Huipputarjous Fit -lehteen

Huomenta kaikille! ūüôā Nyt olisi teille v√§h√§n erilaista asiaa, nimitt√§in aivan mielet√∂n tarjous Fit -lehteen! Kun tilaisuus tuli, halusin tietenkin p√§√§st√§ tarjoamaan teille edullisen tilaisuuden tilata Fit omaankin kotiin. Fit on mun ehdoton lemppari aikakausilehtien saralla ja oli sit√§ jo kauan ennen kuin aloitin blogin t√§√§ll√§ Fitin saitilla. Vaikka netist√§ ja etenkin blogeista l√∂ytyy paljon treeniin ja hyvinvointiin liittyv√§√§ infoa v√§h√§n jokaiselta kantilta, niin siin√§ lehdess√§ on kuitenkin sit√§ jotain. Odotan aina innolla sit√§ hetke√§ kun Fit kolahtaa postiluukusta ja saan syventy√§ rauhassa sohvannurkkaan etsim√§√§n uutta inspist√§ ja miettim√§√§n omia treenej√§, ilman puhelimen t√§rin√§√§ ja houkutusta vaihtaa sivua Facebookin puolelle.

nimetön

Normaalisti Fitin tilaus kustantaa puolessa vuodessa 34,90 euroa, mutta nyt saatte sen hintaan 21,90‚ā¨ ja lis√§ksi p√§√§lle tulee mahtavat tilaajalahjat. T√§m√§n tarjouksen hy√∂dynt√§ess√§ saatte tilaajalahjana mineraalimeikkiseitin, jonka arvo on jo yksin√§√§n 39,90‚ā¨, sek√§ Cityshopparin mobiilikortin, joka on arvoltaan 24 euroa. T√§st√§ linkist√§ p√§√§sette tutustumaan paremmin tarjoukseen ja tekem√§√§n tilauksen. Jos yht√§√§n on houkuttanut Fitin tilaaminen tai ostatte sit√§ normaalisti kaupasta, niin nyt kannattaa ehdottomasti tilata oma kappale suoraan kotiin ūüôā

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Miten pitkään tää tarjous on voimassa. Mulle tulee kotiin kunto plus lehti ja sen tilaus päättyy toukokuussa. Niin onkohan toi tarjous vielä voimassa silloin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä