Parempaa päälle

Oltiin pari viikkoa sitten Avan kanssa Kappahlin pressitilaisuudessa tutustumassa tuleviin uutuuksiin ja ensimmäistä kertaa en malta odottaa Kappahlin mallistoa! Meidän lapsilla on aina ollut paljon Kappahlin vaatteita, etenkin Newbien, mutta itselläni ei taida olla sieltä yhtäkään vaatekappaletta. Ihana ja laadukas laukku kyllä löytyy, sekä rintsikat, mutta vaatteita ei yhtäkään. En ole osannut ennen katsoa oikealla silmällä naisten osaston tuotteita, mutta nyt bloggaamisen ja pressitilaisuuksien myötä sitä näkee nämä ihanuudet ihan uudella tavalla, kun ne esitellään pienissä osissa ja niitä näkee kokonaisuuksina. En malta odottaa kaikkian talven juhlia, koska palan halusta päästä hankkimaan Kappahlista juhla-asuja!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nä on tämmösiä mitä ei blogissa kauheasti esitellä, mutta mä rakastan kaikkia ihania alusasuja ja kuolaan niitä aina etenkin joulualennuksissa, kun ne lähtevät ihan pilkkahintaan.

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nämä kaksi upeaa mekkoa kiinnitti mun huomion, voi kun alkaisi jo pikkujoulukausi! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Newbielle oli tulossa ihania pienten juhla-asuja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastoin tapojani rakastuin pitkään hameeseen, minä! Tämä ylläoleva upeus on aivan pakkopakkopakko saada. Olettaen että se sopii, en taas osaa ajatella, miltä se sitten minun päälläni näyttäisi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERAAva löysi myös omia lemppareitaan, yllättäen kaikki tylliunelmat vetosivat meidän vakavaa prinsessa-vaihetta potevaan tylleröön. Ava löysi tilaisuudesta kaverinkin, jonka kanssa oli hauska syödä herkkuja ja juosta ihanien vaatteiden keskellä. Hauskaa oli myös ihastella Hannen vauvavatsaa ja miettiä, mitä siellä sisällä on, sekä kerätä kehuja ja keskustelua tämän prinsessan touhuja naureskevilta ihmisiltä. Taas kerran kun äiti kaivoi kameran esiin, niin Ava halusi tietenkin myös kuvata. Kuvia kertyikin muutama sata, esimerkkinä noin 45 otosta sohvatyynyistä. Halusin jakaa teille myös vähän osviittaa siitä, miltä pressitilaisuus näyttää taaperon silmin, joten kaikki seuraavat kuvat ovat Avan ottamia!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Niin ja suurinosa nuista blgeistahan nykyään onkin just tuollain bloglovinilla. Siis että ”joutuu” avaamaan erikseen, että aukeaa täällä portaalissa asti. Minä ainakin ymmärrän hyvin miksi! Mutta sitä en ymmärrä, että miksi niitä blogeja ei voi lukea jos yhden ylimääräsen kerran joutuu sormella näpäyttämään 😀

Avatar

Kiinnitin huomiota sun paitaan ja se on ihana! Mistä se on? 🙂

Avatar

Hei bloglovinilla lukiessa sun postauksessa näkyy vaan yks pieni kuva! Voisko tän ongelman korjaa! 🙂

Avatar

Ei se ole mikään ongelma. Blogi vaan täytyy klikata loppuun asti auki. Bloglovin sovellus näyttää vaan pikkupätkän postausta.

Avatar

Mä olen huomannut saman, että ilmeisesti Bloglovin ei avaa Mamalifen blogien postauksia kokonaan vaan näyttää vaan pikkupätkän alusta. Mielestäni tämä ”ominaisuus” olis ihan kiva saada korjattua, niin blogeja vois oikeasti lukeakin tuolla Bloglovinin sovelluksella.

Emilia Huttunen

Se vanha koko postauksen avaaminen on nimenomaan korjattu tähän, koska jos bloglovin avaa postauksen kokonaan omassa kehyksessä, niin se on siltä ko bloggaajalta heti pois 🙂

Avatar

😀 Sohvatyynyissä on sitä jotain, toki niistä pitää ottaa kymmeniä kuvia, hihi! Oli kiva nähdä sinua ja Avaa!

Avatar

Kauniita kuvia, Kappahlilla näyttäisi tosiaan olevan kaikkea kivaa tulossa ja olevan liikkeissä. 🙂 Hienoja kuvia Ava ottanut, erilainen näkökulma tilaisuuteen!^^

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä