Joskus

Treenaaminen on yleensä kivaa ja siitä jää päälle hyvä fiilis. Treenin jälkeen lihaksissa tuntuu, mutta se kipu tuntuu hyvältä, siitä tietää, että on tehnyt jotain hyödyllistä. Kalorit palaa ja lihakset kasvaa ja niin edelleen.

Joskus kuitenkin olo treenin aikana ja jälkeen on vain täysin paska. Joskus sitä tuntuu, ettei mikään onnistu ja tilaa ei ole muulle kuin ärsytykselle. Joskus uudet treenitrikoot menee auttamattomasti rikki ja kalsarit uppoavat niin syvälle peppuvakoon, että ne tuntuvat syöpyneen kiinni pakaroihin. Onneksi on olemassa suklaa ja sohva, niiden seurassa mäkin vietän nyt loppuillan ja huomenna parempi onni. Kun joskus kaikki tuntuu turhalta, pitää vain antaa itselle armoa ja aikaa.

Ensi kuussa tulossa paljon treenijuttuja, välilevynpullistuma alkaa vihdoin olla historiaa ja enköhän yön aikana selviä myös tästä surkeasta fiiliksestä 😉

Hyvää yötä kaikille!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Tääälläkin kutsui enempi sohva ja suklaa kuin salille meno. Tosin tenttiin luvun myötä salille meno viivästyi ja en uskaltanu lähtiä yksin pimiällä kävelee…. mutta sehän on hyvä syy fiilistellä syksyä, eikö? 😉

Avatar

Täällä myös sohva ja suklaa! Liikuntaa en oo harrastanut. 😀 Go minä!

Avatar

I feel you! Täällä yksi jonka kesä(treeni)loma venähti parin kuukauden mittaseks. Nyt kävin PT:n kanssa tekemässä uudet ohjelmat ja tällä hetkellä röhnötän sohvalla ku eilen tehtiin jalkareeni. 😮 Oispa mullakin suklaata ♡

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä