Päivän blogivinkki

Minä toivun tällä hetkellä flunssasta ja viisaudenhampaiden leikkauksesta (kaksi hammasta leikattiin pois, kaksi vedettiin pois ja 15 hammasta paikattiin eri pinnoilta nukutuksessa) ja olen todella kipeänä ja todella lääkkeissä, joten blogiin on luvassa vähän erilaista sisältöä. Kunhan tästä nyt pääsen parantumaan niin luvassa on aivan uutta tahtia, sillä tänään meillä aloitti myös uusi lastenhoitaja ja saan vihdoin alkaa keskittyä bloggaamiseen. Tällä kertaa olisi vuorossa vähän erilaista juttua, sillä tahdon esitellä teillä vähän muitakin blogeja, jotka voisivat kiinnostaa teitä! Ensimmäisenä vuorossa on Fit -kollega Monna treenaa.

cropped-Monna_banneri

 

Monna on aivan järjettömän mahtava tyyppi uskomattoman pirteällä asenteella varustettuna ja samaa sanomaa huutaa tyypin blogi. Monna on personal trainer ja rakastaa urheilun lisäksi vaatteita, tanssia, valokuvausta, miestään, perhettään, ystäviään, musiikkia ja lähes kaikkea! Monnan blogista löytyy monipuolisesti juttua kaikesta mielenkiintoisesta ja Monnan postauksista ei voi olla tulematta hyvälle tuulelle. Kannattaa tsekata uusimmista postauksista etenkin Lempitreeni ja Ruokavalio – Mitkä rasvat, miten ateriat koostetaan, mitä kananmunan tilalle? mutta suosittelen kyllä selailemaan ajan salliessa ihan koko blogin läpi, sillä löydät sieltä varmasti inspiraatiota, uutta tietoa ja paljon mahtavia ideoita treenaamiseen ja ruokavalioon. Jos joskus harjoituksen myötä saan tämän treeniblogin poikaseni saavuttamaan edes 5% Monnan blogin mahtavuudesta niin olen enemmän kuin tyytyväinen.

Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Harmittaa jo etukäteen sanoa, mutta tämä blogi…se vaan on pettymys 🙁
Kun aloit kirjoittamaan tätä, innosta puhkuen ja pihkuen katsoin monesti pariinkin kertaan päivässä josko jotain uutta olisi tullut. Kirjoitit ennen tätä ”oikean” (anteeksi sanamuoto) blogisi puolella niin inspiroivasti ja maanläheisesti painon pudottamisesta, sen hankaluuksista ja onnistumisista,että melkein repesin riemusta kun ilmoitit tekeväsi tästä aiheesta oman ja keskitetyn blogin. Alku olikin niiiin mainio! Sen hetken. Ymmärrän toki että muussa elämässäsi on ollut paaaaallljjjoooon ja vähän liikaakin vastoinkäymisiä, ja näin et ole ehtinyt treenailla. Siltikin varmaan pyrit tekemään keittiössä parempia valintoja päivittäin, missä juttua vaikka siitä? Harmittaa kovin että miksi se maanläheisyys ei ole täällä enää läsnä? Miksi et kirjoittelisi välillä ihan vaikka tavallisen arkipäivän liikkumisesta (hyötyliikunta) tai että mitä on päivän mittaan tullut popsittua. Hyviä ja huonoja, ihan lapsiperheellisen painonhallintaa koskevia ja helposti samastuttavia juttuja, niinkuin aiemmin teit toisen blogisi puolella. Sen sijaan postaat suklaaohjeen ja ohjaat lukijat muiden treenibloggareiden luo.
Toivottavasti saat itsesi kuntoon hammasleikkauksen jäljiltä ja vakaasti mietit riittääkö aikasi kahdelle blogille. Itse olin oikein tyytyväinen tapaasi tuoda aina säännöllisesti urheiluun yms. liittyviä postauksia mutsis on blogiin. Sielläkään ei aihetta enää käsitellä koska tämä blogi. Ikävä juttu 🙁
Haluan korostaa etten kritisoi sinua ihmisenä millään tavalla! Halusin vaan antaa palautetta koska olet _todella_ hyvä bloggaaja ja en mitenkään olisi odottanut että tämän blogin taso laskisi näin rajusti.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä