Kevyttä herkuttelua/herkullista kevyilyä

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parsa on nam,

erittäin nam.

Aura on nam,

nam nam nam.

Parsan kun pannulla paistelee,

ja auran kanssa maistelee.

Tulee nupusta ihanan rapea,

ja vyötärökin on kapea.

Pannulle laita vain öljyä vähän,

jätä parsa paistumaan tähän.

Valmista on kun parsa on ruskea,

tämän jälkeen jaksaa salilla puskea.

Parsa on kevään herkuista paras,

maistamisen jälkeen et voi palata takas.

Keväinen oodi parsalle.

Kommentit

4 kommenttia

Haha kiitos! 😀 Iski joku kummallinen inspis 😉

Ooh nam, parsaa! Parsakausi on parasta keväässä, sitä pitää joka vuosi syödä kyllästymiseen asti!

Parsa on niiiiiin parasta! 🙂

Tää runomuotoinen postaus oli jotenkin tosi ihana! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä