From short to show off

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Kävin taas viime viikolla Ennillä ottamassa ripsienpidennykset ja tuli mieleen, että Melonissa on vielä tänään ja huomenna voimassa synttäritarjoukset! Esimerkiksi ripsien ja kulmien kestovärjäys on yhteensä vain 15 euroa. Näet kaikki tarjoukset Melonin etusivulta 🙂 Ennistä puheenollen, ihailtiin eilen tätä Disney -aiheista videota, aivan paras!! 😀

Kommentit

13 kommenttia
Avatar

Menis jo muodista noi. Luonnollisuus on kauneinta, olen ollut sitä mieltä aina ja ripsienpidennysbuumi vain vahvisti mielipidettäni. Mutta kukin tyylillään ja tietysti se on ihan kiva, että luonnollisuuteni korostuu sitä enemmän mitä enemmän muut feikkaavat. 😉 eli parasta olla aivan hiljaa vaan.

Avatar

eikö sulla just lähtenyt kaikki ripset?

Avatar

yleensä ripset myös kasvaa takaisin?

Emilia Huttunen

Jep 😀

Avatar

Voi kun olisit antanut ripsiesi olla ilman pidennyksiä hetken, paljon kauniimpi olet ilman niitä! Aivan säihkyit niissä asukuvissa missä pidennyksiä ei ollut. Silmäsi/luomesi näyttävät kovin raskailta noiden pitkien ripsien kanssa ja silmät jäävät niiden peittoon. Minä liputan luonnollisuuden puolesta, se pukee sinua! 🙂

Emilia Huttunen

Mä tykkään enemmän näistä, ja inhoan sitä kun joutuu meikkaamaan silmät, ripsien kanssa ei tarvitse 🙂

Avatar

Mulle tuli myös sama mieleen!

Jokatapauksessa ihanan luonnollinen lopputulos 🙂

Emilia Huttunen

Kiitti! 🙂

Avatar

Paljon sä Emilia maksat noista ripsistä? 🙂 kysyn ihan mielenkiinnosta kun uskon että jonkinlaisen kaverialennuksen tms varmaan saat kuitenkin 🙂

Emilia Huttunen

Melonissa ripsienpidennykset maksavat normaalihintaisena 80 euroa ja huolto 45-55 euroa, mahdolliset kaverihinnat eivät ole asia, jonka ottaisin blogissa esiin 🙂

Avatar

Heips! Onko sulla jokainen oma ripsi jatkettu? Mietin vain sillä, kun ripsipidennykset näyttää kovin harvoilta tuossa kuvassa. Toki silloin ei saa samanlaista tuuheuttakaan pidennyksillä, jos omat ripset on harvat. 🙂

Emilia Huttunen

Mulla on nyt omat ripset niin harvat ja heikot, että ihan jokaiseen ei vielä pysty laittamaan 🙂 sain siis niin pahan allergiakohtauksen alkukuusta, että hieroin ja revin kaikki pidennykset omine ripsineen pois :/

Avatar

On ihanat.Kerrotko mikä pituus ja onko 0,20 tai 0,15 paksuus?
Kiinnostaisi sen takia kun itse olen just käynyt glam lashes ripsienpidennys koulutuksen ja olen ajatellut että mikä on se yleinen ripsien koko mitä ihmiset käyttä 🙂 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä