Huipputarjous Fit -lehteen

Huomenta kaikille! 🙂 Nyt olisi teille vähän erilaista asiaa, nimittäin aivan mieletön tarjous Fit -lehteen! Kun tilaisuus tuli, halusin tietenkin päästä tarjoamaan teille edullisen tilaisuuden tilata Fit omaankin kotiin. Fit on mun ehdoton lemppari aikakausilehtien saralla ja oli sitä jo kauan ennen kuin aloitin blogin täällä Fitin saitilla. Vaikka netistä ja etenkin blogeista löytyy paljon treeniin ja hyvinvointiin liittyvää infoa vähän jokaiselta kantilta, niin siinä lehdessä on kuitenkin sitä jotain. Odotan aina innolla sitä hetkeä kun Fit kolahtaa postiluukusta ja saan syventyä rauhassa sohvannurkkaan etsimään uutta inspistä ja miettimään omia treenejä, ilman puhelimen tärinää ja houkutusta vaihtaa sivua Facebookin puolelle.

nimetön

Normaalisti Fitin tilaus kustantaa puolessa vuodessa 34,90 euroa, mutta nyt saatte sen hintaan 21,90€ ja lisäksi päälle tulee mahtavat tilaajalahjat. Tämän tarjouksen hyödyntäessä saatte tilaajalahjana mineraalimeikkiseitin, jonka arvo on jo yksinään 39,90€, sekä Cityshopparin mobiilikortin, joka on arvoltaan 24 euroa. Tästä linkistä pääsette tutustumaan paremmin tarjoukseen ja tekemään tilauksen. Jos yhtään on houkuttanut Fitin tilaaminen tai ostatte sitä normaalisti kaupasta, niin nyt kannattaa ehdottomasti tilata oma kappale suoraan kotiin 🙂

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Miten pitkään tää tarjous on voimassa. Mulle tulee kotiin kunto plus lehti ja sen tilaus päättyy toukokuussa. Niin onkohan toi tarjous vielä voimassa silloin.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä