Maailman herkullisin appelsiini-raakasuklaa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Olen kokeillut pari kertaa raakasuklaata, mutta en ole pitänyt siitä yhtään. En ole ikinä tajunnut, mistä tämä hypetys oikein lähtee, koska eihän se edes maistu yhtään suklaalta? Tai no näin ajattelin maanantaihin asti. Nimittäin maanantaina ystäväni Annika kävi meillä kylässä ja toi meille mukanaan itse tekemäänsä raakasuklaata. Olin vähän skeptinen, mutta aivan turhaan, sillä tämä suklaa oli aivan järjettömän hyvää! Maistui ihan jaffakekseiltä, lapsetkin olisivat vetäneet tätä aivan loputtomiin. Mun on aivan pakko kokeilla tätä seuraavaksi itsekin ja pyysin Annikalta luvan jakaa tämän ihanan reseptin myös teille! Joten tässä tulee ohje aivan superihanaan appelsiini-raakasuklaaseen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

1 dl kaakaovoita (raastettuna/rouheena tms)
2 rkl kookosöljyä
3 rkl hunajaa
1/2 tl aitoa vaniljaa tai 1/2 vaniljatanko
1/2 tl kanelia
2 rkl lucuma-jauhetta
1 dl raakakaakaojauhetta
1 tl maca-jauhetta
1 luomuappelsiinin kuori
ripaus suolaa

Sulata rasvat vesihauteessa, ei kovalla lämmöllä vaan kädenlämpöisessä tai vähän lämpimämmässä vedessä. Aineluettelon osoittamassa järjestyksessä lisää sekaan muut aineet ja välissä sekoita aina huolellisesti. Kaada valmis seos muotteihin tai levyiksi ja laita jääkaappiin. Nauti!

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Suosittelen kokeilemaan ja kertokaa sitten, miltä maistui! Tätä uskaltaa oikeasti kokeilla, koska kuten olen sanonut, olen todella nirso, enkä ole pitänyt muista raakasuklaista, mutta tämä oli herkkua!

(Kuvausrekvisiittana kaakaomassaa a la Voimaruoka, sitäkin voinee käyttää, mutta en tiedä, mikä siinä on sitten suhde!)

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Kiitos reseptistä! Saako noita kaikkia aibeita ostettua tavallisesta ruokakaupasta?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä