Oma napa vs Jäänapa

Mitä teille tulee mieleen jääkarhuista? Mulle tulee ensimmäisenä mieleen ne maailman söpöimmät valkoiset pallerot, jotka myös jääkarhun pentuina tunnetaan ja joita lapset kaikkialla rakastavat. Surullinen uutinen onkin, että ilmaston lämpenemisen ja jäätikön sulamisen myötä jääkarhuemot eivät saa pyydystettyä poikasilleen ruokaa ja menettävät samalla kotinsa, eikä varmasti kukaan tahdo nähdä tämän jatkuvan. Tuntuu sydäntäsärkevältä ajatella, millaista olisi itse olla kykenemätön tarjoamaan lapsilleen ruokaa ja kotia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WWF ja Coca Cola ovat yhdistäneet voimansa hyväntekeväisyyskampanjan merkeissä, jotta jääkarhut saisivat säilyttää arktisen elinympäristönsä ja nyt teilläkin on mahdollisuus päästä auttamaan jääkarhuja. Nimittäin Arctic Home -sivustolta pääsette lahjoittamaan helposti rahaa jääkarhujen hyväksi ja Coca Cola tuplaa jokaisen lahjoituksen! Eli jos lahjoitat 5 euroa, Coca Cola tuplaa summan 10 euroon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

WWF haastoi mukaan kampanjaan 5 suomalaista äitibloggaajaa ja lahjoitusten lisäksi kampanjaan kuuluu hauska instagram -kilpailu. Teillä on nyt mahdollisuus voittaa itsellenne nämä kuvissa näkyvät jääkarhutuotteet, eli ihana pehmojääkarhu ja jääkarhufleecepeitto. Saan valita kaikista kuvan postanneista kolme lempparia, joille lähetetään tuotepaketit ja lisäksi joku onnekas osallistuja voittaa pääpalkintona 4 hengen lippupaketin Disney on ice -näytökseen. Ota siis kuva omasta äitihetkestäsi ja postaa se Instagramiin käyttäen tageja #äitihetki #arctichome @mutsisonblogi ja voit voittaa ihania palkintoja. Kilpailuaikaa on 19.10.2014 asti. Voit osallistus myös useammalla kuvalla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minun mieluisin #äitihetkeni on ne hetket, kun yksinkertaisesti vain oleskellaan lasten kanssa sohvalla, sängyssä, matolla, missä tahansa vähän pehmeämmässä. Äitihetken ei tarvitse olla mitään ihmeellistä tekemistä tai touhua, mielestäni se on siitä fiiliksestä vaan kiinni. Äitihetki on hetki, jolloin äiti ja lapsi kumpikin nauttivat olostaan ja etenkin mulle äitihetki on se hetki, jolloin sitä taas pysähtyy ajattelemaan, kuinka onnekas sitä onkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toivon että teistä mahdollisimman moni osallistuisi Instagram -kilpailuun ja odotan jo innolla pääseväni katselemaan ihania #äitihetki -kuvia! Jokainen kilpailukuva levittää WWF:n kampanjaa ja tietoisuutta jääkarhujen tilanteesta, joten voit tehdä hyvää yksinkertaisesti yhden tagin lisäämällä. Sen lisäksi, että toivon teidän osallistuvan kilpailuun, tahdon kehottaa teitä myös lahjoittamaan edes sen euron, josta kasvaa heti 2 euroa kun Coca Cola sen tuplaa. Kannustaakseni teitä lahjoittamaan halusin näyttää itse hyvää esimerkkiä ja keino siihen oli heti ilmiselvä. Kun WWF kysyi minua mukaan kampanjaan, vastasin välittömästi, että lähden mielelläni mukaan, mutta tahdon lahjoittaa koko kampanjapalkkioni suoraan jääkarhujen hyväksi. Olo tuntui heti tämän päätöksen jälkeen todella hyvältä ja kun tajusin, että Coca Cola vielä tuplaa tuon summan, fiilis nousi vaan ylemmäs ja ylemmäs. Tätä tunnetta voisi verrata jouluun ja siihen, miten aikuisena yleensä nauttii enemmän lahjojen antamisesta kuin saamisesta. Mun olo tuntuu tämän lahjoituksen jälkeen paljon paremmalta, miltä se tuntuisi rahojen kadotessa uusiin kenkiin ja vaatteisiin. Toivon todella, että tämä kampanja kerää suosiota ja leviää sosiaalisessa mediassa, jotta jääkarhut saisivat kaipaamaansa apua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERATällä hetkellä jääkarhuemot eivät pysty äitihetkistä nauttimaan, mutta jakamalla oman äitihetkesi, voit auttaa arktisen alueen suojelua ja antaa jääkarhuille mahdollisuuden tulevaisuuteen, jossa jatkuvan selviytymisestä taistelemisen sijaan #äitihetki on mahdollinen.

Muokattu klo 21.50 tuplaussysteemi

Yhteistyössä Coca Cola ja WWF

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Mä en ihan ymmärrä miten tollanen lahjottaminen auttaa noita jääkaruja mitenkään? Ei ne jäätiköt lopeta sulamista ees miljoonalla eurolla, eikä sitä kalaa sieltä tule yhtään sen enempää. Humpuukia koko juttu, vaikkakin ajatukseltaan mahtava.

Avatar

Voi että miten ihania kuvia! 🙂

Avatar

”Coca Cola tuplaa jokaisen lahjoituksen! Eli jos lahjoitat 5 euroa, Coca Cola lahjoittaa lisäksi vielä 10 euroa.”

WWF:n sivulla lukee että Coca Cola lahjottaa yhden euron jokaista lahjotettua euroa kohden. Eli jos lahjoittaa 5 euroa, myös Coca Cola lahjottaa 5 euroa. Ei kymmenen.

Avatar

No niinhä Emilia sanoi? Cocacola tuplaa jokaisen euron. Niin eiköhän cocacola tuplaa 5euron kymmeneen?? 😮 5 on tuplattuna 10?

Avatar

Niin, Emilia sanoi että tuplaa, mutta j sanoi että WWF:n sivuilla lukee ettei tuplaa vaan antaa saman määrän…

Avatar

Niin mutta eikös se sitten juurikin mene niin. Jos bloggaaja lahjoittaa 5e ja coca cola lahjoittaa jokaista euroa kohden euron lahjoittaa sekin 5e. 5+5=10. Eli silloinhan se lahjoitettu viisi euroa tuplaantuu? Vai ymmärsinkö jtn väärin? 🙂

Avatar

Hieno postaus! Hyvä emppu!:)

Avatar

Hyvä ja ajankohtainen postaus! Otsikon nähdessäni tosin ajattelin ensin, että kirjoitat itsestäsi ja siitä, että bloggaajien pitäisi kaikki kritiikki ottaa kylmänviileästi vastaan eli siis oma napa vs. jäänapa… 😀 Ei osunu arvaus oikeaan, hieno postaus kyllä ja otsikkokin on sopiva!

Avatar

Mistä toi tyyny on jossa lukee happiness & love? ihana :),

Avatar

Nompulla on tyttöjen housut. TIRSK!! 😀

Avatar

Ei ole tyttöjen ja poikien vaatteita 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä