Oon aina luullu, että sulla on omat hiukset noin kiiltävät ja hyvännäköiset ja vieläpä noin pitkät. Mä oon myös suoristanu viimiset 3 vuotta ja hiukset on sen näköset :/ Pörröiset ja epäsiistit. Alku vuodesta ostin tollasta öljyä (eri merkkistä tosin) ja parani hiukan. Oon laiska käyttämään hoitoainetta, koska ne kaupan on sellasta luisteriä, et huhu! Eli toisaalta oma vika näiden hiusten kunto. Ja nolottaa käydä kampaajalla ku aina ne huomauttaa siitä kuinka voisit käyttää hoitoainetta.. Voitko yhtään sanoa paljon noi sinettipidennykset sulle makso, ja kuinka pitkät ne on? 🙂

Avatar

Itse tykkään mieluummin microloop pidennyksistä! Pidennykset täytyy kyllä aina miettiä hiuslaadun, pituuden jne. mukaan, joillekin sopii parhaiten teipit, toisille sinetit tai loopit! Loopeissa ja teipeissä on ehdottomasti helpompi ja nopeampi huolto! Ja minun mielestä sinetit ”kuluttaa” hiuksia eniten, loopit vähiten. Micro looppeja ja niiden oikea oppisia laittajia taitaa vaan olla suomessa vielä aika vähän.

Avatar

Itse en enää ikinä laittaisi sinettejä. Pidin monta vuotta ja hiukset piloilla. Sinetit rasittaa ehdottomasti eniten hiuksia eikä poistoa saa koskaan tehtyä kovin hellävaroen. Teippien jälkeen en edes harkitse muuta, loopit tosin olisivat mahdolliset mutta teipit on ihan parhaat. Käsittääkseni sinettejä ei edes monessa kampaamossa enää laiteta nyt kun on uusia hellävaraisempia ja hiukselle parempia vaihtoehtoja tarjolla. Kannattaa kokeilla teippejä ne on mahtavat, oma tukkani on vasta teippien myötä alkanu voimaan hyvin ja nyt pärjään jo hyvin välillä ilmankin 🙂

Avatar

Aivan ihanat noi sun pidennykset! Oon itse asiassa luullut, että tukka on sun ihan oma. Niin hyvin istuu päähän sulla nuo. 🙂

Avatar

Tosiaan pitää valita noi pidennykset hiuslaadun mukaa. Mul on sellaset perus ohuet suomalaiset hiukset, eikä ne tosiaa kestäny noitte sinettie painoo. Katkes ja pidennykset tippu koulupäivän aikaanki. Suosittelisin niil joil on ohuet ja hauraat hiukset ja haluu pidennykset nii teippei. Ne ei rasita niin paljoo.

Avatar

Mulla on klipsipidennykset feikit tummana ja oikeat vähän vaaleampana. 🙂 ei tosin pysy päässä kunnolla ja vähän vaikea laittaa.

Avatar

Ihanat hiukset sulla!:)

Mulla aidot pidennykset on ihanan tuntuiset ja kauniit.

Avatar

Mulla oli muutama vuosi sit sinetit ja ottaisin kyl uudestaankin, mut en viitti maksaa niistä

Avatar

Huhhuh mikä tissikuva mammablogissa! :0

Emilia Huttunen

1. Tämä ei ole mammablogi.
2. Tervetuloa uudelle vuosituhannelle, kuulitko jo uutiset sukupuolten välisestä tasa-arvosta? Naiset saavat nykyään poistua keittiöstä!

Hauskaa kesänjatkoa 😉

Avatar

Ei sinetitkään rasita ohutta hiusta jos sinetin jakaa vaikka kolmeen osaan.. Jolloin ei painoa kohdistu nii paljon samaan kohtaan 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä