Up in the trees

Sain yhteistyömahdollisuuden valita Elämyslahjoilta elämyksen testattavaksi ja valitsin kahden hengen päivän seikkailupuistossa. Oltiin jo pari vuotta puhuttu, että Turussa sijaitsevaa Flow Parkia pitäisi päästä testaamaan ja nyt siihen tulikin sitten sopiva tilaisuus. Lähdettiin Topiaksen, Annan ja Villen kanssa siis seikkailemaan Skanssin takana sijaitsevaan seikkailuhuvipuistoon ja valmistauduttiin pitämään hauskaa. Ja hauskaa meillä olikin, erittäin hauskaa, mutta yllätyttiin sen suhteen, kuinka fyysistä tuo touhu oikeasti oli! Ensimmäiset radat menivät hihitellen ja vähän pelleillen, etenkin liu’ut olivat superhauskoja ja päällä oli ehkä pientä kilpailuhenkeä. Sitä mukaa kun radat vaikeutuivat niin alkoi huomata, että kaikki lihakset tekivät ihan täysillä töitä ja kiipeilyyn piti keskittyä tosissaan. Hihittelyt jätettiin lepotauoille ja ylhäällä radoilla piti vain keskittyä täysillä pääsemään rata läpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flow Park oli aivan älyttömän hauska paikka, josta saatiin sen hauskuuden lisäksi kunnon treeni! Viimeisellä radalla mun oli pakko pitää vaan visusti suuni kiinni, koska jännitys ja väsymys alkoi olla niin ylivoimaista, että pelkäsin pian oksentavani! 😀 Meillä on Annan kanssa ollut nyt erittäin epäonnisesti sujunut kesäkuntoproggis ja tästä sai hienoa vaihtelua saliohjelmiin. Kaikki uudet treenimuodot piristää aina harjoittelua ja niistä jää niin mahtava fiilis päälle. Lihaksissa tuntui, että on oikeasti tehnyt jotain, vaikka se tuli loppua lukuunottamatta melkein huomaamatta kun oli niin hauskaa. Seuraavana päivänä sitten vertailtiin taisteluarpia, kuka oikein sai hienoimmat mustelmat ja hankaumat? Mä jätin yhdessä vaiheessa käteni köysien väliin ja tuloksena oli säälittävän pieni mustelma, mutta Topias hölmönä sotkeutui yhteen turvaköyteen ja sai pohkeisiin komeat nirhaumat 😀 Flow Parkissa kannattaisikin käyttää mieluiten pitkiä housuja, mutta nyt oli niin kuuma, että oli pakko pistää shortsit. Flow Parkin henkilökunta oli todella mukavaa ja kaikki sujui hienosti!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ottaisin enemmän kuin mielellään tällaisia elämyksiä lahjaksi merkkipäivinä tai muuten vaan. Minä sain nyt siis tämän lahjakortin ihan sähköpostitse, mutta onnekkaasti Elämyslahjojen prosessi on mulle tuttu, sillä ostin siskolleni elämyslahjan valmistujaislahjaksi aiemmin. Selailin ja mietin sopivaa lahjaa vartijaksi valmistuneelle siskolleni Elämyslahjojen helpolla systeemillä, josta voit valita lahjat aiheen, hinnan, saajan, tilaisuuden tai sijainnin mukaan. Ajattelin, että vartijavalmistuneelle hauskoja ideoita olisivat päivä seikkailupuistossa, värikuulapeli, ratsastusretki tai ammunta käsiaseilla. Päädyin sitten tähän samaiseen Flow Parkiin, koska ajattelin sen olevan fyysisesti haastava, hauska ja helppo toteuttaa lastenhoidon kannalta, koska se on niin lähellä. Valitsin siis elämyksen, maksoin sen ja sain lahjakortin heti sähköpostiin, josta tulostin sen siskolleni. Helppoa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kiitos Elämyslahjoille hauskasta päivästä, suosittelen kokeilemaan sekä Flow Parkia, että elämyslahjan antamista!

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Kiitos vinkistä, tänne taidamme miehen kanssa suunnata:)

En aluksi tykännyt sinun blogista mutta nykyään odotan innolla jo seuraavaa postausta:) Olet ihana äiti lapsillesi:)

Avatar

Hei mahtavaa, kiitos vinkistä, ollaan tulossa Turkuun kesälomamatkalle miehen kanssa ja tässäpä oivaa tekemistä lauantaille! 🙂

Avatar

oi vitsi oon itekki haaveillu pitkään tosta Flow Parkista, mut tän postauksen jälkeen on kyllä itekki pakko vihdoin päästä sinne!! näyttää niin hauskalta 😀

Avatar

Oliko tuolla kuinka korkealla noi radat pahimmillaan? Innostuin ja haluisin mennä miehen kans mut hän pelkää korkeita paikkoja niin elämys pahasti lässähtää jos toinen ei pysty pelkojen takia tekemään mitään..

Emilia Huttunen

Siellä on myös tosi korkeita ratoja, mutta moni rata on myös suht matalalla ja se ei siis vaikuta haastavuuteen mitenkään, päinvastoin moni niistä matalimmista oli rankimpia 🙂 Topias pelkää myös korkeita paikkoja ja pärjäsi hienosti! Sanoisin että enemmän on niitä ”matalia” kuin super korkeita 🙂

Avatar

18m on korkein rata 🙂

Avatar

Kerran ihan sattumalta löysin blogisi ja ajankulukseni sitä luin, nyt oon sitten koukussa 🙂 Yksikin päivä vierähti useampi tunti vanhoja postausiasi lueskellessa… Blogisi on mitä mainioin 🙂

Avatar

Oi vitsi tämä tuli niin täydelliseen aikaan, että oksat pois! Poikaystävällä on synttärit elokuun puolessavälissä ja ollaan suunniteltu yhenyön reissua Turkuun. Tämä olisi maailman paras ylläri fyysisiähaasteita rakastavalle ukkelilleni!! Eikä mikään kallis edes.

Pääseekö Turun keskustasta julkisellaliikenteellä paikalle?

Emilia Huttunen

Bussilla pääsee suoraan Flow Parkkiin! 🙂 suosittelen!

Avatar

Poikaystäväni on turun flowparkissa töissä ja kiittää kehuista 😉 itse muutama vuosi sitten olin kaverini kanssa siellä ja herra jumala oli pelottavaa 😀 en kyllä enää menisi sen verra pelkäsi koska joku köysi pettää ja tipun sieltä päälleni maahan 😀

Avatar

käytiin poikaystävän kanssa tuolla ja yllätyttiin molemmat kans siitä että miten raskasta toi fyysisesti oli ! 😀 ei sitten jaksettu mennä kun kolme rataa ja päätettiin lähteä sit kotiin 😀 mut siis huippukiva kokemus kuitenkin 🙂

Avatar

Kiitos tuhannesti vinkistä!! Mä haluaisin kovasti jotain actionia loman loppuun ja Turku on mahtava kesäkaupunki, eikä Porista ole pitkä matka. Tää on just täydellistä puuhaa parisuhteelle 8)

Avatar

Pääsittekö sitä mustaa rataa, missä pitää aluksi kiivetä köydellä ylös? Me ei uskallettu edes yrittää sitä eikä sitä yhtä punaista (jossa oli peräkkäin joku verkko, tynnyreitä, renkaita ja jotain muuta) mutta muut päästiin. Varsinkin se pitkä liukurata oli kyllä aika hurja 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä