I need your help!

Heippa taas kaikki! Kuvia odotellessa, jotta pääsen kirjoittamaan viikonlopun gaalasta, piti nyt tulla jakamaan teille tällainen juttu: En ole tänä vuonna häiriköinyt teitä äänestysjuttujen kanssa sen viime tipassa heitetyn yhden lauseen lisäksi, mutta nyt tahtoisin pyytää teitä lähestulkoon polvillani käymään äänestämässä eilen täälläkin jakamaani kakkua tässä Facebook -kilpailussa. Vastustaja on kova ja jokainen ääni on enemmän kuin tarpeen! Äänestää voit kommentoimalla A, sillä kakkuni on A -vaihtoehto. Tässä on palkintona lahjakorti Holiday Clubille ja se tulisi niiiiin tarpeen, en osaa kuvitellakaan kuinka innoissaan meidän lapset olisivat kun tuon lahjakortin avulla voitaisiin viedä heidät kesällä kylpylälomalle. Äänestys sulkeutuu jo ylihuomenna klo 14 ja toisella bloggaajalla on kova johtoasema, mutta ehkä teidän avullanne pystyisin sitä saavuttamaan! Kakku on tosiaan gluteeniton, laktoositon ja helppo tehdä täysin maidottomana, vaikka moni onkin tuossa kilpailussa sanonut äänestävänsä B -vaihtoehtoa, koska kakkuni ei muka ole maidoton.

Kiitän jo etukäteen teitä omasta ja lasten puolesta äänistä, toivottavasti jaksaisitte käydä kommentoimassa tuohon kuvaan! Team A!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Kakkusi ei tuolla ohjeella ole maidoton.

Avatar

Tuorejuusto ja voi mielletään varmasti usein maitoa sisältäväksi tuotteeksi, johtuisiko siitä tuo ”muka ei ole maidoton”-ajattelu?

Voisitko kertoa mitä tuorejuustoa olet käyttänyt kun usein maidottomia tarvii johonkin juhlaan tehdä ja aina sama mietintä että mitä tekisi ja millä korvaisi mitäkin maitotuotetta.

Avatar

Itselläni tuo linkki ei auennut, harmi juttu olisin antanut ääneni 🙂

Avatar

Ööö, tuorejuustossa on maitoa, ainakin niissä mitä mä oon käyttäny 😀

Avatar

No mut mitä maidotonta tuorejuustoa sulla on? Kakku on helpompi tehdä, kun sen pohjan jakaa kolmeen osaan. Mutta oikeastaan aika hauska noin korkeana! Oliko toi vaikea saada pysymään kasassa?

Avatar

Ei minullakaan auennut kyseinen linkki

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä