Mitä ostaisin vauvalle lahjaksi?

Koska aihe on ollut taas viime aikoina ajankohtainen paitsi itselleni, mutta varmasti myös useille lukijoilleni, päätin koota omaan postaukseen ideoitani vastasyntyneelle ostettaviin lahjoihin! Me ollaan Topiaksen kanssa ostettu kummilapsille kyllä ne perinteiset kummilahjat, mutta yleensä tykkään antaa jotain vähän modernimpaa ja erilaista! Näitä voi tietenkin antaa myös vaikka joululahjaksi ja osa lahjoista sopii myös vanhemmille lapsille loistavasti!

Vauvapeitot ovat mielestäni aina ihana lahja. Se on oikeasti käytännöllinen vuodenajasta riippumatta (talvella lisälämmikkeeksi, syksyllä vaunuissa haalarin sijaisena, kesällä mukana päälle heitettäväksi, jos viilenee) ja se säilyy myöhemmin vaikka unikaverina. Elodie Detailsin peitot ovat supersöpöjä ja suosittuja, niiden hintaluokka on noin 30-40 euroa, oma lempparini maksaa 34,90. Aivan ihania vauvapeittoja löytyy mm. myös Lindexiltä 16,95 eurolla ja H&M:lta vaikka 7,99 eurolla tai 19,99 eurolla.

Käytännöllinen lahja arvokkaampaa panostusta etsivälle on itkuhälytin. Hanki vaikka Nabbyn älypuhelimeen yhdistettävä itkuhälytin 159 eurolla, Padwicon itkuhälytin 149 eurolla tai Philipsin energiaa säästävä itkuhälytin 159 eurolla.

Sophie the giraffe on tällä hetkellä kovassa huudossa ja ihastuttavalta ranskalaismerkiltä löytyy kaikkea ihanaa moneen lähtöön. Ilahduta vastasyntynyttä omalla 22,90 euron Sophie -lelulla, joka on valmistettu luonnonkumista, tai vaikka hampaiden kutinaa helpottavalla 15,90 euron purulelulla. Voit ostaa vastasyntyneelle myös hellävaraisia hoitotuotteita Sophien sarjasta, kuten kylpyvaahtoa 11,90€ tai suojavoidetta 14,90€.

Takuuvarmasti sydäntä lämmittävä lahja, joka pitää myös vauvan lämpimänä, on lampaantalja. Lampaantalja lämmittää ihanasti vaunuissa koko vaunuiluajan ja sen jälkeen sitä voi käyttää vaikka lastenhuoneen sisustuksessa. Muunmuassa Hobby Hallilta löytyy aito lampaantalja 49,90 eurolla. Keinotekoisen lampaantaljan saa vaikka Ikeasta 14,99 eurolla.

792346_01

Pentikin pehmolelut ovat aina ihania ja suloisen Pentikin pehmopupun saa 14 eurolla. Pupun kaveriksi voi ostaa vaikka käytännöllisistä käytännöllisintä käyttötavaraa; vaippoja. Ne ilahduttavat aina, sillä niihin uppoaa yllättävän paljon rahaa kun joudut koko ajan ostamaan niitä itse. Jos ostat vaippoja vastasyntyneelle, kannattaa ehkä ostaa kokoa kolme, tai minimissään kaksi. Ykköset jäävät nopeasti pieneksi ja joillekkin vauvoille eivät kakkosetkaan mene kuin hetken. Kolmonen on aika turvallinen koko ja sopii sitten hetken kuluttua, vaikka olisikin nyt vielä iso!

Lasten muumiastiat ovat monelle vanhemmalle jee-elämys. Ne ovat oikeasti käytännöllisiä, koska meillä ainakin ruoka maistuu paremmin, kun saa itse valita, minkä muumihahmon päältä tahtoo syödä. Muumilusikat ovat myös aivan parhaita niin kuvioinnin kuin muotoilun puolesta! Arabian muumi-lastenastiaston saa 46,60 eurolla, lautasen 22,40 eurolla, mukin 18,80 eurolla ja maailman parhaan puurokulhon 24,50 eurolla. Hackmanin muumilusikan saa 10,50 eurolla ja aterinsetin 34,50 eurolla.

Milestone Baby Cards on myös loistava lahjaidea vastasyntyneelle. 19,80€ maksavissa korteissa lukee kaikkia vauvan tärkeitä ”mailipylväitä” (miten hitossa milestone suomennetaan:D) ja aina sopivan kortin kanssa otetaan vauvasta kuva vaikka ihan vain puhelimella. Näin saat talteen kaikki vauvan tärkeät päivämäärät, eikä tarvitse kirjoittaa niitä ylös! Milestone Baby Cardsejen kanssa otettuja kuvia on myös hauska jakaa Instagramissa tai Facebookissa. Niiden avulla saa helposti pidettyä ystävät ja tutut perillä vauvan kuulumisista.

Oliko jollekin apua näistä lahjavinkeistä? Ovatko nämä lahjoja, joista itse ilahtuisitte? Tykkäisittekö tällaisista postauksista myös muihin lahjatarpeisiin?

Postaus sisältää myös affliate -linkkejä

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Ihan kiva postaus mutta tässä oli vähän markkinoinnin makua 🙁

Avatar

Milestone on virstanpylväs suomeksi. 🙂

Emilia Huttunen

Niinpä onkin, kiitos! 😀

Avatar

Suomenkielessä käytetään edelleen sanaa virstanpylväs, vaikka sen ehkä kuvitteleekin vanhahtavaksi. Merkitys on kuitenin täsmälleen se, mitä käännökseltä kaipaat.

Avatar

Kivoilta vaikutti kaikki lahjat!
Teetimme kummipojallemme kastelahjaksi tilkkupeiton paikallisella tilkkutaiteilijalla. Lahja oli ihana ja uniikki, juuri heidän pienelleen suunniteltu. Teetin A-murulle samalla tilkkutaiteilijalla peiton, kun hän syntyi.

Avatar

tulipa hyvään saumaan tää postaus! Olinki jo vähä paniikissa että keksinkö kummitytölle mitään lahjaa t. kokematon kummi 😀

Avatar

Ikealta saa aidon lampaantaljan nykyään hintaan 19,99! 🙂

Avatar

Nabby on niin loistava! Sain se kesällä blogin kautta testiin ja oon ollu niin tyytyväinen. VIelä kun se latais itse itsensä, kun mä en koskaan muista. 😀

Avatar

Olipa hyviä vinkkejä, vaikkei itelle ajankohtainen olekaan 😀

Avatar

Ihania! <3 Minkälaisia ne teidän "perinteiset kummilahjat" on olleet? Nimim. kummitytön ristiäiset kuukauden päästä… 🙂

Avatar

Kiva idea esitellä lahjavinkkejä! En kuitenkaan suosittele vaippojen ostoa lahjaksi, koska kaikille vauvoille ei sovi kaikki vaippamerkit ja koska kaikki eivät edes käytä kertakäyttöisiä vaippoja. Itse olen lähinnä ärsyyntynyt vaippalahjoista.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä