Crossfit with Reebok

Tahtoo huutaa halleluja! Flunssa on vihdoin poissa! Yhdet treenitkin on nyt alla ja hyvältä vaikuttaa. Toki kunto on aika nollissa ja hengityskapasiteetti ei ole ihan entisellää, mutta eiköhän tämä aika pian tästä palaudu. Tällä hetkellä eniten ärsyttää painonnousu ja turvotus, en mahdu enää mihinkään vaatteisiin ja olen aika pyöreässä kunnossa, flunssakiloja kerääntyi tämän parin kuukauden aikana noin viisi. Joten nyt ajattelin ottaa alkuun pienen kehonpuhdistuskuurin ja jatkaa sitten tavallista vähähiilarisemmalla ja kevyemmällä ruokavaliolla siihen asti, että saan nämä ylimääräiset kilot pois.

Reebok CrossFit - Gym Rules

Viime viikon torstaina kävin CrossFit Central Helsingissä Reebokin treeniaamussa kivan porukan kanssa. Löydettiin Iinan kanssa perille helposti ja jännityksestä huolimatta suoriuduttiin tosi hienosti! En olisi ikinä uskonut kokeilevani, saati sitten tykkääväni crossfitistä, mutta se oli aivan huikeeta! Mahtava treeni, mahtava fiilis. Pelkäsin etukäteen, että se on liian vaikeaa, enkä pysy mukana, mutta mikään ei ollut hankalaa, vaan kaikki liikkeet olivat tarpeeksi simppeleitä, jotta ne osasi tehdä oikein ja niistä sai täyden hyödyn irti. Se porukka ja pieni kilpailuhenki laittoi kivasti vipinää kinttuihin ja syke pysyi ylhäällä. Toki meillä repertuaariin kuului ihan basic -juttuja, mutta niidenkin perusteella tykästyin lajiin kyllä kovasti ja haluan ehdottomasti kokeilla uudestaan! Katsoin jo, että Turusta löytyy sali Raunistulasta, johon on kyllä vähän matkaa, mutta muutaman kerran kuussa tai jopa kerran viikossa käyminen ei olisi yhtään mahdotonta! En ehkä uskalla vielä mennä ihan yksin, joten ajattelin kysellä kaveripiiristä, jos joku innostuisi lähtemään mukaan. Se ryhmähenki ja pieni kilpailu toi kyllä boostia aivan odottamattomalla tavalla, suosittelen lämpimästi kokeilemaan! Edelleen tuntuu lihaksissa kunnolla.

Reebok Crossfit - Ryhmäkuva loppu

Reebok Crossfit - Emilia työntö

 

Reebok Crossfit - Aamiainen

Crossfit lajina kuulosti ja tuntui todella mielenkiintoiselta ja tahtoisin oppia siitä paljon lisää. Tämä uusien lajien löytäminen on ihan mahtavaa, treeni-innostus lähtee aina ihan uudella mallilla käyntiin! Löytyykö sieltä crossfit-osaajia? Mitä neuvoja antaisitte lajista kiinnostuneille? Suuri kiitos vielä CrossFit Central Helsingille ja Reebokille hauskasta aamusta!

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Tuolla Turun Reebokin salilla oli vielä ainakin keväällä lauantai aamutunti ilmainen, johon sai mennä kokeilemaan ensimmäistä kertaa! Suosittelen tuota Turun salia! 🙂

Avatar

Useimmilla saleilla vaaditaan On-Rampin käynti, ennekun saa alkaa sielä käymään eli n. kuukauden mittanen alkeiskurssi. 🙂 Mutta kivaahan tuo on kun mikä!

Avatar

Moikka! Oon alottamassa salilla käynnin ekaa kertaa elämässäni eikä mulla oo varaa palkata pt. Niin aattelin kysyä sulta että voisitko tehdä postauksen jossa esittelisit sun saliohjelman jolla aloitit alun perin sun ”laihdutuksen” ja millanen sun saliohjelma on nykyään? Tää helpottais oikeesti mua tosi paljon kun oon tässä tehnyt vähän vertailuja ja yrittänyt suunnitella ihan keltanokkana itelleni ensimmäistä saliohjelmaa jolla ois hyvä alottaa… 🙂

Avatar

Moikka!
PT:n vinkkinä antaisin salilla aloitusliikkeiksi ihan perusliikkeitä, jokaista lihasryhmää kohden yhden perusliikkeen, jotta lihastasapaino lihasryhmien välillä säilyy. Yksinkertaisia ja hyviä liikkeitä on jatkossa helppo lähteä halutessasi varioimaan ja kehittämään! Turvallisuus ja tekniikka ennenkaikkea! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä