Kuohuva juhannus

Ihanaa jussireissujen alkua kaikille teille ihanille tyypeille! Me ollaan täällä mökkeilemässä kaveriporukalla ja tulin vielä päivittämään teille juhannussuositusta ennen kun lähden korkkailemaan omia juotavia. Mä olen aina ollut henkeen ja vereen siiderityttö, enkä tykännyt ennen skumpasta tai kuoharista ollenkaan. Sen jälkeen kun alkoi liikkua näissä blogitapahtumissa niin siihen skumppaan on törmännyt entistä enemmän ja aina kohteliaisuudesta on sitten maistellut sitä kuoharimaljaa. Alkuun suurin osa jäi juomatta, mutta pikku hiljaa siitä lasista jäi aina vähemmän ja vähemmän juomatta, kunnes tilanne vaihtui siihen, että sitä skumppaa tulikin haettua lisää ja huomasin oikeasti himoitsevani sitä viileää skumppalasillista enemmän kuin siideriä. En ole kuitenkaan minkään megakuivien juotavien ystävä ja muutenkin tykkään enemmän marjaisesta mausta, joten mulle hyvä valinta on Fresita ja sen mansikkainen maku. Tosiaan en ennen ole skumppaa juonut muualla kuin tilaisuuksissa, mutta viime aikoina olen kiinnittänyt huomioni Fresitan uudistuneeseen ilmeeseen ja ihastunut sen makuun, joten päätin tiistaisella Viron reissulla tuoda mukanani Fresitaa jussijuomaksi. On mulla ne siideritkin messissä, mutta jotenkin toi kuohuva tuo simmosen juhlavamman fiiliksen. Suosittelen nappaamaan vielä Alkon hyllystä alle kympin Fresitan mukaan juhannuksen viettoon tekemään päivästä taas yhden pykälän verran mieleenpainuvampi!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Itse en pidä Fresitasta, mutta J.C. Le Roux on ihanaa. Mansikkakuoharia sekin.

Avatar

Pari vuotta ollut valintana mulla kuohareissa! 🙂 ite en kans tykkää kauheemmin noista mutta toi on kyllä ehdottomasti paras! Hauskaa jussia! 🙂

Avatar

Missäs päin oot mökkien 😀

Emilia Huttunen

Yläneellä 🙂

Avatar

Ootko jossain Valasrannan lähistöllä ja onko sulla sukulaisia Yläneellä?

Emilia Huttunen

Oon juurikin valasrannalla, ei oo sukulaisia 😀

Avatar

Ostin eilen ton saman pullon 😛 Hyvää Juhannusta! 🙂

Avatar

Fragolino on toinen vastaava, tosi hyvää. Hintaluokka aika sama, kannattaa kokeilla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä