Parhaat postaukset – Vinkkilista

Tässä blogin henkiin herätessä myös treeniblogini on taas aktivoitunut! Kuten olen tässä mainostanut, olen nyt niin iloinen siitä, että pystyn taas keskittymään bloggaamiseen paremmin kun lapset ovat hoidossa! Luonnollisesti haluan saada myös treeniblogilleni enemmän yleisöä, etenkin nyt kun siellä taas on kunnollista sisältöä, joten ajattelin koota tähän muutaman viime aikaisen postauksen, jotka voisivat kiinnostaa teitä:

Miten tässä näin kävi?

”Tunnen oloni todella masentuneeksi, pettyneeksi ja noloksi. Häpeän tätä lihomista ja vartaloani, enkä ole tähän mennessä kehdannut täällä tunnustaa, miten minulle on käynyt. Etenkin kun olen niin monta kertaa aloittanut nyt laihduttamisen uudestaan ja joka kerta epäonnistunut täysin ennen kuin olen edes päässyt vauhtiin.” -Avautuminen/tunnustus siitä, mihin olen päätynyt.

Harrastamalla kiinni laihdutukseen

”Luulen tarvitsevani uuden harrastuksen! Jonkun lajin, jossa on säännölliset treenit. Lajin, jossa minua odotetaan paikalle, enkä voi vaan jäädä sohvalle makaamaan miettien, että no en mä nyt jaksa. Sellaisen lajin, jossa ei tarvitse olla valmiiksi hyvässä kunnossa, mutta kunto nousee kohisten.” –Postaus yhteisöllisen tunnetta tuovan harrastuksen löytämisestä.

Kevyttä herkuttelua/Herkullista kevyilyä

Kevättä rinnassa ja niin edespäin, kirjoitin runon!

Miten laihdutus on lähtenyt käyntiin JA Viikon edistyskatsaus

”Perusruokavalio on edelleen terveellinen ja herkuttelu on vähentynyt tosi paljon, mutta ei kuitenkaan tarpeeksi. Mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa, edistystä tämäkin on!” -Nykyään treeniblogissa ilmestyy keskiviikkoisin viikon edistymiskuulumiset!

Älä tule paha rasva

”Tässä totutellessa olen kuitenkin jopa miettinyt, että pitäisikö vain luopua laihdutuksesta ja tyytyä kehittämään itsetuntoani. Mutta samalla kuitenkin haaveilen hoikemmasta kropasta ja painonpudotuksesta.” -Pohdintaa vartalokuvasta ja itsensä hyväksymisestä.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä