Helppo, nopea ja herkullinen

Yksi mun ehdottomista lemppareista laihdutusruokieni saralla on wokit. Teen paljon kasvis-. kana- ja katkarapuwokkeja ja tässä tulee supernopea ja helppo syksyinen wokkiohje, joka maistuu koko perheelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Pilko porkkanat, paprikat, kaali ja kevätsipuli. Laita wokkipannuun pieni loraus oliiviöljyä ja lisää sienet, porkkanat ja paprika. Muutaman minuutin kuluttua lisää kevätsipuli ja murskattu valkosipuli. Viimeiseksi lisää kaali, tykkään jättää kaalin rapeaksi, joten laitan sen aina vasta lopussa. Lopuksi heitä mukaan vielä paahdettua sipulirouhetta ja auringonkukansiemeniä ja mausta oman mielen mukaan, minä laitan pippuria, paprika-chilijauhetta ja currya.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Tämä ruoka sopii täydellisesti vähähiilariseen ruokavaliooni. Välttelen siis turhia hiilareita, huonoja rasvoja ja punaista lihaa. Auringonkukansiemenet ovat loistava proteiinin lähde ja ne alentavat kolesterolia. Sienet puolestaan sisältävät paljon kuitua, vitamiineja ja kivennäisaineita. Ja ainesosia vaihtelemalla et kyllästy ikinä!

 

Kommentit

9 kommenttia

Hei, kiitos kivasta/kivoista blogeista 🙂
Mitä sieniä oot käyttänyt tässä reseptissä?

Oon yrittänyt miettiä viikonlopulle ruokaa, jota ei olisi tehty hetkeen ja sehän on tässä! Ennen tuli tehtyä, nyt on jostain syystä unohtunut

Hienoa! 🙂

Ei oo totta! Mä jostain syystä pohdiskelin tänään kaupassa, et pitäiskö joku päivä pyöräyttää kunnon wokki. 😀 haha, mikä sattuma! Ja aikoihin en semmosta oo tehnyt, jos koskaan.

Haha! 😀 Nyt vaan pyöräyttämään 😉

Ihanaa, helppoja laihdutusruokaohjeita!!! Oma mielikuvitus meinaa loppua aivan liian aikaisin näiden kanssa… Kiitos!!!

Hienoa kuulla, että tykkäät! 🙂

Sulla on aivan ihana blogi ja vieläpä aluillaan nii ehin sopivasti lähtee alusta asti seuraa sun matkaa parempaa elämää kohti! 🙂 en malta oottaa että kirjotat lisää! niistä terveellisemmistä herkuista kuulisin itekki mielelläni lisää :’D

Voi kiitos, ihanaa kuulla! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä