Get inspired, get FIT!

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Paita – H&M* / Toppi – H&M* / Urheiluliivit – Cubus* / Trikoot – H&M* / Kengät – Puma

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

 

Pääsin blogin kautta testaamaan Get inspired, get FIT! -valmennusta* ja uusia opittuja tietoja ja taitoja olen päässyt testaamaan jo kurssin ulkopuolellakin. Tähän mennessä olen tykännyt kurssista ihan älyttömästi ja kerron teille sitten valmennuksen jälkeen siitä paremmin. Halusin kuitenkin nyt jo vähän fiilistellä ja Nora kuvasi Elixialla minua toteuttamassa muutamaa kehonpainoharjoitteluun liittyvää tehokasta liikettä. Viimeistä kuvaa lukuunottamatta siis, tämä oli osa loppurentoutusta.

Mulle kävikin torstaina valmennuksessa vähän hassusti. Tuli ihan sikahyvä fiilis kun treeni tuntui niin hyvältä ja olo oli vaan ihan mahtava. Sitten hiljennyttiin loppurentoutukseen ja toteutin rauhassa liikkeitä ja kuuntelin valmentajan ohjeita. Viimeisenä rentoutettiin koko kroppa yksi ruumiinosa kerrallaan ja tunsin oikein, miten jokainen solu kehossani rentoutui täysin. Kaikki stressi ja paha mieli valui ulos hengityksen mukana ja tunsin oloni niin vapaaksi. Ihmettelin, miksi se tuntui niin oudolta ja tajusin, että tämä oli ensimmäinen kerta 1,5 vuoteen kun rentouduin. 1v2kk kuopukseni on ollut todella vaikea koliikkivauva ja odotusajan loppu oli erittäin raskas, niistä voi lukea enemmän toisesta blogistani jos kiinnostaa. Mutta anyways, olen ollut vuodesta 2013 jatkuvasti väsynyt, stressaantunut ja surullinen, pystymättä rentoutumaan edes hetkeksi täysin, vaikka mitä olisin yrittänyt. Ja nyt, ensimmäistä kertaa, kaikki ne tunteet jäivät sivuun ja rentouduin. Se oli mulle niin iso, tärkeä ja tunteellinen hetki, että huomaamattani kyyneleet alkoivat vain valua ja oli tosi vaikea rauhoittua. Onneksi kaikilla oli silmät kiinni ja selvisin tunteenpurkauksestani huomaamattomasti, mutta kotimatkalla oli pakko tekstata ystävälleni asiasta ja purkaa tätä oloa. Arvata saattaa, että olen supertyytyväinen päätöksestäni lähteä mukaan, vaikka jännitin tätä kauheasti! Jos jo kahden kerran jälkeen olen saavuttanut näin paljon, en malta odottaa näkeväni, miten elämä rullaa taas valmennuksen päätyttyä.

*saatu blogin kautta

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Moikka! Mua kiinnostaisi postaus välilevynpullistumasta, tai oikeastaan liikunnasta sen aikana ja jälkeen.. Jouduitko pitämään pitkää taukoa, jouduitko muuttamaan jotain ohjelmissasi, jos jouduit mitä.
Kamppailen tässä itse selkäkipujen kanssa(ei kuitenkaan ihan pullistuma taida olla, hope so) ja pidin kaksi viikkoa täysin taukoa, nyt tällä viikolla olen aloittanut kevyesti kävelylenkein. Juosta en pysty, se alkaa heti sattumaan, salille ajattelin huomenna mennä kokeilemaan, ainakin spinningiä, sen uskon olevan ihan hyvästä.

Kiitos tosi paljon etukäteen, jos postauksen toteutat! On aivan mahtavaa, että vedit nämä treenijutut omaan blogiinsa, näistä saa imettyä itseensä niin paljon energiaa!

Avatar

En tiedä, että oletko aikaisemmin kokeillut joogaa tai pilatesta, mutta tästä tekstistä päätellen kyseiset lajit voisivat sopia sulle. Tietenkin riippuu ohjaajasta, että millainen pilates on (onko se kovinkin joogan kaltainen ja rauhallinen vai jumputusmusiikin tahtiin tehty hikijumppa) tai onko jooga mitenkin haastava.

Mulle jooga on viikon paras hetki, koska 45 minuuttia on aika vähän pois ajasta lasten tai töiden kanssa, mutta rentouttavat, venyttävät mutta silti syvempiä lihaksia kasvattavat liikkeet saavat niin rentoutuneen fiiliksen, että sitten 45 min jälkeen jaksaa taas paljon paremmin kuin sitä ennen 🙂

Avatar

Moikka,

Mistä noi sun bannerin kuvan vaatteet on? 🙂 Ihan super kiva treeniasu ja muutenkin upee kuva! 🙂 Kiinnostaa siis nuo harmaat treenihousut ja pinkki pitkähihainen paita.

Avatar

Ne on H&M:sta molemmat! 🙂 Noi housut on maailman parhaat, ne on jäänyt vähän isoiksi niin pitää lähteä itekin metsästämään uusia! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä