Isänpäiväfiiliksiä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keneltäkään tuskin on mennyt ohi, että sunnuntaina oli isänpäivä? Niin vähän ajattelinkin, mutta silti kirjoittelen itsekin vielä vähän myöhässä siitä. Meidän aamu alkoi huutavien lasten valjastamisella telkkarin eteen kun yritin saada aamupalaa tehtyä. Aamu sisälsi huutavan palohälyttimen, kovempaa huutavat lapset, nukkuvaa esittävän isän, korttia syövän taaperon ja pekonikatastrofin. Loppujen lopuksi selvittiin kuitenkin makkariin asti laulamaan onnittelulaulua ja viemään isille lahjoja. Topias sai kaksi Avan tekemää hienoa korttia, Avan taiteileman kehyssetin ja Teemu -kirjan.

Topias oli valitettavasti isänpäivän kipeänä, joten hän vietti päivän leväten. Lähdin kuitenkin itse illemmalla vielä lasten kanssa oman isäni luo ja vietiin ukkille lahja ja kortti. Lapset pääsivät isänpäiväsaunaan ja mä kävin siskoni kanssa koiralenkille. Ihan onnistunut isänpäivä siis! Tänä vuonna tein isänpäiväaamiaiselle perinteisen pekonin ja munien lisäksi terveellisemmänkin vaihtoehdon; kylmäsavulohivoileipiä ja smoothien. Maistui älyttömän hyvin niin isille kuin muille ja olisi kyllä ihanaa aloittaa aamu tällaisella tankkauksella muulloinkin. Harmi kun se aika on aina niin kortilla!

Topias sai jo isänpäivärenkutuksensa isänpäivänä, joten tyydyn nyt vain toteamaan, että täälläkin asustaa maailman paras isä, joka todellakin ansaitsee oman juhlapäivänsä. <3

Mites teillä herkuteltiin isänpäivänä? Entä mitä teidän isityypit saivat lahjaksi?

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Meillä isi söi aamulla:
Saaristolaisleipää ja tuorejuustoa +katkarapuja päällä.
Leivottiin esikoisen kanssa kakku joten sitä kanssa isi söi lisäksi kahvia 🙂

7 ja 4 v lapset herätti isin. Antoivat lahjaksi piirrustukset ja esikko oli tehnyt avaimenperän.
Lisäksi oma yllätys oli raskaus, kun testin olin tehnyt 4pv aikasemmin 🙂 oli siis yritetty vauva joten molemmille mieluisa ylläri

Avatar

Meidän kodin isi oli la-su yön töissä joten nukkui aamupäivän ja meni sitten iltavuoroon töihin. Leivoin isille kaura-brownieta ja askartelin 1 v. Pojan ’avustuksella’ kortin. Lahjaki keksin alle viikon varoitusajalla että isi on sanonut haluavansa sellaisen metallisen korttikotelon/lompakon. Sellaisen sitten tilasin ja siihen sai vielä veloituksetta kaiverruksen. Kaiverrus oli tietty ’Isi (ja nimikirjaimet)’. Sekä lahja että brownie olivat mieluisia meidän isille 🙂

Avatar

Haha toi pekonikatastrofi :D.
Vein Tuomakselle aamupalan sänkyyn ja lahjana mentiin koko perhe Burgeri-buffettiin syömään ja mie siis tietty maksoin :). Eetukin veteli onessaan lihaa kaksin käsin :D.

Avatar

Näyttää ihanalta tuo valmistamasi isänpäiväaamiainen! Repesin myös pekonikatastrofille! 😀
Meidän isänpäivä sujui mukavissa merkeissä perheen kesken. Hyvää ruokaa ja Isimiehelle mukavaa tekemistä, eli kierreltiin autolla AUTOKAUPPOJA! 😀 No kukin tyylillään! 😉

Avatar

Ihanan näköstä 🙂 Mitä toi smoothie sisältää? Meinaan näyttää hyvältä :p

Avatar

Hyvältä näyttää! Meillä isi sai aamulka nukkua pidempään ja taapero herätti hänet lahjansa antamalla, jonka oli tehnyt hoidossa. 🙂 Miulta kanssa sai aamulla lahjan isänpäivän kunniaksi, mutta loppupäivä meni sitten arkisemmin. Viskottiin porukalla puita liiteriin ja tehtiin ruokaa.:D Ihana päivä oli silti!<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä