Nutrilettilla solakaksi + arvonta

Rakastan treenaamista ja itsestäni huolehtimista, mutta niin paljon kun tahtoisinkin syödä, juoda ja hengittää hyvinvointia, minullakin on rajoitukseni. Minun rajoitukseni on äitiys. Äitiys on stressaavaa kaikesta huolehtimisen, lasten asioiden hoitamisen ja kasvattamisen kanssa. Äitiys on kiireistä päiväkodin, töiden, lastenhoidon, harrastusten ja sosiaalisen elämän sovittamisen kanssa. Lisäksi omalla kohdallani äitiys on erityisen väsyttävää, sillä kuopuksellamme oli lähes vuoden kestänyt koliikki ja edelleenkään nukkuminen ei kuulu hänen lempiharrastuksiinsa. Ymmärrettävästi siis treenaaminen ja terveellinen ruoka on usein viimeinen asia mielessäni, kun tahtoisi vain käpertyä sänkyyn ja mussuttaa suklaata, jotta jaksaa taas seuraavana päivänä nousta muutaman tunnin yöunien jälkeen.

Äitiys tekeekin laihduttamisesta ja kunnon ylläpitämisestä normaalia vaikeampaa, mutta onneksi elämme aikakaudella, jolloin lähes joka ongelmaan löytyy helpompia ratkaisuja. Nutrilett on sarja tuotteita heille, jotka haluavat pudottaa painoa, oli se sitten vain pari kiloa tai kymmeniä kiloja, ja heille, jotka vain tahtovat ylläpitää ihannepainoaan mahdollisesti hektisen arjen keskellä. Nutrilettin tuotevalikoimaan kuuluu ateriankorvauspatukoita, keittoja, shakeja ja smoothieita, sekä proteiinituotteita, jotka sopivat loistavasti vaikka salikassiin mukaan ja treenin jälkeen nautittavaksi. Ja jos nyt heräsi yhtään kiinnostusta, kannattaa ehdottomasti lukea loppuun asti ja osallistua tuotearvontaan!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

DSC_0012

Nutrilett on yli 20 kliinisen tutkimuksen mukaan tutkitusti tehokas ja tutkituin painonhallintavalmiste Suomessa ja Pohjoismaissa. Nutrilettin painonpudotusmenetelmä pohjautuu VLCD (very low calorie diet) -menetelmään ja Nutrilettin tuotteilla voi toteuttaa eri tyylisiä dieettejä sen mukaan, mikä sopii parhaiten omaan elämäntilanteeseen. Itse ajattelin ensin täysnutrata, mutta koska jäin koukkuun ateriankorvauspatukoihin, tyydyin sittenkin osanutraukseen. Tähän kohtaan ehkä kannattaisi ottaa vähän sanastoa, sillä moni varmasti pyörittelee nyt päätään ihmetellen, mistä oikein puhun.

Nutraaminen yleisesti tarkoittaa laihduttamista Nutrilett -tuotteiden avulla, mutta kuten sanoin, siihen on monia keinoja. Painonpudottajille sopivin tapa on täysnutraus. Täysnutratessa kaikki päivän ateriat korvataan Nutrilett VLCD -tuotteilla, eli pirtelöillä tai keitoilla. Näiden lisäksi voi nauttia oman maun mukaan vähäkalorisia kasviksia niin, että päivän kalorimäärä pysyy 800 alapuolella. Tätä halusin itse kokeilla ensin, koska minulla on tosiaan joulusta ja syksyn sairasteluista se kuutisen kiloa pudotettavana, jonka jälkeen voisin taas vain ylläpitää painoani, mutta jäin koukkuun ateriankorvauspatukoihin, jotka eivät siis ole VLCD -tuotteita. Patukat ovat vaan niin helppoja kuljettaa mukana laukussa tai vaikka rattaissa ja ne sopivat niin hyvin tämän hetkiseen paikasta toiseen juoksemiseeni, että jouduin lykkäämän täysnutrauksen kokeilua. Lisäksi löysin joukosta muutaman suosikin, joista en halua luopua, mutta niistä lisää pian.

DSC_0027

 

Toinen tapa nutrata on osanutraus. Silloin vain osa päivän aterioista korvataan Nutrilett-VLCD -tuotteilla tai Nutrilett -ateriankorvikkeilla. Tätä olen nyt kokeillut itse ja se toimii mielestäni loistavasti. Luonnollisestikaan tässä lyhyessä ajassa en vielä osaa sanoa tuloksista mitään, mutta luotan kyllä tulosten vielä näkyvän, koska Nutrilett on niin tutkitusti tehokas tuote. Jaksamisesta ja käytännöllisyydestä kuitenkin osaan kertoa! Saattaa tuntua oudolta, että yhdellä patukalla tai smoothiella korvataan kokonainen ateria, mutta kummasti Nutrilettin tuotteet vain oikeasti täyttävät. Ja mieti, onhan se nyt miljoona kertaa parempi syödä kiireessä ateriankorvauspatukka, kuin olla syömättä mitään, tai vaihtoehtoisesti turvautua suklaakätköön.

Ateriankorvauspatukat ovat ihanan makeita ja helpottavat loistavasti herkkuhampaan kolotusta, lemppareitani on varmaankin crunch bar ja milk chocolate and creamy caramel. Patukat ovat todellakin täyttäviä, sillä meillä on joka päivä keittiön tasolla Nutrilettin ateriankorvauspatukoiden kääreitä, joissa on jäljellä noin neljäsosa patukasta, koska en jaksa kaikkea kerralla. Patukka on niin tiivistä ja tuhtia tavaraa, jonka syöminen vaatii lisäksi kunnon pureskelua, että verrattuna suklaapatukkaan, sen syöminen todellakin tuntuu siltä kuin söisit ateriaa.

Nutrilett -smoothiet ovat kuitenkin kotona lempparituotteeni, mutta haluan juoda ne jääkaappikylminä, joten liikkeellä käytän aina sitten patukoita. Smoothiet ovatkin päässeet vakituiseksi aamupalakseni! Kiireisimpinä aamuina nappaan smoothien ja hulautan kurkusta alas ennen kuin laitan lapsilla aamiaista, mikä on aika saavutus, kun ennen en edes syönyt aamiaista. Jos minulla on enemmän aikaa, teen pakastemarjoista ja Nutrilettin smoothiesta sekoituksen, koska rakastan aivan jäisiä smoothieita. Nutrilett -smoothiet sopivat myös tähän loistavasti; pari kourallista marjoja, vähän chia-siemeniä ja Nutrilettin marjasmoothie joukkoon ja sauvasekoittimella muussiksi. Nam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kolmas nutraustapa on 5:2 tai 6:1 -nutraus. Eli viikon aikana 1 tai 2 päivää korvataan Nutrilett -pirtelöllä tai -keitolla. 5:2 dieetti oli viime vuoden aikana paljon otsikoissa ja vaikka en ole sitä itse kokeillut, luin siitä paljon mielenkiintoisia kokemuksia ja voisin kuvitella, että Nutrilettin tuotteet sopivat siihen täydellisesti. Ainakin sen perusteella, kuinka täyttäviksi olen ne itse kokenut vähäisestä kalorimäärästä huolimatta. Jos teistä joku on kokeillut 5:2 -nutrausta niin kuulisin siitä todella mielelläni kommenteissa!

Olen itse ihan hirveän makuherkkä, enkä ole ikinä pystynyt syömään esimerkiksi proteiinipatukoita. Myslipatukoistakin opin pitämään vasta kauhean vääntämisen kautta. Nutrilettin tuotteet ovat kuitenkin mielestäni niin luonnollisen makuisia kuin vain laihdutustuotteet voivat olla ja niitä syö oikeasti mielellään. Tulee mieleen jopa sellainen keissi, kun meillä teki ystäväni kanssa mieli jotain makeaa kylkeen, kun vietimme iltaa ja joimme kuplivaa, joten ostimme Nutrilett ateriankorvauspatukat ja mutustimme niitä siinä samalla. Smoothiet ovat ihanan maistuvia ja raikkaita ja suklaa-shake on herkullisen makea. Jopa Topias tykästyi näihin ja koki smoothiet täyttäväksi. En pidä itse kahvin mausta, joten luovutin moccachino -juoman Topiakselle ja maistui kuulemma hyvältä. ”Maistuu kahvilta”, sanoi tämä monien sanojen mies ja jaksoi hyvin iltapalaan asti moccachinon voimin.

DSC_0039

nutrilett

Miksi suosittelisin Nutrausta? No, kuten sanoin, se on tutkitusti tehokas keino pudottaa ja hallita painoa, noudatat vain ohjeita ja nautit tuloksista. Tuotteiden käyttäminen on lisäksi todella helppoa ja ne sopivat loistavasti etenkin kiireiseen elämäntyyliin. Ne myös maistuvat hyvältä ja niissä on laaja valikoima, joten varmasti löytyy jokaisen makuun jotain. Nutrilettin tuotteita voi ostaa yksittäin tai pakkauksissa, joten ne ovat senkin puolesta monipuolisia ja käytännöllisiä. Nutrilett -tuotteet pitävät myös hyvin kylläisenä, joten nälkäiselle laihduttajalle (minäminäminä) ne sopivat erityisen hyvin. Ne myös sisältävät kaikki tarpeelliset vitamiinit ja ravintoaineet, joten sinun ei tarvise huolehtia niiden saannista. Ylipäätänsä Nutrilett on mielestäni loistava vaihtoehto helpompaan laihdutukseen ja on hienoa, että markkinoilta löytyy tällaisia vaihtoehtoja! Aion ehdottomasti jatkaa Nutrilettin tuotteiden käyttöä ja usko niihin on suuri!

Nyt yksi teistä saa loistavan mahiksen Nutrauksen kokeiluun, sillä saan arpoa teille seuraavien kuvien mukaisen tuotepaketin, joka on mielestäni täydellinen kick start painonhallintaan! Tuotepaketin arvo on noin 60 euroa ja voit osallistua arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, mikä nutraustyyli sopisi parhaiten sinulle! Muista laittaa myös sähköpostiosoitteesi mukaan. Osallistumisaikaa on 31.1.2015 asti. Jos arpaonni ei tällä kertaa suosi niin kannattaa ehdottomasti tutustua muutenkin Nutrilettin sivuilla tuotteisiin. Lisäksi nyt Nutrilettilla on mahtava kampanja, jossa 28.2. asti kolme Nutrilett -tuotetta ostaneet asiakkaat saavat kaupan päälle Yoogaia -tunnit. Käy täällä tutustumassa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yhteistyössä Nutrilett

 

Kommentit

402 kommenttia
Avatar

Taisin myöhästyä arvonnasta? Mutta minun pitää sanoa, että nutrilet tuotteet ovat olleet minulle suuri apu. Kaiken normaalin ja perusruuan lisäksi syön nutrilettejä ja ne ovat saaneet hienosti painoani nostamaan pikku hiljaa. Nutriletit ovat vaan välillä aivan kamalan hintaisia. (Tietenkin mistä tilaa) ostatko itse ne yleensä kaupasta vai tilaatko netistä? Ihanaa talven jatkoa sinulle! 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana tässä arvonnassa ! 🙂 pitkään halunnu kokeilla nuita niin josko nyt sain mahdollisuuden ! 🙂

Avatar

Mukana 😉 Osanutraus olisi minulle sopivin tapa 🙂

Avatar

Jeii mahtava arvonta! 🙂 Mulle sopisi varmaan parhaiten 5:2 tyylinen nutraus, että aina liikunnasta vapaina päivinä nutraisin.

Avatar

Minulle sopisi täysnutraus; olen jo pidempään kamppaillut painoni kanssa, ja olen kuullut niin paljon hyvää nutrauksesta että se olisi seuraavana kokeilulistalla. Olen myös sitä ”kaikki tai ei mitään” -tyyppiä; joko nutraaan ihan täysillä kokonaan tai en ollenkaan, selkärankani katkeaa täysin jos laihduta/nutraan vain osittain.

Toivottavasti arpaonni suosii minua tällä kertaa, en ole koskaan voittanut tälläisissä arvonnoissa mitään 🙂

Avatar

Täysnutraus olisi minulle sopivin, pudotettavaa on aika reilusti , alkuun on jo päästy mut tästä sais täys sykäyksen hommaan kaiken tän muun mukana mitä on tulossa

Avatar

Nutrauksesta ehkä mulle sopivin olis 6:1 (:

Avatar

Täysnutrauksella lähtisin liikenteeseen.

Avatar

Minulle sopisi varmaan tuo osanutraus,tai että muutama päivä viikosta korvataan tuotteilla. :)Aikamoinen herkuttelija löytyy täältäkin ja ateriat korvautuu suklaapatukoilla, painosta saisi tippua pari kiloa pois mutta juuri kiireessä huomaan mussuttavani aina jotain. Ja sen jälkeen huono omatunto 🙁

Avatar

Osallistun arvontaan 🙂
Minulle paras nutrausdietti olisi varmaankin tuo 5:2, koska pudotettavaa ei ole kovin paljoa ja hektisiä reissupäiviä työn puolesta on 1-3 viikossa, jolloin varmaankin sitten tulisi pidettyä nuo nutrauspäivät helppouden vuoksi!

Avatar

osanutraus ! 🙂

Avatar

Täysnutraus näin aluksi 🙂 Tulis tarpeeseen kun 13kg on pudotettavaa…

Avatar

Täällä parhain olisi osanutraus, poika 10 kuukautta ja raskaudenaikaista painoa hieman vielä jäljellä (4kg). Oon miettinyt tuota Nutrilet-kuuria ihan täysnutrauksena mut ajatellut et ne on ihan hirveän pahoja, joten kiva kuulla ettei maistu ihan pahvilta 😀

Avatar

Ehdottomasti lähtisin kokeilemaan täysinutrausta, mutta parin viikon jälkeen siirtyisin osanutraukseen. Täytyykin kokeilla Nutrilettin tuotteita, sen verran kiinnostava postaus! 🙂

[email protected]

Avatar

Itselleni paras tapa olisi varmaan tuo 5:2. Tai no, itseasiassa minulle ja miehelleni. Aloitimme yhdessä elämäntaparemontin ja tuo parempi puolisko alkaa jo turhautua, kun ei mitään näkyviä muutoksia ole vielä syntynyt. Tässäpä olisikin siis meille molemmille hyvä keino nopeuttaa painonpudotusta ja saisi varmaan tuolle miehellekin vähän lisämotivaatiota 🙂

Avatar

En ole koskaan kokeillut nutrilet tuotteita, mutta olen aina ollut kiinnostunut niiden oikeasta vaikutuksesta. Minulle parhaiten sopisi varmaankin osanutraus, sillä en voisi kaikkia ruokia korvata pelkästään valmistuotteilla ja tässä tapauksessa nutrlet ateriakorvikkeilla. Olisin äärimmäisen kiitollinen jos arpaonni osuisi minuun. Olen alkanut viime vuoden loppupuolella liikkumaan ja samalla pudottamaan painoa, sekä kiinteytymään. Tämä paketti vain parantaisi edistymistäni tässä tavoitteessa!

Avatar

Mulle sopisi varmaan parhaiten nuo patukat mutta haluaisin kyllä kokeilla myös esim. Smoothieita! Olen maistanut niistä yhtä caramel-makuista ja se ainakin ylitti odotukset makunsa perusteella ja kylläisyyden tunteella.
[email protected]

Avatar

Olen nelisen vuotta tehnyt töitä painonhallinan kanssa ja joskus tuntuu todella raskaalta yrittää oman ja 2 lapsen harrastusten lomassa syödä tai edes muistaa syödä. Olen saanut painoa hilattua alas ja haluaisin kokeilla miten näillä tuottteilla saisin pidettyä painon hallussa ja jopa vielä vähän tiputtaa sitä. Ehdottomasti kokeilen tuota 5:2 Nutrilet tuotteilla myös joskus.

-L

Avatar

Mukana arvonnassa. 6:1 nutraus kuulostaa mun jutulta! 🙂

Avatar

Minulle sopisi luultavasti parhaiten joko 6:1 tai 5:2 -nutraustapa! 🙂
[email protected]

Avatar

Mukana arvonnassa. Ja itselle sopisi varmaan täys nutraus tai osa. Hmm saa nähä jos arpaonni osuu tänne 🙂

Avatar

ehdottomasti mukana! Aluksi varmaan kokeilisin 6:1 nutrausta, viime syyskuusta tähän päivään asti olen pudottanut 10kg lenkillä 1-2 kertaa viikossa ja syönyt vain salaatteja kanan kanssa 🙂 vielä täytyisi viitisen kiloa pudottaa ja kiinteyttää niin oon kesäkunnossa ja ehkäpä kehtaan laittaa sortsit jalkaan 😀 ja mahtuisin myös häämekkooni 😉

Avatar

Itselleni varmaan paras olisi osanutraus. Opiskelijana nämä olisivat loistavia välipaloja pitkinä päivinä tai kiireaamujen pelastus, mutta kovana treenaajana en kuitenkaan perusruoasta kokonaan luovu 😉

Avatar

Olen jo kuukauden ajan korvannut osan ateroista juurikin Nutrilett-tuotteilla ja nuo smoothiet todellakin on täyttäviä. Varmaan tämän palkinnon voitettuani laittaisin itseni likoon ja kokeilisin täysnutrausta. Minulla on myös kaksi lasta (tyttö 11/11 ja poika 08/13), joten verensokerin täytyy pysyä tasaisena, jotta äiti säilyy koko päivän toimintakykysenä. 🙂

Avatar

Näin lasten kanssa kotona ollessa täysnutraus vois onnistua, mutta kyllä mä ehkä silti kallistun osanutraukseen. Ehkä oppisin syömään säännöllisesti, nyt se on ollut hieman hakusessa, kun ei välillä vaan jaksa väsätä pientä välipalaa itselle

Avatar

Yks turkulainen mukana kisassa! Raskaus toi silloiseen siroon vartalooni +21 kiloa ja edelleen taistelen osan pois saamiseksi. Vauhdikas taapero ja työssäkäynti eivät paljon mahdollista laihdutusurakkaa, sillä oma aika on kortilla!! Lisäksi kilojen hävittäminen on sitä hankalampaa mitä vanhemmaksi tulee. Kesällä tulee pyöreät täyteen ja haluaisin olla hehkeä nelikymppinen! 🙂

Avatar

Unohtui vastata, että osanutraus sopisi mulle, koska töissä saan talon puolesta lounaan.

Avatar

Minulle paras nutrauksen muoto olisi varmaan osanutraus tässä elämäntilanteessa. Olen puolivuotiaan pojan äiti ja nyt muutaman kuukauden ajan tehnyt varovaista paluuta liikunnan pariin raskauden jäljiltä. Raskauspainoa ei ole jäljellä enää kuin pari kiloa, mutta sen lisäksi olisi noin 15 kiloa pudotettavaa. Imetyksen vuoksi en voi aloittaa mitään kovin radikaalia dieettiä, mutta kiireisenä äitinä huomaan usein skippaavani aterioita kokonaan tai korvaavani ne karkilla. Nutrilet patukat ja smoothiet toimisivat varmasti paremmin ateriankorvikkeina. Eipähän tulisi sitten iltaisin vedettyä ruokaa ja herkkuja kaksinkäsin 😀

Avatar

5:2 tai 6:1 olisi minulle ehkä paras. Mietin myös että osanutraus voisi olla mun juttu

Avatar

Ehdottomasti mukana! Mulle sopisi varmasti osanutraus 🙂 Olenkin jo pudottanut 4 kiloa tammikuussa, ja huomasin kanssa noi ateriankorvauspatukat tosi käteväksi kiireessä! Mun ehdoton lemppari on Premium dark chocolate, kannattaa maistaa 🙂 Ennen sen maistamista tykkäsin tosta caramelista, mutta muita en oo enää syöny ku ton tumman suklaan löysin 😀

Avatar

Täysnutraus alkuun 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Minulle sopisi parhaiten osanutraus. Esim. Smoothie olisi nopea ja helppo juoda aamupalaksi välillä.:)

Avatar

Mulle sopisi parhaiten osanutraus. Koulussa on kiva syödä kouluruokaa mutta osan aterioista voisin ehdottomasti korvata pirtelöillä tai patukoilla. En ole koskaan maistanut Nutriletin tuotteita, mutta nyt alko niin tekemään mieli kun niitä niin kehuit!☺️

Avatar

Arvontaan mukaan tahtoo hän! 🙂 Varmastikin osanutraus olisi kohdallani toimiva ratkaisu, sillä en suostu vaihtamaan perusruokaa kokonaan johonkin jonkun toisen valmistamaan patukkaan/pirtelöön/keittoon/mihin tahansa, mutta toisinaan kun on kova nälkä ja tarvitsisi nopeasti jotain syötävää, niin olisihan se kiva jos ei tarvitsisi alkaa itse sitä väkertää 🙂

Avatar

5:2 tyyliinen nutraus sopisi varmasti itselleni parhaiten. Pitkät päivät yliopistolla tuovat oman haasteensa ruokavalioon ja hyvinvointiin, uskon että nutraaminen voisi tuoda hyvän loppusilauksen terveelliseen elämäntyyliin 🙂

Avatar

5:2 tai 6:1 -nutrausta kiinnostaisi kokeilla ehdottomasti! mukana siis 🙂

Avatar

Mukana ollaan ! Pitkään halunnut kokeilla mutta en oo raaskinu ostaa.

Avatar

Ite oon täysnutraamalla aikoinaan tiputtanu kymmenen kiloa ja tällä hetkellä toi 5:2 kiinnostaa aikas paljon 🙂

Avatar

Viime vuonna kun laihdutin, niin tykästyin juuri noihin smoothieihin! Nams. Nyt pitäisi taas saada laihdutus käyntiin.. tavalla tai toisella 😛 Osanutraus olis varmaan mun juttu!

Avatar

Minulle sopisi varmaankin parhaiten osanutraus, mutta eipä sitä koskaan tiedä 🙂 noi patukat vaikuttaa niin käteviltä ja hyviltä!

Avatar

mukana:) painoa pitäisi pudottaa koska ylipainoa on kertynyt liikaa. 5:2 kiinnostaisi 🙂

Avatar

Osallistun! Minulle sopisi 5:2 nutraus parhaiten 🙂

Avatar

Mukana! Ihan huippu arvonta:) Osanutraus sopisi varmaan parhaiten minulle. Ja nuo patukat on kyllä hyviä suklaan korvikkeita 🙂

Avatar

Minun on pitkään tehnyt mieli kokeilla 5:2 dieettiä, koska ystäväni pudotti sen avulla yli 10 kiloa 🙂
Itselläni olisi 20 kiloa pudotettavana, ja salikortti onkin hankinnassa. Siksi varmaan kokeilisin ensin tuota 5:2 nutrausta. Kuulostaa todella helpolta ja yksinkertaiselta, kun ei tarvitse laskeskella kaloreita vaan ne näkee suoraan noista Nutrilett-tuotteista! Olen ollut vähän arka kokeilemaan Nutrilett-tuotteita, mutta tämän postauksen jälkeen taidankin rohkeasti kokeilla! 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! 🙂 mä oon niin ’kaikki tai ei mitään’ tyyppiä, että täysnutraus ois mun juttu. 🙂

Avatar

Minulle sopii täysnutraus 🙂

Avatar

Osanutraus olisi täällä se juttu! Valmistuminen lähenee, joten se tietää pitkiä koulupäiviä, kokeita, opinnäytetyötä.. Koulupäivän jälkeen hoidettavana vielä lapset, joten usein jää se oma syöminen kokonaan tai vaihtuu naposteluksi kaikkea ei sallittua.. Joten tästä voisi löytyä se kiireen keskelle ja laihduttamiseen apu 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Osanutraus sopisi minulle parhaiten. Toivotaan että arpaonni suosii, saisi kilojen pudotus kaivattua lisäboostia! Kiva postaus näistä tuotteista. 🙂 Smoothie voisi toimia minullekin aamupalana..yleensä ei tule aamupalaa syötyä.

Avatar

Osanutraus voisi olla juttuni 🙂 arvonnassa mukana

Avatar

Osanutraus olisi minulle sopivin tapa! Tavoitteena on pudottaa 20 kiloa läskiä pois joten tämä olisi mahtava voittaa 🙂

Avatar

Haluaisin kokeilla 6:1 nutrausta! Tällä hetkellä menossa 10kg painonpudotus ja kuulostais aika hyvältä tollanen. 🙂

Avatar

Tällä hetkellä osanutraus sopisi minulle parhaiten:)

Avatar

Täysnutrausta haluaisin kokeilla, on tuota hukattavaa painoa kumminki reilusti ja jonkun verran nutrilet tuoteperheeseen olen tutustunut ja hyväksi todennut!

Avatar

Osanutraus tänne, kiiiiitos! Mulla on 4kk poika, ja täällä totutellaa vieläki unettomiin öihin, säännölliseen syömiseen imetyksen takia ja rytmittömään arkeen.

Avatar

Mukana 🙂 Mulle kävis varmasti 5:2 tai 6:1 ja ehkä kevään aikana täytyykin jompaa kumpaa kokeilla 🙂

Avatar

osanutraus! 🙂

Avatar

6:1 olis mulle sopivin varmasti, joten mukana!

Avatar

Minulle paras tapa aloittaa nutraus olisi varmaan korvata muutama ateria päivässä nutriletin tuotteilla! Ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Osanutraus olisi paras kotiäidin arjen keskellä luultavasti. Mukana myös 🙂

[email protected]

Avatar

Haluaisin kokeilla osanutrausta, koska sait tuotteet kuulostamaan niin uskomattoman hyviltä! 🙂

Avatar

Täysnutraus ainakin nyt aluksi olisi mulle hyvä, pudotettavaa kuitenkin on jonkin verran kertynyt 🙂

Avatar

Osanutraus olisi varmasti paras vaihtoehto, sillä olen lukiossa pitkiä päiviä niin uskon, että on helpompi syödä kouluruoka ja nutrata!:) Ja sempä takia nutrilet patukka eväänä olisi helppo ja saisi kilot pidettyä kurissa eikä tulisi suklaanhimoa!:D Mukana ehdottomasti!

Avatar

Osanutraus kuulostaa hyvältä 🙂

Avatar

Mukana!
Täys nutraus,pakko alkaa hallittemaa jo tätä ylipainoo ja nutrilet olis aika mahtava alotus tälle 🙂

Avatar

Mulle sopisi osanutraus, koska pudotettavaa ei ole, mutta kiireessä tulee joskus valittua huonoja vaihtoehtoja..

Avatar

Osaa tuotteista tullut jo testailtua, ihan huippuja esim. kiireisillä ruokatauoilla töissä! Itse lähtisin koittaan tota 6:1, arvonnassa täysillä mukana!! 🙂

Avatar

5:2 kuulostaisi parhaimmalta minulle 🙂 painoa mun ei tarvi pudottaa oikeestaan mutta haluaisin ylläpitää tätä painoa missä nyt olen.

Avatar

näin pienen lapsen äitinä minulle sopisi osanutraus. Siitä voisi olla oikeasti hyötyäkin, koska nyt kiireisen arjen keskellä helposti unohdan itse syödä päivällä, jolloin illat menevät napostellessa.

Avatar

Kokeilisin mielelläni osanutrausta 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa, 6:1 sopis varmaan mulle parhaiten 🙂

Avatar

mukana arvonnassa:) osanutrausta haluaisin kokeilla, se sopisi luultavasti parhaiten melko hektiseen elämäntyyliini:)

Avatar

varmaan täys nutraus sopis mulle 🙂

Avatar

Osanutraus olis varmaan sopivin 🙂

Avatar

osa päivä nutraus sopisi minulle, sillä olen kova urheilija, mutta vuosi sitten polveni hajosi enkä vieläkään saa tehdä juuri mitään. Kiloja on muutama tullut ja haluaisin ne pois !

Avatar

Täysnutraus ehdottomasti, jotta saisin ylipainoa pois! 🙂

Avatar

5:2 dieetti on se mun juttu! Ja ehdottomasti arvonnassa mukana. Ihanaa kevään odotusta Emilia!

Avatar

Mukana! Oon muutenkin halunnut kokeilla tota 5:2 systeemiä, niin se ois varmaankin mulle paras tapa nutrata 🙂

Avatar

Mulle sopisi parhaiten osanutraus 🙂

Avatar

Mulle varmasti paras olisi osanutraus, sillä pudotettavaa painoa ei ole paljon ja liikun reilusti.
Olen aikaisemmin kokeillut noita nutrilettin juomia ja maistuvat kyllä hyviltä.

Avatar

Täysnutraus sopisi mulle, vielä olis useampi raskauskilo pudotettavaa 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa. Luulen että itselle paras olisi 5:2 nutraus 🙂

Avatar

Osanutraus olis mulle varmaankin paras. Laihdutettavaa ei oo montaa kiloa ja sillä pääsis varmaan ajan kuluessa hyviin tuloksiin, kunhan sitte muina päivinä syö terveellisesti ja muistaa liikkua!

Avatar

Mahtava arvonta! Itselleni sopisi ainakin alkuun parhaiten tuo 5:2 nutraus, sillä lepo päivinä nutraus tuntuisi luontevalta. Siitä olisi myös helpompi siirtyä kokonaan nutraukseen, jos siltä tuntuu!

Avatar

Osanutraus sopisi mielestäni minulle parhaiten. Mukava arvonta, jospa tärppäis!

Avatar

Osanutraus sopisi mielestäni minulle parhaiten. Mukava arvonta, jospa tärppäis!

Avatar

mukana!! 5:2 olisi minun juttuni 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi parhaiten minulle 🙂 olen jo kauan halunnut näitä tuotteita testata mutta jotenki on ollut niin skeptinen, ehkä jos onni nyt suosii voin vaihtaa mielipiteeni näistä 😉

Avatar

Ihana arvonta! Osanutrausta haluaisin kokeilla. Kesän jälkeen olen saanut pari lisäkiloa, eivätkä ne tunnu lähtevän mihinkään ja häiritsevät minua hirveästi, vaikka suuresta määrästä ei olekaan kyse. Uskon, että nutrauksesta olisi apua tässä asiassa!

Avatar

Minulle sopisi parhaiten osanutraus! Patukat ovat hyviä välipaloja koulussa! Pitää nälkää hyvin

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Haluaisin kokeilla osanutrausta. Vaikka painoa on paljon, olen jo pidemmän aikaa syönyt terveellisesti ja lisännyt liikuntaa. En koe haluavani muuttaa ruokavaliotani kuin hiukan. Eli mukana ollaan 🙂

Avatar

Osanutraus sopis mulle parhaiten 🙂
Olen joskus jo maistellut noita patukoita ja ainakin todennut että hyvän makuisia ne ovat.
Viime syksystä ja joulusta myös mulle kertyny muutama lisäkilo vanhojen jo ylimäärästen päälle niin olis kiva tällä alottaa laihdutus 🙂

Avatar

Mielenkiintoinen ja ajankohtainen postaus!

Avatar

Mukana arvonnassa. Luulen, että osanutraus sopisi minulle 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Kiinnostus nutraukseen heräsi, lisäksi pakko päästä maistamaan noita patkoita! Kuukostaa niin herkulliselta!

Avatar

Todellakin mukana! Osanutraus saattais olla se mun juttu:)

Avatar

Osa nutraus olis ehdottomasti se mun juttu! Kerran maistoin kaverilta nutridiettia mut en oo kehdannut ostaa kun ei oo muutenkaan hirveesti rahaa tällein opiskelija budjetilla, mut hyvää oli! Nam

Avatar

Osanutraus olisi ehdottomasti mun juttu! Mulla on niin epäsäännöllinen elämä että kokonaan nutraaminen olis lähes mahdotonta ja 5:2 on vähän siinä ja siinä että saanko toimimaan..

Avatar

Koko ikäni olen enemmän ja vähemmän kamppaillut ylipainon kanssa. Tein taas perinteisen uudenvuoden lupauksen, tällä kertaa tosin realistisella tavoitteella: ensi jouluun mennessä -25kg. Se voisi onnistuakin mielestäni. En jaksa enää olla pullukka jonka päällä vaatteet tuntuu ja näyttää epämukavilta. Olen ehdottomasti mukana arvonnassa, täysnutraus kuulostaa hyvältä ja etenkin aamupalavaihtoehto on helpon ja herkun kuuloinen! 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana. Minulle sopisi parhaiten 5:2, jolloin lepopäivät voisin aina nutrata 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana. Minulle sopisi parhaiten 5:2, jolloin lepopäivät voisin aina nutrata 🙂

Avatar

Osanutraus ois mulle varmaan se parhain, tässä on jo muutama kuukausi yritetty pudottaa paria kiloo mutta kun en vaan osaa syödä oikein..

Avatar

Mukana! Minulle sopisi parhaiten 5:2 nutraus ja kokeilinkin sitä ennen joulua parisen viikkoa ja koin sen näppäräksi. Nyt voisi palata tuohon rytmiin takaisin! 🙂

Avatar

osa nutraus kuulostaa hyvältä, myös äitinä, opiskelijana ja työn raskaan raatajana olis helppo just ottaa mukaan kouluun tai duuniin nopsa välipala ja herkutella niillä!! Muutenki on nii pal lasten tavaraa ruokia ym ni itelle oma pikku patukka esim rahkan tilalle olis aika jees!

Avatar

Parhaiten sopisi täysnutraus, koska painoa löytyy useampi kymmen liikaa. Kovasti olen kokeillut erilaisia dieettejä, mutta aina jää hirveä nälkä syönnin jälkeen. Olen kuullut pelkkää hyvää tuotteista ja haluaisin itsekin kokeilla niitä.

Avatar

Täysnutrauksella lähtisin liikkeelle 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana

Avatar

Mukana!! 🙂 osanutraus olis varmasti se mun juttu 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi! Pudotettavaa on mutta fibromyalgia haittaa aika ajoin liikuntasuoritusta tai ylipäätään liikkumista!
P.S Ihana blogi ♡

Avatar

Olisi mahtava voittaa ja saada vähän jotain erilaista tähän laihdutusurakkaan! 🙂 luulisin osanutrauksen olevan sopivin ainakin alkuun 🙂

Avatar

Olen joskus kokeillut Nutrilett-tuotteita kuureittain ja itselleni parhaiten sopisi osanutraus 🙂

Avatar

Mä täysnutraisin ekan viikon ja sit jatkaisin 6:1 🙂

Avatar

Osanutraus olisi se mun juttu, koska lapselle täytyy kuitenkin tehdä ruokaa niin tuntuisi hölmöltä olla itse aina syömättä

Avatar

Mukana arvonnassa innolla!! Osanutraus sopisi varmasti minulle parhaiten 🙂

Avatar

Mukana! Oon niin kauan halunnut kokeilla näitä! Täysnutraus olisi mulle sopivin tapa 🙂

Avatar

itselle sopisi varmaan 5:2 tai 6:1 nutraus, kiireisenä kahden lapsen opiskelijaäitinä 😀

Avatar

5:2 -nutraus kuulostaa minulle parhaalta vaihtoehdolta, koska olen käyttänyt 5:2 -dieettiä painonpudotuksen alkuun saamisessa. Nyt kun notkahdus elämänmuutoksessa on taas tapahtunut, voisi nämä tuotteet olla minulle se apu pudotuksen aloittamisessa 🙂 osallistun siis arvontaan!

Avatar

Osanutraus kävisi tällä hetkellä parhaiten minulle.

Avatar

Ehdottomasti mukana! Mulle parhaiten sopisi osanutraus. Varsinkin tuo mitä sanoit smoothieista ja patukoista sai minut vakavasti harkitsemaan nutrausta. Itse syön kyllä aamiaisen aina aamuisin, mutta smoothie varmasti olisi hyvä pelastus kiireisiin aamuihin ja patukoita voisi kätevästi kuljettaa mukana silloin kun ei muuta ehdi syömään!

Avatar

Täysnutraus olisi minun juttu sais pudotettua liikakilot pois 🙂

Avatar

En ole koskaan toivonut voittavani arvontaa näin kovasti :D! Eli ehdottomasti mukana, 19-v opiskelijalla kun on huonosti rahaa tohon painonpudotukseen kuten kuntosaleihin yms.. Kotijumppa kun ei tunnu tepsivän. Mutta ois tosi kiva saada kokeilla ja nähdä sitäkautta sopiiko kyseinen menetelmä mulle! Painoindeksi 33, ja jos näillä tuotteilla sitä sais edes hitusen alemmas niin pääsisin liittymään kantasolujen luovuttajarekisteriin! 🙂

Avatar

Täysnutrausmenetelmällä siis 🙂

Avatar

Kokeilisin varmasti 5:2 diettiä, kauan on ollu jo haaveena.

Avatar

Kokeilisin varmaankin osanutrausta. 🙂

Avatar

Osanutraus!

Avatar

Tuota 5:2 nutrausta olisi tosi kiva kokeilla! Taikka osanutrausta! Pakko varmaan käydä kaupassa ostamassa noita smoothieita ja patukoita, kuulostaa niin hyviltä!! :p ja mukaan arvontaan siis!

Avatar

Varmastikkin lähtisin täysnutrauksella liikkeelle. Mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Oon kiireisinä päivinä korvannu aterioita noilla patukoilla, ja aah rich brownie on mun herkku suklaanhimoon<3 joten osanutraus sopisi mulle, myös 5:2 voisin kokeilla 🙂

Avatar

Todellaki mukana ! 🙂 oon suunnitellu kokeilevani näitä niin tässä ois mahtava mahdollisuus alottaa ! 😀 alottaisin varmaan täysnutrauksella ja siitä sit siirtyisin osanutraukseen !

Avatar

Ehdottomasti mukana:) mulle sopis varmaan parhaiten osanutraus koska elämä on niin hektistä:)

Avatar

Osanutraus tai 5:2 🙂

Avatar

Osanutraus kuulostaisi minulle juuri soppelilta tavalta, sillä joskus kampuksella on tarjolla vain huonoja vaihtoehtoja – olisi hyvä ottaa lounas joukkoon, jos tavoitteet ovat niin korkealla kuin minulla. 🙂 Täysnutraus ei minulle sovi, koska kyllästyn nopeasti ja nutriletit ovat myös aika kalliita opiskelijalle paljon käytettyinä.

Pitää muuten muistaa sekin, että VLCD-täysnutraus on keholle tosi raskasta, ja sitä ei pitäisi tehdä, ellei BMI ole suurempi kuin 30. Jos aikoo nutrata 8-12 viikkoa pidempään, pitää ottaa yhteyttä lääkäriin, jotta pudotus tapahtuu turvallisesti. Alle 800 kcal/päivä on vähän, ja siksi ei suositella kovin raskasta liikuntaakaan. 🙂

Avatar

5:2 Nutraus sopisi varmaankin minulle parhaiten. Olen joskus harkinnut nutraamista, mutta kuitenkin tähän asti pudottanut painoa ilman ateriankorvikkeita. Olisi kiva kokeilla miten nutraaminen sopisi itselle.

Avatar

Mukana arvonnassa! Osanutrausta haluaisin kokeilla. Painoa olen saanut jo pudotettua ruokavalion muutoksella ja liikuntaa lisäämällä, mutta vielä pitäisi yli kymmenen kiloa saada pois.

Avatar

Mukana 😉 varmasti tuo 5:2 sopisi parhaiten 🙂

Avatar

Olen mukana arvonnassa 🙂 itselle sopisi osanutraus!

Avatar

Osanutraus ois mulle sopivin kun ei oo painoo Paljoa pudotettavana. Ois mielenkiintoista kokeilla 🙂 [email protected]

Avatar

Varmaan toi osa nutraus sopisi minulle koska imetän vielä. Vauva siis jo 6kk ja syö soseita mutta yritän saada painoa putoamaan turvallisesti jossa pojukin saa tarvittavat aineet maidosta.

Avatar

Oon joskus jotain patukoita maistanut, ja on kyllä aika hyvän makuisia, toimii mulle! Itselle sopivin olisi varmaan tuo, että osa aterioista korvataan!

Avatar

Täysinutraus minulle! Ylipainoon asti tullut kiloja parivuoden aikana ja nyt alkanut niiden karistelu ja apu olisi extraa!

Avatar

Ei, ei, ei.. Oikeesti älä lähde kituuttamaan millään 800kcal tai nutraamaan 🙁 täyttä höpönlöpöä ja rahastusta koo nutraaminen ja kaikki nää ihmedietit. Olet jo saanut hienoja tuloksia ihan vain syömällä terveellisesti ja puhtaasti ja liikkumalla, eikö kannattaisi jatkaa sillä linjalla? Nutraamalla ehkä tulokset tulee nopeammin mutta kyllä muuten tulee nopeasti ne kilot takaisinkin ja yleensä kavereiden kanssa. Keho on ihan shokkitilassa ton 800kcal kitkuttamisen jälkeen ja imaisee jokaisen ylimääräisen kalorin lanteille kun vilkaisetkin suklaapatukkaa 😀
Olen joskus viitisen vuotta sitten niillä nutrilett-sheikeillä täysnutrannut ja joo, kiloja lähti mukavasti, mutta hiukset tippui päästä, kynnet katkeili, iho oli harmaa ja samea, väsytti, vitutti, seksihalut katosivat, kiukuttelin jatkuvasti mutta olinpahan vähän kevyempi.. Kunnes järki tuli päähän ja lopetin koko homman, kilot todellakin tulivat takaisin kavereineen mutta hoksasin itse että aineenvaihduntani on TÄYSIN pysähtynyt, kävin isolla hädällä about kolmesti _viikossa_ enkä hikoillut edes saunassa. Noh, vahingosta viisastuneena nostin äkkiä kalorit 2200 per päivä PUHTAISTA ruoka-aineista, myös sitä hiilaria, ja joo pullahdin ehkä hieman mutta tästä oli niin paljon helpompi lähteä pudottamaan kaloreita (ja hiilareita) alemmas kun kroppa oikeasti toimi ja käytti sitä ruokaa polttoaineena eikä se varastoidu mihinkään. Ihan vaan terveellisesti syömällä ja treenillä tippui 27kg ylimääräistä ja kehonkoostumus pysyi suht järkevänä eikä pelkästään lihakset lähteneet, ja nyt neljättä vuotta porskutetaan samoissa mitoissa. Nykyään syön mässyä, pitsaa ja muita herkkuja säännöllisesti vähintään kerran viikossa eikä se tuo mun ulkomuotoon tai painoon mitään eroa, kun muuten syö puhtaasti ja fiksusti niin saa lipsuakin vähän 🙂
Pointti tässä ”saarnassa” on nyt ehkä se, että kun sanoit että väsyttää, on hektistä ja siihen nutraus tois avun.. Mutta oikeesti et kovin kauaa jaksa valvoa, hoitaa perhettä ja kotia, yrittää liikkua ja kaikki tämä 800 kalorilla päivässä 🙁 sen tulee nopeasti huomaamaan mielialassa että tulee kärttyiltyä ja on väsynyt kun kalorit ei vaan riitä pitämään konetta käynnissä, aivoissa se ensimmäisenä aina näkyy ja tuntuu. Tee sulle ja perheellesi palvelu ja SYÖ OIKEAA RUOKAA tarpeeksi, laihdutat sitten ne 6kg vaikka kilo kuukaudessa-tahdilla (mikä on oikein hyvä tahti, by the way) kun että näännytät itseäsi nälkään ja kaikki kärsivät 🙁
Tästä varmaan tulikin selväksi että en halua osallistua arvontaan, toivottavasti huomaat tän viestin täällä monien monien joukosta.
Hyvää kevään odotusta ja treenejä sulle 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana!
5:2 nutraus kuulostaisi helpoimmalta muistaa ja toteuttaa. Viikossa tulee helposti päivä tai kaksi, jolloin ruuanvalmistus ei nappaa/ei vaan ehdi, niin tällä olisi helppo korvata kyseiset päivät 🙂

Avatar

Mulle sopis varmaaan osanutraus 🙂

Avatar

Osanutraus varmaan sopis. En oo kiireinen vaan opiskelija, jolla on yleensä aikaa tehä ainaki ruokaa! 😀 Toki sitten se verottaa opiskelusta kiireisten aikojen keskellä. Eli ois kiva jos ois hyvä välipala/yhden ruuan vois korvata joskus noilla. 🙂

Avatar

ihan mahtava arvonta! Tosi monesti oon nutraustabmiettinyt, mutta se hinta on sitten aina mietityttänyt. Toisaalta kyllähän hyvästä kannattaa maksaa! Paras olisi alkuun tätsnutraus, BMI 36, että pudotettavaa olisi kyllä 🙁

Avatar

Osanutraus sopisi mulle:)

Avatar

Osanutraus, tai sitten toi 5:2 vois olla sopiva 🙂

Avatar

Osanutraus 🙂

Avatar

Minulle sopisi parhaiten täysnutraus 🙂 Ylipainoa löytyy 20kg ja olen kaikin mahdollisin tavoin yrittänyt pudottaa painoa, mutta vielä en ole onnistunut. En ole 10 vuoteen voinut käydä bikinit päällä rannalla, se olisikin tämän kesän tavoitteeni 🙂

Avatar

5:7 nutraus sopisi mulle kun tuota 5:7/6:7 diettiä muutenkin käytän ja 17kg olen pudottanut!:)
vielä on vähän matkaa (lue:3kg) eli ne vaikeimman ja täältä neuvoja haen:)

Avatar

5:2 ja 6:1 nyt oon vähä ajatuksissani

Avatar

Osanutraus helpottaisi lapsiarkea täälläkin! 🙂 Mukava oli lukea vinkkejä käytännön toteuttamiseen!

Avatar

uskoisin että osanutrauksella lähtisin liikkeelle! Näin 6kk ikäisen pojan äitinä tuota pudotettavaa on joten ehdottomasti mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Osanutraus kiinnostaa 🙂

Avatar

Osanutraus tai 5:2 mun vaihtoehdot

Avatar

5:2 tai 6:1 nutraus ehdottomasti! Tapoihini kuuluu muutenkin silloin tällöin (esimerkiksi jos viikonloppuna on tarkoitus pukea upouusi napapaita :D) paastota muutama päivä viikolla. Yleensä se kyllä jää suunnitelmaksi, joten haluaisin kokeilla, auttaisiko nämä mua pysymään siinä!
Nutriletin noita smoothieita on tullut maisteltua ja hyviä on! Opiskelijabudjettiin ei vaan aina mahu tämmöset juomat ja patukat joten nyt todella pidän kaikki sormet ja varpaat ristissä joskos onni suosisi 🙂

Avatar

Osanutraus kuulostaa minulle parhaalta – rakastan oikeaa ruokaa, eikä pudotettavaa ole paljoa. Viime syksy tuli vietettyä opiskelijavaihdossa, missä kunnon liikuntamääristä huolimatta lihoin viitisen kiloa, lähinnä epäterveellisen syömisen ansiosta… nutraus kuulostaa helpolta tavalta päästä taas ruotuun!

Avatar

Mukana arvonnassa! Uskoisin osanutrauksen olevan minulle se paras vaihtoehto:) toivon niin paljon että arpaonni kerrankin suosisi ja saisin kunnon kick startin painonpudotukseen sekä sen hallintaan. Halua painonpudotukseen löytyy paljon mutta tällainen aloituspakkaus saisi homman varmasti käyntiin:)

Avatar

”vain osa päivän aterioista korvataan Nutrilett-VLCD -tuotteilla tai Nutrilett -ateriankorvikkeilla” sopisi itselleni ja treeneihin parhaiten yhdistettynä! 🙂

Avatar

Osanutraus vois toimia mulle! 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa. Osanutraus olis mun juttu.

Avatar

5:2-nutraus sopisi mulle varmaan parhaiten. Olenkin jo yli parin kuukauden ajan noudattanut 5:2-dieettiä ja syönyt parina päivänä viikossa jonkin verran nutrilett-tuotteita.

Avatar

Osanutraus

Avatar

osanutraus kuuloistaisi minulle sopivimmalta 🙂

Avatar

Osanutraus kuulostaa minulle sopivalta! Mukana arvonnassa!

Avatar

Kuulostaa ihan mielettömältä ja ehdottomasti haluaisin päästä kokeilemaan nutrilettin tuotteita!!!:) veikkaisin omalle kohdalle parhaaksi joko kokoaika nutrausta tai 5:2 nutrausta. Kokeilemallahan se sitten selviäis:)

Avatar

Mukana arvonnassa :)! Mulla kiinnostaa tuo osanutraus, painonhallintaan! Riikka

Avatar

Ooh! Kokonutraus kiinnostaisi. Tehnyt mieli jo jonkin aikaa testata nuita, ei vain ole raaskinut ostaa haha 😀

Avatar

Minä haluaisin kokeilla täysnutrausta laihdutuksen pikakäynnistäjäksi 🙂

Avatar

Sellainen kunnon tehostartti, eli juuri täysnutraus voisi sopia mulle. Siitä voisi saada just semmosen kunnon sysäyksen pudottaa muutamia kiloja! 🙂

Avatar

Mukana ollaan! 🙂 mulle sopis parhaiten osanutraus.

Avatar

Nyt oli mielenkiintoinen postaus! Mun aiempi kosketus Nutrilettiin on vain ja ainoastaan television ärsyttävä Nutrilett-mainos, siihen kuitenkaan erityisemmin huomiota kiinnittäneenä..! Tällainen lähestymistapa iski silti kovaa ja kiinnostus nousi samantien.

Mulle parhaimmalta dietiltä kuulostaa toi osanutraus because sun myyntipuheet noista patukoista teki vaikutuksen. En oo varmaan ikinä ostanut ensimmäistäkään proteiinipatukkaa mutta monia oon maistellut erinäisissä kamppiksissa ja helkkari soikoon 😀 Näitä täytyy kokeilla!!

Avatar

mukana!:)

Avatar

Ehdottomasti mukana! Osanutraus sopisi minulle parhaiten. Olen muutamia kuukausia nyt painoa pudottanut ja vielä on jäljellä urakkaa jonkin verran. Monesti on käynyt mielessä nutrilet tuotteiden testaus, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi.

Avatar

ihana arvonta! Mulle sopisi varmaankin toi 5:2 nutraus, jotta saisin edelleen normaaleina päivinä syödö normaalisti ja vapaapäivinö treenauksesta nutraisin 🙂

Avatar

Mulle kuulostais parhaimmalta toi 5:2 nutraus! Ois mahtava kokeilla näitä kyseisiä tuotteita sillä en ole koskaan niitä kokeillut. Näkisi samalla onko ne todella hehkuttamisen arvoisia 🙂

Avatar

Itselleni sopisi todella hyvin nuo nutri juomat sillä treenien jälkeen on hyvä saada proteiinia ja noista juomista sitä saa nopeasti treenauksen jälkeen! 🙂

Avatar

5:2 tai 6:1 olisi sopiva tapa minulle aloittaa kokeilu, siitä sitte osanutraukseen jos tuntuu hyvältä 🙂

Avatar

Osanutraus ehdottomasti sopisi minulle parhaiten 🙂 pakko kokeilla!

Avatar

Mukana! Täys- tai osanutraus olis mun juttu. Oon nyt pari kertaa ostanu noita patukoita ja oonkin ajatellu, että vois alkaa tosissaan käyttämään muitakin Nutrilettin tuotteita. Olisi kyllä siis hyvä kokeilupaketti mulle! 🙂

Avatar

Täysnutraus ois aika nappi valinta mulle, koska elän myös kiireistä lapsiperheen elämää, jossa omalle syömiselle ei meinaa jäädä aikaa. Kilojakin olis tiputettavana 🙂

Avatar

Minulle sopisi parhaiten 5:2 tai 6:1. 🙂

susritz92 @ gmail . com

Avatar

Osanutraus olis minulle noista parhain!

Avatar

Arvonnassa mukana! Osanutraus sopis minulle parhaiten 🙂

Avatar

Minulle sopisi parhaiten 5:2 dietti, koska harvoin jaksan dietin aikana syödä oikein

Avatar

Minulle sopisi täsnutraus, koska olen jo kauan aikaa yrittänyt ja halunnut pudottaa painoa. Saisi pudottaa ainakin 10kg!

Avatar

Kiva arvonta! 🙂 Täällä neljän kilon painonpudotusta aloteltu joten tähän saumaan sopis loistavasti osanutraus.

Avatar

Todellakin olen mukana arvonnassa! Haluaisin sanoa että täysnutraus olisi se minun juttuni, mutta pakko vastata että osanutrauksella se olisi mentävä. Kohta vuoden ikäisen, hyvinkin vilkkaan ja liikkuvaisen pienen pojan äitinä ei jää ylimääräistä aikaa valmistaa kattavia ja terveellisiä lounaita, ja välillä ateriat jäävät myös välistä. Lisäksi tasaisista ateriaväleistä on vaikeaa pitää kunnolla kiinni. Tästä seuraakin se että tulee helposti napattua jotain nopeaa, minkä voi syödä samalla kun juoksee vipeltäjän perässä. Välillä se nopea on terveellistä, usein ei. Olen ollut kiinnostunut kyseisistä tuotteista jo pidempään mutta koskaan ne ei vielä sinne perus leipää,maitoa ja leikkelettä -ostoskoriin ole päätyneet.

Avatar

Mukana! Osanutraus sopisi hyvin, sillä painoa ei tarvitse pudottaa, mutta arki on aika kiireistä. En myöskään koskaan ole kokeillut kyseisiä tuotteita ja vaikuttavat kovin kiinnostavilta.

Avatar

täysnutraus! 😉 olen monesti yrittänyt laihduttaa, mutta aika ei vaan yksinkertaisesti riitä, kaksi pientä muksua pitää arjen vauhdikkaana.. kiireen keskellä sitä on tosi helppo jatkaa taas samaa rataa…

Avatar

Mukana! Ja kokeilisin osanutrausta, koska se kuulostaa parhaimmalta vaihtoehdolta minulle 🙂

Avatar

itselleni sopisi varmaankin tuo täysnutraus, sillä se antaisi varmasti kivan kickstartin tälle mun laihdutus urakalle 🙂

Avatar

Kaupassa oon kyllä tuotteita katsellut, mutta en koskaan kokeillut. 🙂 Osanutraus varmaan sopis mulle.

Avatar

Näillä tuotteilla olen saanut painoni pysymään normaalipainossa, sekä sain nostettua painoani vähän näiden avulla! Ehdottomasti mukana!!
Harmillisen kalliita vain ovat 🙁

Avatar

Oih, niin mukana. Raskaus kilot eivät ole vieläkään karisseet ja tyttö on nyt 11 kuinen ja epätoivoisesti haluaisin kiloista eroon. Paras tapa minulle olisi todennäköisesti 5:2 nutraus (ainakin alkuun) osittaisen imetyksen vuoski, mutta jossain välissä täysnutraus voisi myös toimia.

Joskus olen nutrausta kokeillutkin ja ollut tyytyväinen tuloksiin.

Avatar

Mukana arvonnassa! Kiloja pudotettavana ja olisi kiva kokeilla osanutrausta.

Avatar

Parhaiten uskon, että osa nutraus. Sillä on jonkin verran kertynyt pudottettavia kiloja ehkä 8 kilon verran. Olen alkanut harrastamaan liikuntaa säännöllisesti, niin täysnutraus ei kyllä siihen sopisi, sillä kalorit jäisivät aivan liian alhaiseksi. Osanutraus olisi siinäkin mielessä hyvä juttu, koska välillä ei ole mukana mitään ruokaa ja iskee kova nälkä ja sitte tyydyn yleensä siihen suklaapatukaan, kun proteiini patukat, kun ovat niin kuivia, niin mahdotonta saada edes alas.

Avatar

Se, minkä tämmöisin vippaskonstein pudotat tulee vähintään samoin verroin takaisin ja hyvinkin nopeasti. Näillä laihtuu varmasti kun elimistö joutuu ketoositilaan mutta paino tulee nopeasti takaisin. Terveellisyys tästä on kaukana, kannattaa selvittää, kuka tutkimukset on rahoittanut.

Laihduttaminen ei ole mitään ydinfysiikkaa. Syö ihmisille tarkoitettua ruokaa äläkä tälläistä marsun muonaa jos haluat pudottaa painoa terveellisesti, alle 800kalorin dietti tai 5:2 ruokavalio voi laihduttaa hetkellisesti mutta myös aiheuttaa elimistösairauden loppuelämäksi, erityisen vaarallisia tämänkaltaiset ”ihmedietit” ovat nuorille naisille koska ne vaikuttavat herkästi hormonitoimintaan ja aiheuttavat huonossa lykyssä esim. lapsettomuutta, synnytysvaikeuksia ja kilpirauhasen vajaatoiminnan.

Mielestäni, juuri valmistuvana alan ammattilaisena on epäeettistä ja harmillista mainostaa tämänkaltaisia tuotteita hyvänä tämmöisessä nuorten naisten suosimassa kanavassa.
Sinulla on ollut fiksuja kirjoituksia ja juttuja mutta tämä ei valitettavasti ollut yhtään hyvä mainos.

Avatar

Juuri samankaltaista kommenttia olin kirjoittamassa..
Muut postauksesi ovat olleet oikeaa asiaa, mutta tämä. Huh, ihan tosissaanko suosittelet kaikille patukoilla elämistä?
Kyllä, tällä voi varmasti pudottaa painoa nopeasti. Mutta mitä, kun nutrauksen lopettaa? Ei kauaakaan, kun kilot tulevat takaisin. Varmimmin kilot saa kuriin normaalia puhdasta ruokaa syömällä, tasaisin 3-4 tunnin väli-ajoin.
Kukaan normaali aikuinen ihminen ei pärjää alle 800 kcal / päivä, pysyen terveenä, elinvoimaisena ja saaden kropassaan pysyviä, terveellisiä tuloksia.
Todellakin voin sanoa olevani pettynyt, kun tälläista mainostat blogissasi.

Avatar

Täysnutrauksella kokeilisin lähteä liikkeelle! 🙂

Avatar

Osanutraus kuulostais mulle sopivimmalta! 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi minulle parhaiten, koska en varmaankaan heti ainakaan pystyisi muuttamaan kaikkia ruokailuja nutriin 🙂 toivottavasti arpaonni suosisi sillä haluan niiiiin maistaa noita eri makuja! 🙂

Avatar

Olen aloittanut työt tammikuussa kahden lapsen kanssa kotona olon jälkeen ja nämä tuotteet ovat helpottaneeet arkeani kovasti kun töihin voi ottaa patukan mukaan evääksi tai välipalaksi. Työni on fyysistä joten välillä jos on syönyt huonosti ja verensokeri laskee liikaa ei töistäkään meinaa tulla mitään. Tykkään ja suosittelen osanutrausta kaikille

Avatar

Täysnutrausta olisi kiva kokeilla, kiloja pitäis saada tippumaan 🙂

Avatar

Im In! Täysnutrausta jo kokeilleena, voisin seuraavaks tota puolnutrausta koklata 🙂

Avatar

Täysnutraus sopis mulle koska haluaisin saaha pudotettua kiloja sen verran että jaksaisin paremmin lenkkeillä ja saisin kunnon fiiliksen päälle. Nyt vähän junnannu joulun jälkeen kaikki kuntoiluun liittyvä. Mukana arvonnassa ehdottomasti!

Avatar

Kiireinen ilmoittautuu!

Avatar

Mukana! Meinasin jo kanssa viime syksynä aloittaa, täysnutrauksen mutta siinä ei ilmeisesti rankkaa liikunnanharrastamsta suositella samalla jota silloin harrastin monta x viikkoon.. söin silloin satunnaisesti patukoita ja oi ne oli tosiaan niin hyviä!♡
No nyt nämä kaikki ovat jääneet tauolle äitini sairastuttua vakavasti ja lapsetkin ovat olleet kipeänä jnejne tekosyitä alkaa löytyä, päivittäin mietin että tänään alkaa mutta aina tulee olevinaan muuta..!
Tämä voisi olla siis hyvä startti päästä taas alkuun ja laittaa itsensä kuntoon!:)

Avatar

Minua kiinnostaisi 5:2 tai 6:1 nutraus 🙂 Kiitos kivasta arvonnasta!

Avatar

Joko osanutraus tai 6:1 -nutraus.
Täysnutraajaksi minusta tuskin olisi, tykkään syömisestä liikaa. 😀

Avatar

5:2 dietti voisi sopia minulle ja sitä olisikin kiva kokeilla. Mukaan arvontaan siis ! 🙂

Avatar

5:2 tai 6:1 -nutraus sopisi varmaan itselleni parhaiten, vaikka vielä en ole kokeillut.

Avatar

Täysnutraus olisi mun juttu ! 🙂

Avatar

Mä lähtisin tässä vaiheessa tohon 6:1 tai 5:2 nutraukseen. Riippuis vähän viikosta ja treenien mukaan, sit lepopäivinä nutrais 🙂 itte kokisin täysnutrauksen tosi haastavana treenien ohella, mut lepopäivinä se olis just sopiva tapa ottaa vähän kevyemmin.

Avatar

Minä valitsisin osanutrauksen, se olisi tässä elämäntilanteessa itselleni sopivin 🙂 Tämä palkinto olisi kyllä aivan mahtava voittaa koska juuri olen saanut pitkästä aikaa (vuosiin) itseni liikkeelle ja löytänyt pari kivaa harrastustakin! Painoa pudonnut vasta 2kg mutta sitkeästi yritän! 🙂

Avatar

mulle sopis varmaan parhaiten 5:2, koska tykkään kokkailla myös hyviä ja maistuvia ruokia itse. kaksi päivää viikosta olisi suht helppo tapa tutustua nutrailuun.

Avatar

osanutraus vois olla se mun juttu 🙂 noi patukat on ihan superhyviä, täytyykin kokeilla seuraavaksi smoothieita! 🙂

Avatar

Minulle sopisi parhaiten osanutraus 🙂

Avatar

Korvaisin muutaman aterian päivässä nutriletin tuotteilla – kaksi patukkaa ja yksi juoma päivässä. Sehän sopii, koska nämä ovat hurjan hyviä. Mukana arvonnassa!

Avatar

Mukana arvonnassa! Kiireisinä päivinä jää helposti aterioita välistä ja sitte tulee haettua kaupasta suklaata tai jotain muuta epäterveellistä ni nämä ois just täydellisiä.

Avatar

Osanutraus olisi minun juttuni =).

Avatar

Moikka! Parhaiten mulle sopisi varmaan toi 5:2 nutraus. Ikinä en oo kokeillu mitään tällaisia tuotteita, mutta tää postaus sai ehdottomasti mielenkiinnon heräämään.

[email protected]

Avatar

Mukana! Ja kokonutrauksella olisi todellakin syytä lähteä matkaan.

Avatar

Täysnutraus olisi varmasti itselleni sopivin vaihtoehto!

Avatar

Mahtava arvonta 🙂 mulle sopis ehdottomasti parhaiten osanutraus. Noi patukat kuulostaa herkullisilta, nams 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! 🙂 ikinä en oo kokeillut ja olisi kiva kokeilla tätä. Mielessä on ollut että täytyy kokeilla nutrilett tuoteperhettä mutta siihen kokeiluun en ole vielä päässyt. Osanutraus tai pari kertaa vkossa ois mun juttu! Kilot pysyneet samassa joulun jälkeen ja muutama kilo ois tarkotus lähtä vielä. Raskaus yoi lisäkiloja mutta ne ovat onneksi jo karistettu! 🙂

Avatar

Osa nutraus sopisi minulle, pudotettavaa olisi kymmenisen kiloa, ja kiireessä nuo olisivat hyvä apu! Patukoita olen kokeillut ja tykännyt, täyttää hyvin ja maistuu hyvältä. Etenkin reissussa hyvä vaihtoehto. Pirtelöitä ja keittoja haluaisin kokeilla ja ottaa osaksi ruokavaliota.

Avatar

Osanutraus sopisi minulle parhaiten! 🙂

Avatar

Mulle parhaiten sopis korvata just välipaloja noilla.. tai kiireessä kun ei ehdi muuta ruokaa tehdä 🙂

[email protected]

Avatar

Mukana ollaan 🙂
10kg olisi saatava pois että pääsisi taas normaalipainon rajoihin. Tuo kilomäärä pitäisi saada pois kuudessa kuukaudessa, kun silloin on juhlat tiedossa, johon mekko pitäisi saada mahtumaan. Osanutraus olisi mun tapa 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi mielestäni minulle parhaiten. Silloin tällöin joko välipaloina tai jopa ateriankorvikkeena käyttäen! 🙂 Pelkkään täysnutraukseen ei taida tällähetkellä aivan rahkeet riittää.

Avatar

Osanutraus olisi itselleni passeli; kiireessä täyttävää evästä, lisäenergiaa ennen treeniä ja palautusvälipalaa kestävyysurkkailun jäljiltä !

Avatar

Mäkin mukana! Oon aika samanlaisessa tilanteessa kuin sä. Voisin pudottaa 5-6 kiloa joulu ja vaihto reissu painoa.. Varmaan sopivin vois alkuun olla täys nutraus, koska kunhan saan painon putoamaan, saan sitä ylläpidettyä

Avatar

Osanutraus olisi mulle kyllä se sopivin tapa. Tällä hetkellä ei ole tarvetta sille, että pitäisi pelkkiä Nutrilett-tuotteita käyttää. Mutta toisaalta taas ”satunnaisella” käytöllä saisi ehkä kiinnitettyä huomiota niiden muidenkin päivien ruokailuun…

Avatar

Osanutraus sopisi myös mulle! Osaksi varmaan just lapsiperhe arjen takia! 🙂

Avatar

Olen itse nutrannut aikasemmin kaks viikkoa täysnutrausta. Miinus viisi kiloa lähti ja poissa ovat pysyneetkin, sillä normaalisti syön terveellisesti mutta tulos on näillä syönneillä plus miinus nolla. Nyt haluaisin ennen häitä karistaa vielä viimeiset kolme kiloa joten tänne vaan pakettia, niin saan viimeiset makkarat pois!

Avatar

Minulle sopisi varmaan parhaiten tuo 5:2 nutraus. Pudotettavaa on mutta uskon hitaampaan ja maltillisempaan painonpudotukseen ja siksi tämä 🙂

Avatar

Osanutraus olisi sopiva minulle. Syöminen on kivaa ja ruoka hyvää, niin en ihan jokaista ateriaa haluaisi patukoihin tai smoothiesiin vaihtaa 😀

Avatar

Osanutraus 🙂

Avatar

Osittais nutraus olis varmaan mun juttu 🙂 raskauskilojen pudotus olisi edessä niin käyttöä olisi.

Avatar

Ihan mahtava arvonta! Osanutraus olisi varmasti se miun juttu 🙂

Avatar

Varmaankin osanutraus olisi mun juttuni!:) kiloja ei olisi karistettavana niin paljoa, joten siksi osanutraus riittäisi mulle 🙂 loistava arvonta!

Avatar

Osanutraus olisi varmaan mulle sopivin tapa 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi mulle nyt paremmin. Tykkään kuitenkin itse laittaa ruokaa ja miettiä niitä terveellisempiä vaihtoehtoja, joten en kokonaan haluaisi nutrata. Laihdutusvalmisteita en ole ikinä kokeillut, mutta nutrilettin tuotteet ovat varmasti loistava apu painon pudottamiseen ja sen ylläpitämiseen.

Avatar

Osanutraus olisi mun juttu. Monesti kiireen keskellä käy nappaamassa nassuun jonkun suklaapatukan tai vastaavan, eikä mitään oikeaa välipalaa. Se harmittaa, mutta ehkä näiden tuotteiden avulla oppisi syömään oikeita välipaloja yms. 🙂

Avatar

On pitäny jo pitkään testaa noita mut en oo saanu aikaseks hankittua, tälle vuodelle on laitettu tavoitteeksi -12kg ja noista vois olla jeesiä tässä hommassa. Luulen että osanutraus toimisi parhaiten. 🙂

Avatar

Täysnutraus olisi mulle paras vaihtoehto, muuten tulisi helpommin poikettua herkkukaapilla. Uskon, että kun selkeästi tiedän mitä päivän aikana syön, ei tule repsahduksia.

Avatar

Osanutraus olisi minulle varmaan paras vaihtoehto. Elän kiireistä vaihetta ja välillä on vaikeaa syödä tasaisin väliajoin ja terveellisesti, erityisesti patukoista olisi suuri ilo.

Avatar

Täysnutrausta olis kiva kokeilla, mutta en tiiä riittäiskö itsekuri. Herkut maistuu liian hyvin, vaikka niin kyllä myös hedelmät ja vihanneksetkin:) ehkä 5:2 nutrausella olisi paras aloittaa! kiva arvonta, voi kun saisi nuo =D

Avatar

On tullut useasti ostettua patukka jos toinenkin! Itselleni sopisi tuo osanutraus kyllä niin täydellisesti, että! 😉

Avatar

Osanutraus tai 5:2 voisi lähteä kokeiluun. Muutama kilo olisi kiva vähentää, joten lepopäivinä voisi nutrailla.

Avatar

writing in english because my finnish spelling is so bad 😀 I would love to be a part of this competition! I think I would try to use Nutrilett as a substitute for my breakfast and maybe try something like 6:1 or 5:2. Sounds like they have great flavor too!! 🙂

Avatar

Osanutraus ehdottomasti, juurikin kiireen ja ainaisen ajan puuttumisen avuksi!
[email protected]

Avatar

Täysnutrauksella lähtisin liikkeelle 🙂

Avatar

Mukana. 5:2 ois mulle passeli varmasti, treenattu on ja painokin alkaa olla hallinnassa, pientä kiristystä kyllä vielä vaatii kroppa ja tämä jelppais varmasti!

Avatar

Ehdottomasti mukana! 🙂
Itselleni sopisi parhaiten 5:2 nutraus, olen pitkään ollut aikeissa kokeilla kyseistä diettiä, en vain ole saanut itseäni niskasta kiinni.
Näin äitinä laihdutuksen sovittaminen aikatauluihin on tosiaan vaikeaa ja tämä sysäsi hyvin alkuun! 🙂 Raskauskiloja, kun on vielä pudotettava näin 7kk jälkeenkin.

Avatar

Osanutrauksella aloittelisin!

Avatar

Osanutraus sopisi mulle! 🙂

Avatar

Jos alkaisin nutrata, luulisin osanutrauksen olevan minulle paras vaihtoehto 🙂

Avatar

Osanutraus olis sopivin!

Avatar

Mukana! Haluaisin kokeilla ensialkuun täysnutrausta ja sitten osanutrausta.

Avatar

Osanutraus olis sopivin mulle 🙂

Avatar

MUKANA OLLAAN ! Mulle sopisi varmaan parhaiten tuo osanutraus 🙂

Avatar

Osanutraus tai 5:2 voisi sopia mulle 😀

Avatar

Muutama ylimääräinen on kertynyt nyt talven aikana, ja tahtoisin päästä niistä nopeasti eroon ja saada itsetuntoni takaisin 🙂 Tahtoisin siis kokeilla täysnutrausta 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa, haluaisin kokeilla tuota osanutrausta!

Avatar

Mukana! Osanutraus olisi minulle kun joudun olemaan muutenkin niin köykäisellä ruokavaliolla jonka takia ruokavalio on jäänyt yksitoikkoseksi ja olen etsinyt sopivaa apua tuomaan siitä paremman. Liikuntakin on hyvin rajoitettua jonka takia kaikki mikä auttaa samaan terveemmän kropan on erittäin toivottua.

Avatar

täysnutraus meikäläiselle! Uusi koulu ja uusi kaupunki ovat sotkeneet arjen ja laihduttamisesta on tullut melko haastavaa… Apu olisi tarpeen!

Avatar

Jei kiva arvonta! Olen tässä tammikuussa aloittanut laihdutuksen ja pieni lisäbuusti ei olisi pahitteeksi 🙂 Tavoitteena olis tiputtaa -15kg 😀 Mua kiinnostaa erityisesti toi osanutraus, se sopisi mulle parhaiten.

Avatar

Kiva arvonta! Osanutraus saattaisi sopia minulle 🙂

Avatar

Ehdottomasti osanutraus! 🙂

Avatar

Mukana. Osanutrausta haluaisin kokeilla.

Avatar

Hei! Mulle sopisi kyllä ehdottomasti täysnutraus!! 🙂 Wish me luck! 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Osanutraus voisi olla mun juttu 🙂

Avatar

Osanutraus kuulostas mulle sopivimmalta 🙂

Avatar

Täysnutraus ehdottomasti. Kerralla pitäisi saada ainakin 10 kiloa lanteilta:)

Avatar

Mukana ollaan! Ehkä itelle sopis toi 6:1 dieetti. En oo ikinä maistanu taikka kokeillu tän tyyppisii juttuja, nyt ois hyvät mahikset! 🙂

Avatar

Heips! Olen kuukauden ajan opetellut syömään taas oikein – tarkkaillut ruokapäiväkirjan avulla, että söisin tarpeeksi usein ja oikeita ruokia, kalorit rajoissa. Tämä on auttanut minua laihtumaan jo viitisen kiloa, mutta nyt painoni on jumissa! Uskon, että jokin pieni boosti saisi aineenvaihduntani taas käyntiin ja painon laskuun. Tähän olisi loistavana apuna 6:1 nutraus, sillä uskon, että päivän paasto viikossa tekisi ihmeitä jumahtaneelle aineenvaihdunnalle. Toivotaan parasta, että pääsisin kokeilemaan, eli olen ehdottomasti mukana!

Avatar

Mukana ! Täysnutraus ! 🙂

Avatar

Haluaisin kokeilla täysnutrausta, eniten siinä kiehtoo itsensä haastaminen syömään vain tiettyjä tuotteita ja jättämään pois kaikki tuttu ja turvallinen. Haluaisin myös nähdä kuinka tällaisella dietillä saa tuloksia! Olisi ihanaa voittaa tämä 🙂

Avatar

Pitkään halunnut tätä kokeilla, mutta ikinä en oo saanut aikaseks noita ostaa. Jospa nyt arpaonni osuis kohdalle 🙂 5:2 dieetti olisi luultavasti se mun juttu!

Avatar

Laitoin edelliseen kommenttiini väärän sähköpostin, joten tässä korjaus!

Avatar

Oijjoi! Osanutraus olisi minulle varmasti paras, olen todella huono syömään aamupalaa, joten joku smoothie varmasti menisi helposti alas aamukiireiden lomassakin:) Olen alkuvuodesta muuttanut elämääni aloittamalla runsaan liikunnan ja reilusti terveellisemmän ruokavalion, ja nutraus olisi varmasti hyvä lisäapu:)

Avatar

Mulle sopis varmaankin se, että esim. lounaan korvaisin noilla! 🙂

Oon monesti meinannu ostaakin noita tuotteita, mut oon aina ajatellut et ne maistuu kuitenki pahalle.. Mullahan on liikakiloja vaikka muille jakaa ja vuoden alusta alkaneen elämäntaparemontin myötä kiloja on jokunen jo lähtenyt, mut noilla tuotteilla vois vähän ehkä nopeuttaa ainakin tätä alkua !

Avatar

Heip!

Periaatteessa osanutraan jo nyt, käytän tuotteita paljon välipaloina ja etenkin proteiiniversioita treenien tukena. Mielestäni tuotteet eivät ole pelkästään laihdutukseen vaan yleiseen painonhallintaan sopivia! Ehkä jokin kickstart voi joillekin sopia, mutta pitkään en itse kokonutrausta tekisi.

Avatar

Mukana arvonnassa! 5:2 nutraus lepopäivinä vois olla toimiva mulle, aloittanut nyt aktiivisen salilla käynnin ja kohti kesäkuntoa mennään 🙂

Avatar

osa nutraus olis mun juttu 🙂

Avatar

Mukana! Osanutraus olisi minulle parhain vaihtis tällä hetkellä! Karkkihimon (suklaahimon) iskiessä nutripatukka on mitä parasta lääkettä 🙂 ihan huipun makuisia, korvaa todellakin tavis suklaapatukan! 🙂

Avatar

Osanutraus, ihan aikesta en halua ja pysty kieltäytymään 🙂 Mukana siis arvonnassa

Avatar

Mukaan, ehdottomasti!

Avatar

Mie pyrin tekemään kaiken sata lasissa, joten lähtisin täysnutrauksen linjalle. Lisäksi haluisin testata omaa tahdonvoimaani. 🙂

Avatar

Osanutrauksella vois testata 🙂

Avatar

Mukana ja täydellä lähtisin 8)

Avatar

Osanutraus tai jopa täysnutrausta vois kokeilla! Haluisin laihtuu ainoastaan n.5kg mutta tarviin siihen kyllä apua joten noi tuotteet tulis tarpeeseen!

Avatar

mukana! Osanutraus ois mulle varmasti paras vaihtoehto

Avatar

Oon just alottanu tiputtamaan lihotut kilot ja mulle sopis varmaankin osanutraus 🙂 olis ihan huippua voittaa!

Avatar

Mukana ehottomasti ! 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa, haluaisin itse kokeilla 5:2 nutrausta!

Avatar

5:2 nutraus voisi sopii parhaiten mulle ainakin alkuun, kun kilpirauhaslääkityksen aloitus on kerännyt kroppaan aika verran ylimääräistä..:(

Avatar

Mukana ollaan! Kesän jälkeen painoa on kertynyt aika roimasti ja alkaa olo olla jo sen mukanen. Pitäis saada vähän strattia tähän urakkaan 🙂

Avatar

Haluan ehdottomasti mukaan arvontaan 🙂 pienen lapsen äitinä luulen että osa nutraus olisi mulle paras vaihtoehto.

Avatar

Haluun ehdottomasti olla mukana!:-) söin hetken tossa lääkkeitä jotka lihotti mua 10kg. 5 kiloa pudotettu jo. Otin pari kk sitten koulussa salikurssin. oon aina vihannut liikuntaa ja salille meno on ollut tosi epämukavaa. Kurssin myötä oon alkanut pitämään liikunnasta ja salista. Hommasin sinne kortin ja itseasiassa oon ihan just lähdössä salille 🙂 mun on pitänyt pitkään ostaa smoohtie kone mutta opiskelijan tuloilla ei oikeestaan ole varaa jotenka haluisin kokeilla noita smhootie juomia 🙂

Avatar

Osanutraus, muutama kilo vielä pudotettavana 🙂

Avatar

Mukana ehdottomasti! Osanutraus olisi mun kohdalla varmasti paras vaihtoehto 🙂

Avatar

Osanutraus ois mulle hyvä 🙂 Vaikuttaa houkuttelevilta!

Avatar

5:2 tai osanutraus kuulostaisi minulle sopivilta vaihtoehdoilta. (ehkä jopa enemmän kallistuisin tuon 5:2 puoleen)

Avatar

Innostuin heti 6:1 tai 5:2 nutrauksesta. Kokeilemalla varmasti selviäisi kumpi sopii paremmin keholleni.

Avatar

Osanutraus sopis mulle parhaiten ja sillä ois hyvä lähtee ja totuttelee noihin 🙂 Mukana siis!

Avatar

Mukana arvonnassa !

Mulle sopisi luultavasti parhaiten joko 6:1 tai 5:2 -nutraustapa!

Avatar

Mukana ehdottomasti!

Avatar

Osanutraus sopisi parhaiten minulle, ainakin aluksi. Tykkään ruuasta, hehe, ja nutrilet ei ole vielä niin tuttu juttu minulle 🙂

Avatar

Täysnutraus ehdottomasti! 🙂

Avatar

Olisi ihanaa voittaa Nutrilet-tuotepaketti! Ne ovat tosi hyvänmakuisia, mutta opiskelijabudjetille liian kalliita suurissa määrissä hankittavaksi. Joskus olen ostanut yksittäisen patukan. Mulle sopiis parhaiten osanutraus tai 5:2-nutraus, sillä pudotettava kilomäärä ei ole suuren suuri – mutta sitäkin häiritsevämpi!

Avatar

Osanutraus, koska ruoka vaan on niin hyvää 😀

Avatar

Mukana arvonnassa! Uskon, että minulle sopisi parhaiten osapäivänutraus tai 5:2 nutraus. Laihdutin viimeksi v. 2010 painonvartijoissa, harmittaa kun heidän toimintansa loppui kokonaan, oli todella hyvä konsepti. Nyt painan sen verran kun silloin viimeksi laihduttamisen aloittaessani, ja kiva olisi laihtua uudelleen se noin 12 kiloa, jotta pääsisi lievästä ylipainosta normaalipainoon, laihaksi en ole koskaan edes halunnut. Joka päivä laihduttaminen on mielessä, mikä siinä onkin, ettei vain saa aikaiseksi. Kiitos sinulle realistisesta tavasta puhua laihduttamisesta ja painonhallinnasta ja siihen liittyvistä haasteista.

Avatar

6:1 neutraalia haluaisin ehdottomasti testata! 🙂

Avatar

osanutraus olis minulle varmaankin paras vaihtoehto:)

Avatar

Mukana, osanutraus sopisi minulle.

Avatar

mukana ! itselle sopivin olisi varmaan 5:2 tai osanutraus 🙂

Avatar

Minulle sopisi osanutraus. rakastan niin paljon ruokaa että en varmaan pystyisi kokonutraamaan, koska kaipaan myös ihan oikeata kotiruokaa! Olen joskus välipalana juonut nutrilet juomia, mutta en sen enempää ole kokeillut ja mielenkiintoista olisi kokeilla!

Avatar

Mukana arvonnassa! 🙂 Nutrilett-tuotteet olisivat ehdottomasti kokeilun arvoisia tällaiselle himotreenaajalle mutta silti suurelle herkkusuulle 😉

Avatar

Mukana! 🙂 Parhaiten sopisi varmasti osanutraus, aina on kiire ja hyvistä ruokailutottumuksista on vaikeaa pitää kiinni..

Avatar

Mua kiinnostaisi kovasti kokeilla tosta 5:2 nutrausta 🙂

Avatar

-23kg puolessa vuodessa, nyt viimeisen viiden kilon rutistus jonka aloittaisin mieluusti nutrilet tuotteilla 😉

Avatar

Mulle sopis parhaiten varmaan osanutraus! 🙂

Avatar

Osanutraus, koska pudotettavaa on vähän, mutta se onki sit tiukassa 😀

Avatar

Arvonnassa mukana! Sopivin olisi ehkä tuo osanutraus. 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Osanutraus olisi minulle mieluisin 🙂

Avatar

Olen jo pitkään halunnut kokeilla näitä tuotteita, mutta rahatilanne ei ole antanut mahdollisuutta vielä. 🙂

Avatar

Todellakin haluan osallistua arvontaan 🙂 minulle sopisi täysnutraus koska pudotettavaa on jonkin verran 🙂 koulun ja töiden ohella ei kerkeä tehdä ruokaa ja sellaista että se on terveellistä ja todella täyttävää 🙂

Avatar

Kiitos blogistasi 🙂 Molemmista. Jokapäiväinen lukija olen. Haluaisin myös oppia syömään noita patukoita. Nutriletin patukoita en ole maistanut, mutta muita kyllä kovasti.. Luulen, että täysnutraus olisi mun juttuni aluksi. Joten mukana arvonnassa 🙂

Avatar

Kiva arvonta, oon ehdottomasti mukana! 🙂
Olen pähkäillyt milloin aloittaisin Nutraamisen, mutta tuotteet ovat jäänet aina kaupan hyllylle. Aloittaisin ensin täysnutraamisella, kun painoa on pudotettavana kuitenkin jonkin verran! 🙂

Avatar

Osallistun! Varasin juuri lomamatkan aurinkoon muutaman kuukauden päähän, joten täysnutrauskuuri tähän alkuun tekis varmaan hyvää! Siitä vois sitten jatkaa keveämpää elämää esim. 5:2 nutraamalla 🙂

Avatar

Mulle sopis varmaan toi kokonutraus et sais sellasen nopean alun painopudotukseen ja sitä kautta putois painoa ja motivaatio kasvais kun näkee tuloksia..ehkä tää kesä vois olla se kesäkunnossa2015? 😀

Avatar

Osanutraus olisi itselleni paras tapa. Olisi ihana juuri kiireisenä aamuna korvata aamupala jollain tuotteella

Avatar

Täysnutrauksella lähtisin liikkeelle niin sai sysäyksen liikkeelle siitä sit jatkoa varmasti 5:2.. 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! Pitkään olen jo halunnut päästä näitä tuotteita kokeilemaan! Osanutraus sopisi minulle varmaan parhaiten:)

Avatar

Osanutraus sopisi varmasti parhaiten minulle 🙂

Avatar

Avustajani nutraa, en tiedä miten mutta patukoita on vilahdellut töissä, joten hänen vuokseen osallistun arvontaan. 🙂 Tämä olisi kiva ylläri avustajalleni, koska avusajan ammatissa ei ole kamalan isot tulot.

Avatar

osanutraus sopisi mulle parhaiten, painoa tarvisi muutama kilo saada pois ja ruuasta kun tykkään niin en haluais kokonaan siitä luopua =)

Avatar

Osanutraus, töihin on helppo nappailla patukoita yms messiin! Ja mielenkiinnolla sitä kokeilis uusia juttuja! Eli messissä arvonnassa 😉

Avatar

Mukana ollaan! Uskon, et itelleni sopii kans parhaiten tuo osanutraus, jota itekin oot kokeillu.

Avatar

Kokeilisin kyllä mieluusti 6:1

Avatar

Vaikka ei tässä kisassa voittoa tulisikaan niin aion silti kokeilla osanutrausta piakkoin! Imetän vielä pientä vauvaani, joten mihinkään hurjaan painonpudotukseen en voi lähteä, mutta pientä buustia parempaan suuntaan tarttisin. Huomenna alkaa herkuton helmikuu ja uusin salijäsenyyden pitkän tauon jälkeen, joten tällanen palkinto olis kuin kirsikka kakun päällä 🙂

Avatar

Vaikka ei tässä kisassa voittoa tulisikaan niin aion silti kokeilla osanutrausta piakkoin! Imetän vielä pientä vauvaani, joten mihinkään hurjaan painonpudotukseen en voi lähteä, mutta pientä buustia parempaan suuntaan tarttisin. Huomenna alkaa herkuton helmikuu ja uusin salijäsenyyden pitkän tauon jälkeen, joten tällanen palkinto olis kuin kirsikka kakun päällä 🙂

Avatar

Mukana ! Mulle sopis kyl ehdottomasti 5:2. Kyllästyn helposti niin pari päivää viikossa pitäis kiinnostusta yllä eikä näin pimeenä vuodenaikana jaksais lähteä mihinkään lenkkeilemään tai mennä salille.

Avatar

Mukana!! Ja mulle paras ois osanutraus varmaankin 🙂

Avatar

Osa nutraus ehkä aluksi mutta voisin kuvitella nutraavani koko aikaisestikkin, eli mukana tässä arvonnassa!

Avatar

Moi!:)
Itseäni kiinnostaisi kovasti kyseiset tuotteet. Parhaiten itselle sopisi varmaankin osien aterioiden korvaus, painoa kun ei kuitenkaan tarvitse paljoa pudottaa, mutta tämä aloittaminen tuntuu olevan niin vaikeaa!

Avatar

Kyllä toi osanutraus parhiten sopisi ihan jo työn ja koulunkin puolesta, kiireistä tuppaa olemaan. Jokin aika sitten kattelinkin tuotteita, alkoi mielenkiiinto heräämään kun eksyin lukemaan jotain keskustelua aiheesta 🙂

Avatar

Ihana arvonta! Osanutraamalla lähtisin vähän avittamaan jumittunutta pudotusta ja pitkien luentopäivien suklaapatukoille olisi hyvä saada järkevämpää ravintoa 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! Liikaa raskauskiloja jäljellä ja imetyksestä kohtuva kamala makeanhino joka uhkaa kerryttää niitä vielä lisää. Luultavasti menisi vielä jonkin aikaa ennen kuin voisin nutrauksen aloittaa (ellei sitten osanutraus onnistu jo imettäessä, vauvan syödessä jo kiinteitäkin?) mutta jokin kunnon painonpudotuskeino on pian erittäin ajankohtainen!

Avatar

Mukana!

Avatar

Kaikkea pitää kokeilla. Nutrausmuodoista 6:1 tai 5:2 tulisi kohdallani kyseeseen. Hyvin skeptisesti suhtaudun näihin lähtökohtaisesti,mutta en voi urputtaa ennen kuin olen kokeillut

Avatar

5:2 nutraus sopisi minulle hyvin, ruokaa en kerkee syödä useasti mutta sittenku syön niin syön heti kahen ihmisen eestä.

Avatar

Osanutraukseen lähtisin!

Avatar

Mukana arvonnassa. Osanutrauksesta voisi aloitella..

Avatar

Osanutraus sopisi varmasti parhaiten kiireiseen arkeen 🙂

Avatar

Heippa! Mukaan arvontaan. Osa nutrausta kokeilisin mielenkiinnolla.

Avatar

Täys nutraus sopisi minulle, ainakin aluksi lähtisin sillä pudottamaan näitä raskauskiloja jotka ovat kohta kolme vuotta ollut ylläni 😀

Avatar

Täysnutraus sopisi parhaiten kun ylipainoa kuitenkin on reilusti:)

Avatar

Osanutraus sopisi itselle parhaiten! Oonkin aina halunnu kokeilla näitä Nutrilettin tuotteita 🙂

Avatar

Osanutrausta haluaisin kokeilla 🙂

Avatar

Osa-nutraus, ehdottomasti! Olen jojo laihduttaja joten tästä saisi potkua ! 🙂

Avatar

Mukana ollaan! Täysnutraus sopisi näin alkuun parhaiten ja sitten siitä lähteä syömään terveellisemmin ja pudottamaan painoa lopullisesti. (:

Avatar

Osanutraus! Rakastan nutriletin tuotteita 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana… osanutraus voisi sopia minulle 🙂

Avatar

Mukana arvonnassa! Olen juuri aloittanut terveellisemmän elämän ja tuo osanurtaus joko 5:2 tai 6:1 -suhteella voisi osua tähän tilanteeseen kuin nyrkki silmään. Myös tuotteet kiinnostavat, erityisesti maku!

Avatar

5:2 sopisi minulle parhaiten 🙂 <3

Avatar

Mukana arvonnassa:) Täysnutraus sopii mulle parhaiten

Avatar

Minä lähtisin liikkeelle 5:2 nutrauksella, koska viikosta jäisi kuitenkin niin paljon päiviä, jolloin saa syödä normaalisti ja uskoisin tämän tyylin pitävän motivaation korkealla painonhallinnassa.

Avatar

Osanutraus sopisi minulle! Kiloja ei tarvitse enää pudottaa, mutta juurikin ihannepainon ylläpitoon! Mukana arvonnassa! 🙂

Avatar

Osa nutrausta haluaisin ehdottomasti kokeilla! Jos se auttaisi pääsemään lopuista raskauskiloista eroon.

Avatar

Ehkä mulle sopisi parhaiten 5:2 tyylinen nutraus 🙂

Avatar

Osanutraus sopisi tänne parhaiten eli mukana arvonnassa. 🙂

Avatar

Painonpudotusprojekti juuri alkanut ja tällä saisi varmasti siihen potkua. 5:2 menetelmällä osanutraus toimisi minulle parhaiten.

Avatar

Ehdottomasti 5:2. Olen saanut dieettini käyntiin mutta tarvisin lisäbuustia jonka nutrit voisivat antaa.

Avatar

Mukana! Osanutraus ois varmaan mulle sopivin tapa (:

Avatar

Osanutraus olisi mulle nyt ihan paikallaan!

Avatar

Mukana arvonnassa. Osanutrausta lähtisin kokeilemaan. Toivottavasti onni suosisi!:)

Avatar

Mukana.täysnutrauksella tietenkin viimeiset raskauskilot pois 🙂

Avatar

Täysnutraus sopisi minulle ! 🙂

Avatar

Ehdottomasti mukana! Täysnutraus sopisi minulle parhaiten!

Avatar

osanutraus olisi mulle paras vaihtoehto, ihanan näköisia kaikki tuotteet. Ehkäpä se arpaonni suosisi.

[email protected]

Avatar

Täysnutraus!

Tässä on jo tovi laihdutettu, ja laihdutettavaa löytyy vielä. Nyt en ole kovin kummosia dieettejä kokeillu, mutta tätä nutrausta olisi kiva kokeilla 🙂

Avatar

Pakko yrittää onnea, vaikken kyllä koskaan voitakaan mitään 😀 Osanutraus sopii parhaiten, töissä on usein niin kiire ettei kerkeä ees ruokataukoja pitämään.. Ois varmasti hyviä ja nopeita välipaloja!

Avatar

Mä aloitan kokeilemaan sitä 5:2sta! Toivottavasti tällä kertaa onni potkaisee 🙂

Avatar

Osanutraus

Avatar

Täysnutraus sopisi mulle parhaiten:)

Avatar

Täysnutraus sopis mulle parhaiten! 🙂

Avatar

Ehdottomasti minäkin mukana! Luulen, että tässä tilanteessa lähtisin liikkkeelle 5:2 tai 6:1-nutrauksella.

Avatar

5:2 vois olla aika sopiva mulle. Mukana arvonnassa!

Avatar

Osanutraus nykypainon ylläpitoon ja monesti on töistä niin kiire salille, että jotain nopeaa olisi hyvä saada suuhunsa vauhdissa.

Avatar

5:2 kävisi parhaiten mulle, arvonnassa ehdottomasti mukana!

Avatar

Voi mahtava arvonta!:)

Minulle sopisi parhaiten tuo osanutraus! Itsekin kahden pienen lapsen äiti olen, ja ihan oikeasti välillä ei meinaa keretä syödä. Nuo pirtelöt vois olla hyvä juttu etenkin aamuisin, kun on eniten kiire. 😀

Avatar

Osanutraus kuulostaa hyvältä ! 🙂 ehdottomasti mukana

Avatar

Täysnutrausta voisin kokeilla!

Avatar

Ehdottomasti osanutraus! En usko että pystyisin syömään vain 800 kaloria päivässä, kun liikun todella paljon.. mutta kiinnostavia tuotteita nämä, en oo koskaan lukenut näistä näin paljon tietoa 🙂 pitääpä heti pistää kokeiluun!

Avatar

Osanutraus sopisi itselleni parhaiten.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä