Tukossa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Siis voi apua oikeasti tätä väsymystä! Mulla on luonnoksissa vaikka ja mitä postausraakileita, mutta nyt on ollut niin rankka viikko, etten ole päässyt melkein yhtään treenaamaan! Ja se kyllä tuntuu taas olossa. Tunnen jotenkin olevani ihan tukossa! Mieli tekisi vain lähteä vaikka juoksemaan, vaikka normaalisti vihaan juoksemista, mutta kunhan vain pääsisi edes vähän liikkumaan. Mutta sitten taas en vain mistään löydä niitä voimavaroja. Nyt kysynkin teiltä! Kun teistä löytyy useampi tyyppi, joka on kertonut käyttävänsä jos jonkinlaista valmistetta, onko kukaan löytänyt jotain hyvää valmistetta, joka oikeasti piristäisi ja antaisi energiaa? Jotain muuta kuin kofeiinitabletit! En juo kahvia, enkä teetä ja nyt kun lopetin reilu kuukausi sitten kokonaan Pepsi Maxin, tuntuu energia vaan loppuvan ihan kesken. Ottaisin siis erittäin kiitollisena kaikki vinkit vastaan! Vinkit kelpaisivat ehdottomasti myös pirteämpiin aamun aloituksiin? Joskus vuonna nakki ja papu oli Cosmossa tai jossain vastaavassa juttua erilaisista tavoista, jotka auttavat piristämään. Esimerkiksi oliko se nyt niin, että viileä huoneilma on yhtäkuin pirteämpi herätessä? Jos tiedät tällaisia niksejä, jaa ne! 🙂 Toivottavasti teillä on ollut liikunnallisempi viikko kuin minulla!

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Vaatteet: Urheiluliivit – SOC (Stadium)* / Huppari – SOC (Stadium)* / Housut – Craft*

*saatu blogin kautta

Kommentit

11 kommenttia
Avatar

Moikka! Koskaan ennen en oo kommentoinu sun kumpaakaan blogia, vaikka kauan olen uskollisena lukijana pysynyt, mutta nyt on pakko jakaa energia vinkki! Itse käytän fitline -nimisiä tuotteita, ja kolmen perustuotteen mukana tulee activize niminen aine, joka auttaa piristämään ja laittaa veret kiertämään elimistössä! Aivan mahtavia tuotteita muutenkin kaikki nämä, en voi kun suositella! Hiukset ja kynnetki jopa vahvistuu ja kasvaa hirveää vauhtia, jaksaminen on parempaa, aineenvaihdunta nopeutunut huomattavasti ja maha toimii! Jos haluat lisätietoa, voit aina kysyä. 🙂 Kivaa kevättä koko perheelle!

Avatar

Ideoita energian hankkimiseen ei kyllä nyt löydy kun oma energiakin on hukassa, mutta hienoa kun olet lopettanut pepsi maxin.. Minä en kyllä vielä oo saanu kokonaan lopetettua 😛

Avatar

sitruunashotti aamulla! Terveellistä ja piristää kivasti

Avatar

Omalla kokemuksella voin sanoa, että viileämpi huoneilma ei ainakaan miulla vaikuta siihen, olenko herätessäni pirteä vai en. Testattu talvella, ulkona pakkasta varmaan miljoona astetta ja ikkuna auki…
Aamuisin oon aivan raato, mutta toisaalta en harrasta liikuntaa juuri yhtään. Jostakin muistan kuulleeni, että se vaikuttaa? Jotenka ei ole tullut kokeiltua liikunnallisemmassa vaiheessa, että huoneilma on viileämpi, josko se vaikuttaisi.
Miulla parhaiten taitaa vaikuttaa huoneen valoisuus. Tässä vaiheessa vuotta pääsee pimeällä nukkumaan, ja aamulla on valoisaa herätessä.
Mistään piristäjistä/energian antajista en osaa sanoa, sillä itelläkään ei ole kokemusta sellaisista.

Paras ns piristäjä/energian antaja on vauvan leveä hymy, ja se, että tosiaankin herään aamulla sängystä rakkaan vierestä. Paitsi aamuvuoro viikolla xD

Tsemppiä! Miekin tästä yritän saada itteeni vauhtia, jotta liikunta hetket alkaisivat. Nyt kun sain käsivarsikotelon iPodille, huomenna on pakko lähteä sitä testaamaan! Aamusta yksin ulos, iltapäivästä vaunuilla. Jos ne vaan saisi ensiksi muutettua rattaiksi, nyt kun alkaa se aika olla jo käsillä…

Avatar

Onko sulla veriarvot ok? Entä kilpirauhasarvot? Ite juon aamulla aina vitamiiniporeen. Pahaa mut antaa energiaa.

Avatar

Monivitamiinivalmisteet, ite oon vetänyt noin penskasta asti Sanasolia kurkusta alas.

Ja toki ne perinteiset: lepää tarpeeksi, terveellinen ja monipuolinen ruokavalio jne.

Avatar

Sulla kun on kiireinen ja hektinen elämä suosittelisin herbal lifen tuotteita!! Ihan huippuja. Ite käytän heidän proteiiniä ja sen avulla on tulokset triplaantunut 3 kuukaudessa. Sekä pirtelöt, mahtavia välipaloja.. sekä myös ateriankorvikkeita kiireisessä elämässä. Erilaisten tavotteiden mukaisesti. Painonhallinta, lihaksen kasvatus jnejne… ota yhteyttä jos kiinnostaa lisätieto 🙂 noi yhdistettynä hyvään tasapainoiseen ruokavalioon takaa energiaa sekä tuloksia!

Avatar

Mä suosittelisin ehdottomasti kokeilemaan macaa, ainakin itellä tuntuu vaikuttavan jaksamiseen. Oon ite käyttäny nyt jo vuoden verran. Löytyy jauheena ja kapseleina, mutta jauhe on niin hirveen makusta et kokeilisin kapseleita ..paljon muitakin vaikutuksia kuin vaan tohon jaksamiseen, lisää tietoa löytyy esim http://icebb.net/tag/maca-vaikutukset/ ☺️

Avatar

Mulla on välillä ihan sama olo, ja oon huomannut et se on mulla yhteydessä matalaan hemoglobiiniin! Aloitin taas muutama päivä sitte popsimaan rautatabletteja 2/pv ja olo on sata kertaa virkeempi! Oon jaksanut jopa aamulenkille nyt kahtena päivänä 😀

Sit tietty erilaiset vitamiinit auttaa aina, ite nappaan mieluiten superfoodeja ja niistä säännöllisesti macaa (kapseleina, myydään Turussa esim. Ruohonjuuressa ja Kupittaan Citymarketissa), ja oon ajatellut ottaa moringan seuraavaks kokeiluun. Spirulina ja chlorella on niin pahaa et oon joutunut luovuttamaan niiden suhteen 😀

Avatar

Ruokavalio kun on kunnossa niin kaikki, jaksamisesta alkaen lähtee sieltä! 🙂

Avatar

Itsellä ollut sama olo pidemmän aikaa. Aloitin syömään macaa ja vähän myöhemmin myös kaakaonibsejä, en tiedä onko lumevaikutusta vai mitä, mutta väittäisin että toimii! Yhtäkkiä jaksaa taas tehdäkin jotain

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä