Mitä mitä mitä

Tänään on ollut tosi huikea päivä! Lähdin aamulla aikaisin Hennin kanssa hyökkäyssuunnitelman kera palautusalennuksiin ja tulin kotiin vasta iltapäivällä. Sitten askartelin Avalla ensimmäisen esiintymisasun tanssiin ja vein hänet tanssitunnille ja nyt tästä ei tule yhtään mitään voi hemmetti 😀 luin nimittäin äsken vauva.fi:n bloggaajaparodia -ketjua ja nyt kaikki kirjoittamani kuulostaa vain ja ainoastaan typerältä, koska näen sen päässäni vain parodiana! Mä en harrasta tätä vauvalle linkittelyä, mutta pakko myöntää, että nyt siellä on oikeasti tosi hauska ketju ja tunnistin itseni paristakin kohtaa. Joten tässä teille linkki, kannattaa lukea, jos seuraatte blogeja! Ihanaa, että siellä on saatu aikaan oikeasti hauska ja mielenkiintoinen ketju. Kirjoitustaitoiset vaan sinne osallistumaan 😀 Muakin jaksoi naurattaa, vaikka oonkin taas nukkunut niin huonosti, vaikka koliikki onkin jo ohi ja koko syksyn jatkuneet flunssatkin alkaa helpottaa.

Yritän nyt kuitenkin saada edes jotain kirjoitettua siitä huolimatta, että olo tuntuu oikeasti nyt tosi tyhmältä, kun luin tuota ketjua niin pitkään. Mulle kävi eilen vähän nolosti ja ilta päättyi ambulanssimiesten kainaloon. Meillä oli kotona hämähäkki ja olin yksin kotona, sain paniikkikohtauksen, enkä saanut ketään meille heti, joten se kohtaus vaan jatkui ja jatkui ja paheni koko ajan. Sain onneksi Hennin kiinni ja hän lähti äkkiä ajamaan meille, mutta olin ehtinyt jo päätyä niin pahaan jamaan, ettei hänkään saanut enää mua mitenkään rauhoittumaan. Pyörryin kuulemma lopulta Hennin syliin ja hän soitti ambulanssin ja ensihoitajat saivat aika pitkällisen yrityksen jälkeen lopulta kohtauksen loppumaan. En oikein muista sitä kohtausta kunnolla, mutta sen jälkeen nolotti ja paljon! Paniikkikohtaukset on niin outoja, ensin tuntuu, että olet ihan kuolemaisillasi ja kun se kohtaus vihdoin menee ohi, olo on taas ihan normaali. Mitä nyt kauhea päänsärky siitä yleensä tulee. Mulla on vieläkin särkenyt pää ja kurkku on tosi kipeä, mutta se on ihan normaalia kun se kohtaus kuitenkin kesti yli tunnin ja hyperventiloin niin pahasti. Onneksi ensihoitajat oli tosi mukavia ja sympaattisia, mulle tuli nimittäin tosi tyhmä olo siitä, että jouduttiin tämän takia vaivaamaan heitä, mutta minkäs sille voi. Kävi vaan nyt huono tuuri kun satuin olemaan yksin kotona. Onneksi mulla on niin ihania ystäviä, kiitos Henni! <3

Mulla on tosiaan edelleen siellä Seesamissa pöytä, mutta en sitten eilen enää päässyt sinne ja tänään ei ollut autoa eikä aikaa, huomenna olen taas Helsingissä. Lauantaina se onkin kiinni, mutta sunnuntaina sitten! Eli sunnuntai ja tiistai on vielä aikaa shoppailla meidn pöydässä. Vien sinne sunnuntaina myös muutaman oman takin. Tai ehkä laitan Topiaksen viemään huomenna. Nyt on ihan sekava ja pönttö olo, ei tästä tule mitään! Uusi yritys huomenna uusilla silmillä, huomenna pysyn kaukana parodiaketjusta ainakin siihen asti, että saan postattua! 😀

Kommentit

12 kommenttia
Emilia Huttunen

Höh 🙁

Avatar

Hahaha huippuja :’D huonolla huumorintajulla höystättynä naurahdin eniten ”paita (saatu), housut (saatu), pipo (saatu), kengät (skopunkten)”

Emilia Huttunen

Se oli kieltämättä aika osuva ja oon itekin miettinyt joskus samaa….. XDD

Avatar

Huoh piti mennä ajoissa nukkumaan mut nyt jäin lukemaan tota ketjua. 😀

Mä jouduin tossa kesällä soittamaan kans ambulanssin mun poikaystävälle joka sai tosi pahan paniikkikohtauksen. Ei ne ensihoitajatkaan saanu sitä loppumaan ni päädyttiin sairaalaan. Yks elämäni pelottavimmista kokemuksista 🙁 poikaystävä sai vielä kauheesti niitä apneakohtauksia eli lakkas hengittämästä pariks minuutiks ja menetti tajunsa. Hoitajat yritti huutaa sitä hereillä samalla ku ite pillitin vieressä et mitä tapahtuu. Huhhu. Tuli kyllä silti sellanen fiilis et onkohan ne hoitajat ihan että huoh minkä takia jouduttiin tulla!

Emilia Huttunen

Haha se oli aikamoinen! 😀

Tosi kurjaa, noi kohtaukset on kyllä hirveitä 🙁 ja mulla oli ihan sama fiilis!

Avatar

Ahahah, tunnistin monia ja nauroin ääneen, jotkut kyllä ihan loistavia 😀

Ja voi ei, kuulostaapa ikävältä toi paniikkikohtaus, kun menee noin pahaksi :/ Yhdellä tuttavallani meni myös erään kerran paniikkikohtaus niin pahaksi, että jouduttiin soittamaan ambulanssi ja se oli kyllä ikävää katseltavaa. Itselläni ollut joskus muutama lievä paniikkikohtaus ja nekin on jo niin kovin epämiellyttäviä, että voin vaan kuvitella miltä susta tuntuu, eli tietenkään siinä ei ole mitään hävettävää soittaa apua, jos on avun tarpeessa:) Onneksi sulla oli ystäväkin rientämässä apuun:)

Emilia Huttunen

Siellä oli kyllä monta aivan loistavaa! 😀 Ja niinpä, onneksi on ystävät! <3

Avatar

voi eikä hämppis minkä teki!! 😀

Emilia Huttunen

Jep 😀

Avatar

Haha, voi sua ihana! Tosiaan voi hämppis minkä teki! Pelkäätkö vain hämiksiä noin paljon vai kaikkia ötököitä? Voi sua! <3

Mä oon kans pari kertaa elämässäni saanut paniikkikohtauksen ja tiiän, et ne on tosi perseestä! Ja miten todelliselta ne pelot ja kuvitelmat sillä hetkellä tuntuu, se on ihan pimeetä! Toivottavasti voit jo paremmin. <3

Emilia Huttunen

Pelkään kaikkia, mutta hämikset on pahimpia!

Avatar

Höh, se vauvan ketju on jo poistettu 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä