Uutta treenivaatehyllyllä

Jos uudet treenivaatteet ei motivoi pudottamaan näitä syksyn ja talven aikana kertyneitä flunssakiloja niin jo on kumma! Meinaan nyt on kyllä sen verran ihanat treenivaatteet kaapissa. Ihastelin aiemmin täällä Adidaksen StellaSport -mallistoa ja tilasinkin itselleni aiemman postauksen kuvissakin näkyneen paidan, sekä mätsäävät liivit ja trikoot. Trikoista mulle osui viallinen kappale ja jouduin palauttamaan ne, eikä uudet ole vielä saapuneet, mutta kohta pitäisi nekin saada jalkaan. Vaikka ensireaktiona ostinkin nämä vaatteet niiden huikean ulkonäön takia niin kyllä muuten on laadukkaat! Ei ole testatessa löytynyt yhtään mitään vikaa. Liivit ovat tosi mukavat ja tukevat ja paita on hirveän käytännöllinen loistavasti toimivan tuuletuksen ansiosta 😀 Voin siis lämpimästi suositella StellaSport -mallistoa! Odotan innolla myös malliston seuraavaa osaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paita ja urheiluliivit – Adidas StellaSport / Trikoot – H&M (saatu) / Panta – H&M

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tämä kilojen takaisin pukkaaminen on kieltämättä ollut tosi stressaavaa, mutta ei kai tässä voinut muuta odottaakaan, kun on puoli vuotta ollut kipeänä ja syönyt miten sattuu. Toivottavasti vaan nyt saisin vihdoin karistettua tämän flunssan, että saan jatkettua hyvin käyntiin lähtenyttä treenaamista! Ja ihan jo senkin puolesta, että treeniblogia on vähän vaikea pitää kun ei voi treenata! 😀

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Kommentit

3 kommenttia
Avatar

Kiitos vinkistä, ihania treenivaatteita! Uikkarit ja reikätoppi menivät tilaukseen 🙂 Adidaksen omassa kaupassa oli vielä ilmaiset postikulut tämän kuun loppuun asti.

Avatar

Flunssakiloja, oi miten hurmaavasti sanottu 😀 Mä olen koputellut tämän talven aikana puuta jo aika paljon, kun olen pysynyt koko ajan aivan terveenä.. Knock knock knock…

Avatar

Kiva paita! Toivotaan että flunssakierre taittuu 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä