Kolmessa viikossa kunnon tuloksia – Miten muka?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaikesta manaamisestani huolimatta, tai ehkä sen ansiosta, olen selvinnyt jo kolme viikkoa ilman flunssaa! Uusi ennätys elokuun jälkeen! Ja nyt sitten koputtelen puuta oikein olan takaa…. Mutta anyways, vaikka vältyinkin flunssalta niin en kuitenkaan onnistunut selvittämään on rampia kunnialla. Nimittäin rikoin taas selkäni ja lisäksi onnistuin saamaan vasempaan olkapäähäni niin kauheat jumit, että ilmeisesti joku hermo on siellä välissä puristuksissa ja kädestä on kaikki voima kadonnut ja kaiken tekeminen sattuu. Siis kirjaimellisesti _kaiken_. Ihan perus, eikö? Tänään olisi ollut viimeinen kerta, enkä sitten päässyt mukaan ja viime kerrallakin jouduin lämmittelyn jälkeen luovuttamaan ja istuin loppuajan kylmäpakkauksen kanssa sivussa. Onneksi saan mennä tekemään ensimmäisellä kerralla vedetyn WODin sitten kun tästä toivun niin pääsen näkemään niitä tuloksia! Sillä tästä lopun vastoinkäymisestä huolimatta on ramp oli aivan huikea ja kunto on noussut siellä kohisten. Boxillakin jo manasin ja manaan taas; joko olen maailman onnettomuusalttein ihminen tai mulla on maailman paskin karma.

Crossfit lajina on aivan huippua ja olen alkanut tykätä siitä joka kerran jälkeen enemmän. En ole ikinä ennen kokeillut mitään lajia, jossa kunto nousisi näin nopeasti. Tässä keväällä kun ihmiset valmistautuvat bikinikauteen, olisikin aivan täydellinen ratkaisu mennä on rampille. Vinkvink Boxilla alkaa seuraava on ramp maanantaina 2.3. ja kursseja menee niin aamuisin kuin iltaisin. On ramp maksaa 120 euroa ja treenejä on kolme kertaa viikossa, maanantaina, keskiviikkona ja perjantaina. Jos haaveilet kunnon treenin aloittamisesta tai etsit tapaa saada mahdollisimman nopeasti mahdollisimman hyviä tuloksia niin crossfit is the way! Jo pelkkä on ramp antaa aivan uutta puhtia treeniin, vaikka et sitten jäisikään enää lajin pariin. Mutta sanoisin, että aika moni jää on rampin aikana ihan koukkuun.

Haluan kirjoittaa teillä vielä crossfitistä enemmän, mutta haluan siihen mukaan kunnollisia kuvia ja myös videota treenistä, joten teen kunnon postauksen sitten, kun pääsen takaisin boxille. Mutta jos teillä herää sillä aikaa jotain kysymyksiä niin kysykää vain rauhassa! 🙂 Vastaan parhaani mukaan.

Anteeksi kun tästä tuli taas tällainen sekameteli, olen vetänyt jälleen kerran niin paljon särkylääkkeitä tähän selkääni, että ajatus ei kulje ihan normaalisti!

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä