Uusi harrastus: Crossfit!

Fiilikset ennen Box100:lle menoa maanantaina: Innostunut ja jännittynyt, ihanaa päästä huhkimaan ja kokeilemaan uutta!

Fiilikset esittelyä kuunnellessa: Ei luoja, miten ikinä selviän tästä. Nyt on perhosia mahassa ja ihan pelottaa.

Liikkeitä harjoitellessa: Täähän on tosi hauskaa ja tehokasta, liikkeet tuntuvat heti oikeissa paikoissa kun ohjaajat auttavat kiinnittämään huomiota tekniikkaan.

On Rampin ensimmäistä wodia vetäessä: Kuolen, kuolen, kuolen, apua.

Wodin jälkeen: Ei vitsi, teinkö mä oikeasti ton? Kyllä muuten tein! Ihan huippua!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Seuraavana aamuna: A-p-u-a…. En ylety laittamaan sukkia, au au au.

Seuraavana iltana: Uskallanko enää edes mennä sinne huomenna, pelottaa etten saa enää itestäni mitään irti, kun on nyt jo paikat näin kipeinä.

Keskiviikkona aamulla: Siis menenkö tänään vai en, apua kyllä mä haluan mennä, mutta jännittää jotenkin hirveästi, etten pysy muiden tahdissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskiviikkona boxilla: Huiiiiiii tän päivän ohjelma näyttää pelottavalta. En oo ikinä tehnyt vatsoja, siis ikinä. En kirjaimellisesti ole ikinä päässyt ylös asti tän notkon selkäni kanssa.

Uusia liikkeitä opetellessa: Enhän mä edes uskalla kokeilla tätä kun pelkään tätä selkääni. Ehkä pitäisi kysyä neuvoa.

Ohjauksen jälkeen: Täähän sujuu aivan loistavasti! Turhaa pelkäsin. Jännä miten näinkin isossa porukassa vetäjät silti ehtii kiinnittää kaikkiin niin hyvin huomiota.

Parini päivän wodin liikkeitä laskiessa: Siis apua, tää mimmi on ihan huikeessa kunnossa, miten mä ikinä selviän ite tästä?

Wodin jälkeen: Ja taas tein sen!! Ylitin itseni ja kaikki odotukseni, uskomaton fiilis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Illalla nukkumaan mennessä: En pääse eroon tästä hymystä ja onnistumisen tunteesta, onko tää after workout -fiilis aina näin mahtava Crossfitissä?

Torstaiaamuna: Au. Au. Au. Silti en malta odottaa huomista treeniä! Nyt alan jo tajuta, että pelkään ihan turhaan aina jääväni jälkeen ja näyttäväni hölmöltä. Kaikki kannustaa kaikkia ja kilpailee vain itseään vastaan, tässä lajissa on kyllä aivan jäätävä yhteishenki ja yhteisöllisyys. Jo kahden kerran jälkeen huomaan sen! Onneksi mua pyydettiin testaamaan tätä kurssia!

 

Kommentit

5 kommenttia
Avatar

Siis mikä/mitä tää on? 😀

Avatar

EIKÄ, mäki haluun!

Avatar

Boxin on-ramp on kyllä huikee!
Nyt kun luin tän tekee mieli palata normaalilta salilta crossfitin pariin asap! 😀

Avatar

Haluaisin kovasti kokeilla crossfitiä, mutta täällä maalla ei ole kummoisia mahdollisuuksia! Vaikuttaa niin tehokkaalta ja jäätävän kamalalta 😀 Ollaan menossa parin treenikaverin kanssa nyt lauantaina Tampereelle katsomaan crossfitin Winter Wareja, että ehkä sieltä saa jotain lisäideoita omaan treenaamiseen 😉

Avatar

Toi on paras fiilis! Alotin itekkii crossfitin ja miten parasta just toi tsemppi mikä siellä on! Ei ikinä sais itestään yksin niin paljon irti, mitä saa tuolla 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä