Sinustako Fitin kansimalli?

nimetön

Moni on varmasti huomannut ylläolevan blogissani pyörineen mainoksen, mutta halusin nostaa sitä vielä teille, jos se vaikka on jäänyt huomaamatta. Nimittäin ehkäpä juuri teistä voisi löytyä joku täydellinen henkilö Fit -lehden kansimalliksi! Fit etsii Fitness Helsinki -kisojen yhteydessä urheilullista kansimallia ja aikaa ilmoittautua mukaan on 20.2. asti.

Jos tuntuu siltä. että tämä olisi sinun juttusi, älä epäröi ilmoittautumista! 🙂 Kansimallina oleminen on todella upea kokemus, josta saa vielä elinikäisen muiston, jollaista ei ihan joka tyypillä ole. Olin itse vuonna 2013 Kaksplus -lehden kansimallina ja omien kasvojen tuijottelu lehtihyllyssä oli kyllä jotain aika ihmeellistä. Olen siitä kannesta todella ylpeä, enkä kadu tippaakaan mukaan lähtemistäni, vaikka kuvaukset ottivatkin yllättävän käänteen ja yllätyin itsekin rohkeudestani poseeratessani yläosattomissa ison mahani kanssa.

Tsemppiä kaikille mukaan aikoville!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Pitääkö tossa osallistua samalla johonkin kisaan? 😮

Avatar

Musta sä sopisit tohon kanteen 😉

Avatar

Ps. Olisiko mahd saada postaus sun toiseen blogiin ja kuvia siitä kaksplussan lehestä jossa olit?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä