BRB

Täällä on edelleen se sama tilanne, että ei ole päästy treenaamaan ja mitään uutta ei ole tapahtunut, joten hirveästi ei ole kirjoiteltavaa. Periaatteessahan tässä olisi loistava tilaisuus kirjoittaa aiheista, jotka eivät vaadi itseltäni mitään fyysistä toimintaa, mutta jotenkin tuntuu tekopyhältä kirjoittaa treenaamisesta, kun ei ole voinut itse treenata aikoihin kunnolla ja inspiraatio ei vain iske. Onneksi nyt tuntuu, että sairastelu alkaa vihdoin olla ohi, sillä enää vaivaa vain tämä jälkiyskä ja vuotava nenä. En kuitenkaan ole uskaltautunut vielä salille, mutta torstaina olisi yksi hauska treenitapahtuma, josta ainakin sitten pääsen kirjoittelemaan. Peukut pystyssä, että pian pääsen takaisin salille hikoilemaan! Olen suunnitellut uutta ohjelmaa ja miettinyt paljon postausaiheita, joten parantumisen jälkeen voitte odottaa treenipostausteni tukkivan feedinne! 😀

Näin pitkän sairastelun jälkeen kannattaa varmasti aloittaa rauhallisesti, sillä en halua ottaa enää riskejä, että tämä kierre jatkuu. Ajattelin aloittaa ihan kevyellä aerobisella ja rentouttavalla infrapunasaunalla sen jälkeen, sillä infrapunasauna helpottaa flunssan oireita ja edistää paranemista. Toisella kerralla voisin ottaa aerobisen jälkeen mukaan kokonaisvaltaisen suht kevyen lihaskunnon ja keskittyä taas tavallista enemmän jälkihuoltoon. Kolmannelle salipäivälle suunnittelin jalkapäivää ja siitä mennään sitten fiiliksen mukaan kohti rutiineja. Treeni tuntuu varmasti taas ihan uudella tavalla ja voi olla hankala päästä vauhtiin, mutta kyllä se siitä! Onneksi mulla on kaapissa vielä jonkin verran vihreää teetä ja piristävää energialisää treenejä ajatellen.

Täydellistä parantumista odotellessa luotan nyt kuitenkin yksinkertaisuuteen, rauhallisuuteen ja perinteisiin liikkeeisiin! En ole ikinä ennen ollut näin kauan flunssassa, joten en osannut kuvitella kuinka paljon se syö kuntoa. Tosi hassua, kuulostaa kuin olisin parantumassa jostain kauheasta vammasta! 😀 Tämä on ollut mulle kyllä oikea sairastelun vuosi, mutta toivottavasti vuosi 2015 menee sitten vuorostaan erityisen terveellä linjalla. Lupaan, että tämä oli nyt viimeinen valivaliselittely-postaus, huomenna/ylihuomenna palaan kunnollisen treeniin liittyvän postauksen kanssa! Halusin vain kertoa, mikä on tilanne, jotta nyt voi jatkaa ”tyhjältä pöydältä”.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä