Eräänä päivänä

Aioin viime viikolla tehdä päivä kuvina -postauksen, mutta siitä tulikin vain puolikas päivä, kun neljän maissa siirryin sohvalle sikiöasentoon selkä- ja mahakipujeni kanssa, enkä muistanut sitten postata ollenkaan. Nyt päätin sittenkin vaan laittaa nämä kuvat tänne, parempi onni ensi kerralla ja ehkä kohta saan tänne kokonaisen päivän!20150212_054252

Herästyskello soi viideltä ja kerrankin olin ensimmäisenä perheestä hereillä. Vaikka kyllä pääsinkin sängystä ylös vasta 5.30, mutta varauduin onneksi tähän ja laitoin herätyksen erittäin ajoissa 😉 Vähän meikkiä nassuun ja hiukset pikaiselle ponnarille ja sitten pakkaamaan lasten tavaroita ja laittamaan kaikki tavarat valmiiksi, jotta voitaisiin vain heittää lapset haalareihin ja autoon. 6.15 Topiaskin vihdoin heräsi ja 6.30 oltiin vetämässä kenkiä jalkaan. Heitettiin ensin Ava päiväkotiin ja sitten vein Topiaksen töihin ja lähdin hakemaan kyytiin Korinnaa ja Eveä, sillä lähdettiin yhdessä Helsinkiin. Korinna oli erittäin myöhässä ja mulle tuli siitä oudosti hyvä fiilis, koska on ihanaa omata myöhästelevä ystävä, en ole enää ainoa! 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ajeltiin erittäin rauhallisissa merkeissä (hyvä Nomppu ja Eve!) kaksi tuntia Helsinkiin ja saatiin ilmainen parkkipaikka jäähallin takaa, josta mentiin ratikalla sitten keskustaan. Jätän aina auton kauemmas ilmaisille paikoille, koska Helsingissä parkkeeraaminen on niin tappavan kallista Turkuun verrattuna ja ratikalla kulkeminen on kuitenkin aika vaivatonta. Löydettiin tiemme Kappahlin pressiin ja päästiin pitkällisen riisumisen, rattaiden ahtamisen, tavaroiden kadottamisen ja vessassa käymisen jälkeen vihdoin nauttimaan vähän aamiaista ja syöttämään lapsia. Muistin taas, miksi käyn mieluummin presseissä ilman lapsia………… Kun riiviöt oli ruokittu, saatiin vihdoin keskittyä vähän ihastelemaan tulevia uutuuksia! Rakastuin ensisilmäyksellä kaikkeen ihanan valkoiseen ja liehuvaan vaatetukseen, jotka näen jo päälläni kesän lomamatkalla Kreikkaan. Yksi kevät-/kesämallistojen pressitilaisuuksien parhaista puolista onkin ehdottomasti se, että voit tunniksi unohtaa ulkona loiskuvan räntäsateen ja kuran ja keskittyä vain haaveilemaan auringosta ja lämmöstä. Tosin paluu todellisuuteen on aika masentava, kun taas astut ulos ovesta.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Nomppu ja Eve viihtyi loistavasti yhdessä, vaikka Nomppu vähän ihmettelinkin kun ei se kaveri vielä osannutkaan kävellä! Tyypit toivat kivan piristysruiskeen paikalle ja hetkeksi ehti jo unohtua se rattaiden ja kassien raahaamisen hankaluus 😀 Nomppu myös taisi ihastua Korinnaan, sillä Korinna sai harvinaisen paljon pusuja osakseen ja äiti meinasi jäädä ilman! En kyllä ihmettele, on se aika ihana.

20150212_115531

Pressin jälkeen käytiin vielä Iinan ja Kaislan kanssa kahveilla, vaikka kukaan ei tainnutkaan loppujen lopuksi juoda kahvia. Oli kiva hetkeksi ihan vaan istua ja rentoutua ja höpötellä, mutta meidän piti aika pian suunnata takaisin, koska mun piti ehtiä hakemaan Topias töistä puoli neljältä. 20150212_132015 20150212_132035 20150212_145748

Toivottiin, että lapset nukkuisivat paluumatkan ja Eve nukkuikin hienosti, mutta Nomppu oli hereillä koko matkan, koska ehti rattaissa nukahtaa _kahdeksi minuutiksi_. Joten siinä oli hänelle koko päivän päikkärit. Tämä on niin ärsyttävää, en voi ikinä lähteä Nompun kanssa mihinkään juuri ennen päikkäreitä, koska jos Nomppu nukahtaa rattaissa edes kymmeneksi sekunniksi niin päivän unet olivat sitten siinä. Selvittiin kuitenkin aika hyvin kotiin asti, kiitos Korinnan, joka uskomattoman kärsivällisesti jaksoi höpötellä Nompulle ja näytti puhelimestaan Late Lammasta. Ehdin hyvin heittää Korinnan ja Even kotiin ja ehdin Topiaksen työpaikalle juuri oikeaan aikaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haettiin yhdessä Ava päiväkodista ja lämmitin lapsille äkkiä ruokaa ja haaveilin lukevani uusia lehtiä, jotka edelleen ovat jääneet lukematta kaiken kiireen keskellä, mutta siinä kohtaa selkä- ja vatsakivut vetivät minut sohvalle sikiöasentoon ja loppupäivän vain seurailin Topiaksen ja lasten leikkejä. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Ajattelin yrittää tässä nyt joku päivä saada tehtyä päivä kuvina -postauksen ihan koko päivästä ja lisäksi jos vihdoin saisi tehtyä uuden version siitä päivä videoina -postauksesta. Mutta nyt kysynkin teiltä, että millaiset jutut teitä kiinnostaa? Haluatteko päivä kuvina -postauksen arkipäivästä? Päivästä ilman lapsia? Viikonlopusta lasten ja Topiaksen kanssa? Meidän arki vaihtelee sen verran, että tässä on valinnanvaraa!

Hauskaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Kaikkein turvallisin matkustaminen on taaperolla selkä menosuuntaan. Pää on muuhun vartaloon nähden iso eivätkä niskat kestä kolaritilanteessa. 🙂 meillä vielä vauva joten istuin ei vielä ajankohtainen mutta meidän taapero tulee matkustamaan selkä menosuuntaan. Katsokaa testi videoita kolareista :/ 🙂

Avatar

Musta sellanen päivä kuvina arkipäivästä olis kiva! 🙂

Avatar

Kiva postaus ja mukava oli lukea, miten päivä oli mennyt aamusta ja päivästä. Täälläkään ei aina kaikki ihan niin sujuvasti mene, mutta sitähän se on ja onneksi on oppinut joustamaan joissain asioissa itsekin enemmän. 🙂 Siun tai teidän arkipäivästä olisi kiva lukea, tai sitten ihan siun työpäivästä. ^^

Avatar

normipäivä kotona lasten kanssa -postaus. Ettekö käy missään harrastuksessa tai kerhossa yhdessä?

Avatar

Lähteekö lapsetkin Kreikkaan :)?

Avatar

viikonlopusta päivä viseoina tai kuvina niin että topiaskin on mukana 🙂

Avatar

Tällaiset postaukset on kivoja! Tee joka kuukausi yksi Päivä kuvina -postaus ja aina vähän erityyppisestä päivästä?

Ps. Kiitti blogivierailusta! Kiva tietää, että sinäkin siellä joskus kurkit kuulumisia. 🙂

Avatar

Heippa!
Onko teilläkin istuimet jo naama menosuuntaan? Kuvassa ainakin näyttää siltä.
Minkä ikäisenä käänsitte niin päin, kun eikös suositus ole 3 vuotiaaksi asti selkä menosuuntaanpäin (?).
En tarkoita kritisoida, ajattelin vain olenko ainoa joka käänsi ”liian aikaisin” istuimen 😀

Avatar

Mun korvaa ei oo vielä kuulunu samanlainen suositus mut mulla alko poika voimaan pahoin ja oksenteliki joskus vuoden tai reilu ikäsenä. :< Loppu ku ostettiin samantyyppinen tuoli ku kuvassa jossa on toi ylimääränen osa ja sen voi asentaa vaan menosuuntaan. 🙂

Avatar

Heippa ihana Emilia!

Teidän Nompulla on ilmeisesti Cybexin Pallas-turvaistuin, samanlaista olisi hankkimassa, mutta ainakaan nettifirmojen neuvojat ei sitä vajaan vuoden, jos vuodenkaan ikäiselle, edes suht. isokokoiselle ipanalle suosittelisi.. Mikä on sun kanta tähän, minkä ikäisestä saakka nomppu on Cybexissä istunut? Tukeva ja turvallinenhan toi istuin on kun mikä, en oikein jaksa uskoa että noi selkä menosuuntaan kolme vee- saakka suositukset koskee tätäKIN mallia?

Avatar

Noniin, selailinpa vanhoja postauksiasi läpi ja löysinkin sitten sen tiedon mitä muistelinkin lukeneeni, eli Nomppu on istunut isojen poikien istuimessa n. vuoden ikäisestä siis. Ehkä mekin uskalletaan toi sitten hankkia! 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä