Vuoden paras

Mä olen kirjoitellut useaan otteeseen mun atooppisesta ihosta, joka on pahimmillaan talvisin, mutta vaivaa myös kesällä. Olen testannut vuosien varrella vaikka mitä rasvoja ja kasvovoiteista paras tähän mennessä on ollut Oriflamen Oxygen Boost -voide, mutta tänä keväänä löysin vielä paremman ihmehoidon. Olin keväällä Mildh Pressillä tutustumassa kevään uutuksiin, kun minulle esiteltiin myös Mary Cohr -kosmetiikkaa. Sain testiin Mary Cohr Paris – NutriZen ”Confort” -voiteen ja se on tehnyt ihmeitä iholleni. Jos en meikkaa ollenkaan, en kaipaa edes kosteusvoidetta enää joka päivä. Ihostani on tullut kimmoisampi, pehmeämpi ja kosteutetumpi ja olen niin tyytyväinen, että pääsin testaamaan tätä voidetta! Mä en ikinä uskalla ostaa mitään testaamatta, pihi kun olen (ja köyhä :D), joten bloggaamisen ansiosta olen päässyt kokeilemaan monia hyviksi osoittautuneita juttuja, joita en normaalisti ehkä ostaisi. Ja toivottavasti siitä on muillekin hyötyä näiden kokemuksien jakamisen muodossa 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tätä voidetta on ihana levittää, koska se on jotenkin niin samettisen pehmeää, että voisin vaan hiplata naamaani ikuisesti. Kasvot pysyvät kunnolla kosteutettuina parikin vuorokautta, eivätkä ala kiristää yhtään, vaikka meikkaisin. Ainut testiaikana esiin tullut miinus on se, että verrattuna esimerkiksi tuohon aiemmin mainitsemaani Oriflamen voiteeseen, tällä kestää aika paljon kauemmin imeytyä kunnolla. Eli heti voiteen levittämisen jälkeen ei voi meikata ainakaan jos käyttää mineraalimeikkivoidetta, kuten minä. Nestemäisellä meikkivoiteella pohjustaessa voide varmaan antaisikin ihan hyvän pohjan. Kesällä tosin tällä ei onneksi ole väliä, koska heti kun saa naamaan väriä auringosta niin mulle ainakin riittää pelkkä kosteusvoide ja vähän väriä kulmissa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mary Cohr oli mulle entuudestaan ihan uusi merkki, mutta onko teistä joku tutustunut siihen? Ovatko muut tuotteet yhtä laadukkaita?

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Mua on ainakin auttanut luonnonkosmetiikka atooppisen ihon hoidossa, joku kun mietti sitä tuossa ylempänä. 🙂 Suosittelen! 🙂

Avatar

Minkä hintainen tuo rasva on? T:toinen atoopikko

Avatar

Mun kummitäti on kosmetologi ja sitä kautta oon päässy testaamaan Mary Cohr tuotteita, ja mun kokemuksella kaikki on ollut laadukaita ja kummitätikin vannoo niiden nimeen 🙂

Avatar

Eikä, mäki haluan tollasta! Monta kertaa päivässä saa rasvata naamaa 🙁 t. kolmas atoopikko

Avatar

Oletteko koittaneet luonnonkosmetiikkaa atooppiseen ihoon? Vai onkohan tuo kyseinen merkki luonnonkosmetiikkaa, ei oo mulle tuttu merkki… Olen kuullut, että luonnonkosmetiikka on auttanut monia atoopikkoja. Esimerkiksi Madaran pihlajavoide on yksi esimerkki siitä.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä