Fangirl99

Mä oon nyt kyllä ollut niin laiska, että huh huh! 😀 Nytkään en edes jaksa postata oikein mitään fiksua, kunhan höpötän. Huomenna tosin tulee kunnon postausta, mutta mä oon nyt vaan halunnut nauttia lomasta. Mulla ja Topiaksella oli tänään meidän elämän kolmanneksi paras päivä, kuten moni varmaan Facebookista näkikin! Lasten syntymät vie ykkössijat, mutta tänään mepäs tavattiin Mikko Koivu! Voi sitä tärinää 😀 Nomppu pääsi Mikon syliin ja Mikko toivotti onnea tulevalle lätkäuralle. Ollaan vieläkin Topiaksen kanssa ihan suupielet korvissa, harmittaa kun ujostutti, eikä uskaltanut sanoa kaikkea mitä ois halunnut! 😀 Muunmuassa kertoa sitä, kuinka paljon itkin onnesta raskaushuurussa 2011 mm-finaalissa, uiuiui! Vilmakin oli meidän mukana ja hihiteltiin vaan yhdessä jälkeenpäin onnenkiljasuiden välissä. Voi miksei pyydetty nimmaria Nompun lätsään, ikinä enää tuu tommosta tilaisuutta vastaan :(((( Nomppu pääsi kuvaankin Mikon kanssa, mutta en halua levitellä toisten ihmisten kuvia näin laajassa some-kanavassa, joten se säilyy meidän arkistossa sen 18 vuotta, mitä tässä vielä kestää, että Nomppu siirtyy NHL:ään 😉

Tässä postauksessa on enemmän hymiöitä kun missään aiemmassa, mutta en voi hillitä itseäni kun on se nyt sentään Mikko Koivu!!! 😀 Iik iik ihanaa ja niin edelleen, mahtava päivä! Toivottavasti teillä on ollut edes osittain näin hyvä päivä ja hauskaa viikonjatkoa kaikille! <3

Kommentit

7 kommenttia
Avatar

Mikkoa näkee aina välillä Citymarketissa kesäisin, samassa missä tekin asioitte 😉 Asun nimittäin teidän naapurissa ja bongannut teidät muutaman kerran kaupassa 🙂

Samoin näkee Nummelinia sekä isää että poikaa siellä kaupassa 😀

Se on oikea jääkiekkoilioiden kauppa 😀 Mutta Mikko on ihana 😀

Avatar

Entä jos Nomppu ei vaikkapa haluakkaan alkaa pelaamaan jääkiekkoa, entä jos hän haluaa alkaa esim. tanssimaan ? 🙂

Emilia Huttunen

No sitten hän alkaa tanssia 😀

Avatar

eikäää mä haluun nähdä kuvan!!:D

Avatar

Ei se Mikko siitä varmaan pahastu jos sen pärstä löytyy blogista. Eiköhän siitä muutenkin räpsitä jatkuvasti kuvia 🙂 Kuvaa kehiin vaan!! 😀

Avatar

Topias kyllä voittaa Mikko Koivun komeudessa 6-1! Senkin onnekas nainen 😉

Avatar

Oooi ihanaa ♥♡♥ mä oon myös koivun suuri fani 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä