Viikon edistyskatsaus

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Takki – Catmandoo* / Trikoot – H&M / Kengät – New Balance*       *saatu blogin kautta

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

Tämän viikon treeneistä ei ole oikein mitään sanottavaa. Oikeastaan sen takia, että niitä ei ole ollut. Olen ollut kuluneella viikolla 6 päivää Helsingissä ja ehtinyt öisin nukkua todella vähän ja vaikka olen kuljettanut treenitavaroita mukana, en ole missään välissä ehtinyt salille. Tämän lisäksi syöminen on ollut todella huonoa, sillä en ole ehtinyt kertaakaan tehdä ruokaa ja olen syönyt vain kahviloiden ja kauppojen valmistuotteita. Herkuttelua on ollut myös vähän, sillä Topiaksella oli sunnuntaina synttärit ja siitä jäi yli vaikka mitä, mutta olen oikeastaan aika ylpeä siitä, kuinka vähän olen kuluneella viikolla herkutellut! Paljon vähemmän kuin ennen päätöstäni aloittaa taas treenaaminen ja terveelliset elintavat kunnolla. Vaa’alla en ole käynyt, enkä ole senttejäkään mitannut, mutta olo on treenaamattomuudesta huolimatta ihan hyvä. Tänään aion mennä salille töiden jälkeen ja huomenna ehdin ehkä jopa kaksi kertaa treenaamaan. Kyllä tämä tässä ihan sujuu! Aina tulee vain näitä vaikeampia pätkiä, mutta tärkeintä on se, ettei kuitenkaan luovuta heti ensimmäisiin esteisiin. Pressipäivien aikana tulee helposti naposteltua vaikka ja mitä, mutta tänään kotiin päästessä aion kyllä pitkästä aikaa höyryttää itselleni kasviksia ja ostaa vaikka ihanaa merilohta siihen kylkeen! Uudella innolla kohti uutta treeniviikkoa!

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentit

1 kommenttia
Avatar

Hei, silloin kun on kiire enkä ehdi laittaa ruokaa niin itse syön silloin riisikakkuja, kalkkunaleikettä ja kasviksia ja kourallisen pähkinää.. rahka on kans mun suosiossa silloin:) siirtää nälkää ja on terveellistä, suosittelen 🙂
Joskus tietenkin tekee mieli ostaa joku kolmioleipä tms. Mut välillähän saaki vähän herkutella.. tai itse ainakin ”pysyn paremmin ruodussa” kun sallin itselleni herkkuja silloin tällöin.
Mielestäni olet kuitenkin upea nainen juuri tuollaisena, eikä sulla pitäis olla mitään paineita laihduttaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä